Cautare

1082 de rezultate pentru "mireille asterid popa" (2.60 secunde)
Seful Politiei Romane, Liviu Popa, a declarat, vineri seara la REALITATEA TV, ca regimul rutier va suferi o serie de schimbari, respectiv amenzile pentru cetateni vor deveni mai usturatoare, insa se va elimina sistemul "inutil" cu puncte, iar permisele nu vor mai putea fi ridicate atat de usor.
Printre artistii care expun se numara Victor Grigore, Corneliu Ratcu, Dorin Manea, Silviu Ioan Soare, Laura Culea, Rodica Iacob, Petronela Milea, Florin Valsan, Maria Bogatu, Jimi Stanescu, Mireille Popa, Aura Giurca, Noni Stefanescu si multe alte nume sonore ale artei plastice calarasene si nu numai.
Au expus Jimmy Stanescu, Cornel Ursu, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa, Filofteia Radu. La eveniment a fost prezent si Sorin Danciu.
Vor expune artisti plastici din Calarasi, Bucuresti si Gran Canaria, precum Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Nestor Damasso del Pino, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si tinere talente, exponenti ai noului val in domeniul caricaturii.
Asa ca ii zic acum, cu admiratie si sinceritate: La multi ani, Maestre! (Mireille Astrid Popa)
In acest cadru family friendly, prezentatorul Dragos Stefanescu i-a provocat pe cei invitati sa participe la concursul "Detectorul de arome", in urma caruia jurnalista Mireille Popa(eStiri.ro) a plecat acasa cu un voucher constand in cafea pentru o luna de zile la Coffeol, pentru ea si partenerul sau.
MIREILLE POPA; RUSIA: SELIVANOV ANDREY; TARASENKO VALERI; VIKTOR SKOPINTSEV; VLADIMIR VASILIEV; SERGEY BELOREZOV; SERGEY SOKOLOV; SINCHINOV EVGENIY; VALENTIN DRUZHININ; VASILIY ALEXANDROV;
Acesta urmeaza a fi publicat in curand de fiica sa, Mireille Astrid Popa. Iata unul dintre poemele semnate Areta Sandru.
Acesta a acceptat cu amabilitate sa faca chiar si o fotografie impreuna cu Mireille Astrid Popa, jurnalista la estiri.ro si einformatii.ro!
Jimmy Stanescu, Victor Grigore, Cornel Ursu, Nestor Damaso del Pino, Petronela Milea, Mireille Astrid Popa. Au expus si cativa tineri talentati din Calarasi, care nu s-au lasat mai prejos:
Vrem sa implementam un Salon anual de ziua de 15 ianuarie, s-o dedicam artelor si culturii di poetului nostru national, Mihai Eminescu, a spus artistul plastic Jimmy Stanescu. Pe simezele expozitiei am remarcat si un acrilic, Strada din vis pictat de jurnalista Mireille Popa.
Jimmy Stanescu, Florian Valsan, Victor Grigore, Cornel Ursu Dobrogea, Petronela Milea, Mihai Gabriel Boboc, Mireille Astrid Popa, dar si alte tinere talente in ale caricaturii;
A avut o fiica, un copil frumos si bun, care ii seamana in multe privinte, nu doar la talentul scrisului, jurnalista, ci mai ales la frumusetea sufletului - Astrid Mireille Popa.
Va rog mult, cine poate da detalii in acest sens (daca il vedeti undeva sau il puteti prinde) contactati in privat pe messengerul de la Facebook, pe contul Mireille Popa.
Va rog mult, cine poate da detalii in acest sens (daca il vedeti undeva sau il puteti prinde) contactati in privat pe messengerul de la Facebook, pe contul Mireille Popa.
Pe pagina sa de Facebook, Florian Popa Micsan a postat un text intitulat: ... Invatatoarea lovita cu pumnul in piept se numeste Areta Sandru, si era mama lui Mireille.
Petre Berinde sustine insa ca a declarat in cursul anchetei atit ofiterului anchetator Popa cit si procurorului sef Moldovan ca ceea ce si atit cit i-a dat lui Neamt i-a dat si lui Dohotaru, dar acestia nu au consemnat, ba dimpotriva i-au cerut amenintator sa nu mai pomeneasca numele lui Dohotaru.
• 4 iun 2007 - MAE saluta eliberarea lui Tudor Petrov Popa din detentia ilegala si isi reitereaza pozitia conform careia "gestul este tardiv si constituie o sfidare" la adresa eforturilor depuse de comunitatea internationala privind executarea unei decizii a CEDO, veche de trei ani.
In ceea ce priveste procesele celor doi consilieri PSD, Florin Pislaru si Florin Popa, cu prefectura Galati, lucrurile nu s-au finalizat, iar pierderea unui proces de catre unul dintre reprezentantii PSD ar duce la innoirea consilierilor social democrati.
Liberalul Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca va initia un proiect legislativ care sa reglementeze modul de desfasurare a interogatoriilor. Popa a explicat ca a luat aceasta decizie pe fondul cazului recent in care a fost implicat un alt liberal, Dinu Patriciu.
google-analytics.com