Cautare

1082 de rezultate pentru "mireille asterid popa" (5.77 secunde)
Bogdan Stancu si Adi Popa au ratat incredibil, singuri cu portarul, insa Cu doua minute inainte de final, Tanase a inscris la capatul unei actiuni individuale superbe.
Adrian Popa (85) deschisese scorul, dar oaspetii au egalat imediat prin Stevan Jovetic (87). ... 85, prin noul-intrat Adrian Popa, care a fructificat mingea trimisa inapoi de Stanciu. ... Adrian Popa (85), respectiv Stevan Jovetic (87). ... Adrian Popa, 76), 19.
Stelian Popa si sotia sa, Elena Popa, participa cu masti populare la targul Piata taraneasca de la MTR. ... Masca se poarta si pe fata, cand se merge la colindat, in zona Moldovei!", ne-a spus Stelian Popa.
Stelian Popa participa in luna decembrie la targul organizat de Primaria Capitalei la Universitate, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa.
Stelica Aragea a scris un text emotionant dar corect, pe Facebook, despre sociologul si publicistul Florian Popa Micsan, originar din Calarasi. ... Florian Popa Micsan a ramas fascinat de orasul sau natal de la Dunarea de Jos - Calarasi, pe care il considera fabulos - si de oamenii sai.
Comisia Apararii este formata din fostul ministru Sorin Frunzaverde, deputatul Viorel Oancea, fostul presedinte al Comisiei SIE, Romeo Raicu, si Mireille Radoi (sefa promotiei 1996 a Academiei Nationale de Informatii, din cadrul SRI).
Cand in toamna va iesi lumea in strada, iese Mireille Mathieu in fata muncitorilor. Imi pare rau de Crin Antonescu, dar el este o marioneta in mainile lui Dinu Patriciu", a mai spus Corneliu Vadim Tudor.
Mireille Mathieu, Joe Dassin. Concertele mele sunt profunde! Cred ca exista un Dumnezeu pentru ca sunt foarte multi tineri talentati care nu reusesc sa ajunga la succes.
Cand Mireille Astrid, fiica ei, eleva, in ultima secunda a vietii mamei, a implorat-o, hohotind, sa nu moara, mama n-a mai putut raspunde.
Sa ne bucuri in continuare cu articole pline de har, cu versuri frumoase care ne imbogatesc sufletul. Sa ramai mereu tanar in spirit! Mireille
Buna Mireille Imi pare rau ca suferi in aceste momente, dar am toata increderea ca o sa fii bine, pentru ca esti o luptatoare!
Potrivit senatorului PNL Nicolae Vlad Popa, daca in plenul Senatului exista o pondere a grupurilor parlamentare, aceasta reprezentare trebuie respectata proportional si in Biroul Permanent, dupa cum prevede regulamentul.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa a parasit ieri sedinta, nemultumit de faptul ca demnitarii nu vor fi obligati sa nominalizeze persoanele de la care au primit cadouri in valoare de peste 300 de euro, precizandu-se doar calitatea de persoana fizica sau juridica.
Presedintele Traian Basescu s-a intalnit, joi seara, cu viceguvernatorul BNR Cristian Popa pentru a discuta despre functia de premier, au declarat, pentru evz.ro, surse din mediul politic. ... In toamna lui 2009, Cristian Popa a fost sustinut de PDL pentru actualul mandat de membru in CA si viceguvernator BNR.
Deputatul Partidului Conservator (PC) Nicolae Popa a solicitat Biroului Permanent al Camerei Deputatilor convocarea guvernatorului BNR pentru saptamana viitoare. ... Totodata, guvernatorul BNR ar trebui sa identifice parghiile comerciale protectioniste care sa impiedice „intrarea in colaps a exporturilor romanesti“, a adaugat Popa.
In contextul absenteismului, viceliderul grupului parlamentar PC, deputatul Nicolae Popa, a reamintit ieri ca vinerea trecuta a propus amplasarea la Camera Deputatilor, la intrarea in sala de plen, a unui panou-rusine pe care sa fie afisati parlamentarii care absenteaza nemotivat si a apreciat sustinerea liderilor Aliantei D.A.
Presedintele filialei PNL Bihor, Cornel Popa, a declarat ca un argument pentru orientarea spre doctrina liberala a viitorului partid este acela ca popularii europeni se manifesta mai degraba impotriva integrarii in UE, iar liberalii europeni sustin integrarea Romaniei.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa (foto) a inaintat, la inceputul acestei saptamani, un memoriu primului-ministru Calin Popescu-Tariceanu privind taxele pentru serviciile publice de radiodifuziune si de televiziune.
Presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa, vicelider al grupului liberal din Camera, a declarat ca decizia a fost luata in unanimitate, votul fiind secret. "Liberalii bihoreni au constatat ca, oricum, doar ei au respectat protocolul local al Aliantei, in vreme ce PD Bihor l-a incalcat sistematic", a declarat Popa.
Liderul judetean al PNL, Cornel Popa, vicelider al grupului parlamentar liberal din Camera Deputatilor declarase ca "PNL Bihor s-a saturat sa fie umilit de PD".
google-analytics.com