Cautare

1079 de rezultate pentru "mireille asterid popa" (3.37 secunde)
Tariceanu a mai cerut un vot de incredere Senatorul PNL Nicolae Vlad-Popa a declarat ieri, la Senat, ca, in intalnirea cu parlamentarii liberali, premierul Calin Popescu-Tariceanu a afirmat ca va cere vot de incredere liberalilor in Delegatia Permanenta (DP), convocata ieri-seara.
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa a anuntat la finalul sedintei Comisiei ca va cere discutarea in CNC al Coalitiei a modului in care a votat senatorul PC.
Opozitia, acuzata de tergiversare In replica, senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a precizat ca reprezentantii Opozitiei au incercat sa tergiverseze sau sa nu supuna la vot cererea de convocare a sesiunii extraordinare.
Vicepresedintele PC, Daniela Popa, a prezentat luni la Bruxelles activitatea partidului sau la nivel guvernamental, parlamentar si local. Popa a declarat ieri ca la audierile din comisia PPE a primit intrebari legate de relatiile PC cu celelalte partide de orientare populara din Romania.
Deputatul PNL Bihor Cornel Popa a declarat in conferinta de presa de ieri ca, dupa data de 15 ianuarie 2006, de pe Aeroportul Oradea vor exista zilnic curse spre Capitala.
La targul Piata taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. ... Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman.
CASE SI FANTANI LA RADOVANU, un reportaj din anul 1986, de Florian Popa Micsan Tema reportajului cu titlul de mai sus este aparent simpla: ... 11613, de joi 2 octombrie 1986, sub semnatura lui Florian Popa Micsan, pe atunci sociolog de intreprindere si jurnalist in timpul liber.
Mai mult, precizeaza PRM Constanta, "viceprimarul comunei, Gheorghe Popa, presedinte al PD Poarta Alba, a aratat ca oamenii sunt foarte nemultumiti de starea in care se afla populatia, adusa in sapa de lemn de actuala putere care pune interesul propriei clientele deasupra interesului national".
Senatorul PNL Nicolae Vlad Popa (foto) risca sanctiuni din partea partidului pentru pozitia sa in privinta demisiilor sefilor SRI si SIE.
Popa bate saua sa priceapa seful Deputatul PC de Alba, Nicolae Popa, ii cere lui Dan Voiculescu sa demisioneze din functia de presedinte al partidului.
Deputatul PC Nicolae Popa s-a angajat ieri in fata reprezentantilor pensionarilor ca, in cazul in care va fi adoptat sistemul de vot uninominal, acestia vor beneficia de locuri pe listele parlamentare ale partidului.
Tribunalul a respins ieri ca nefondata cererea Partidului Conservator Galati privind incetarea de drept a mandatului de consilier local al lui Marian Popa.
Nicolae Popa a declarat ieri ca declaratiile recente ale presedintelui UDMR Markó Béla, de la Arad, privind instaurarea autonomiei teritoriale in ¥inutul Secuiesc, constituie "o noua obraznicie, care nu mai poate fi tolerata, si o incalcare flagranta a Constitutiei Romaniei".
Vicepresedintele PC, deputatul Nicolae Popa: "Basescu da dovada de lasitate si milogeala catre popor" "Ce-a poftit domnul Basescu, asta s-a si intamplat", ne-a declarat deputatul Nicolae Popa, vicepresedintele PC.
Purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, sustine ca nimeni nu va mai pleca din PC, in afara de deputatii Nicolae Popa si Pantelimon Manta, si ca demisia celor doi nu repre-zinta o problema care sa fie discutata in sedinta Biroului politic al partidului.
Deputatii Nicolae Popa si Pantelimon Manta, demisionari din PC, negociaza in prezent cu PD, PNL si PLD, in vederea inscrierii in una dintre aceste formatiunii. Deputatul Nicolae Popa a declarat ca atat el, cat si Pantelimon Manta discuta cu cele trei formatiuni si ca "usa e deschisa" oricaror negocieri.
Senatorul PLD Nicolae Vlad Popa a anuntat ieri ca va da in judecata AVAS si firma Flavus SRL, in momentul in care se va parafa contractul de cumparare a platformei "Tractorul".
Deputatul Daniela Popa a fost aleasa ieri presedinte al Partidului Conservator, in urma congresului extraordinar al formatiunii, cu 570 de voturi pentru, cu doar 13 voturi mai multe decat urmatorul candidat, Florin Anghel, care a fost votat de 557 delegati.
Printre favoriti se numara independentul Marian Popa si conservatorul Picu Apostol Roman, care insa au reactionat total diferit la auzul planurilor pe care le are seful taranistilor galateni. Marian Popa s-a aratat chiar onorat de o asemenea propunere, amintind discutii mai vechi purtate pe aceasta tema cu presedintele PNTCD.
Europarlamentarul PDL Nicolae Vlad Popa a declarat, joi, ca decizia Comisiei juridice a Camerei in cazul lui Adrian Nastase a produs consternare in randul politicienilor de la Strasbourg si ar putea activa clauza de salvgardare pe justitie.
google-analytics.com