Cautare

1082 de rezultate pentru "mireille asterid popa" (3.94 secunde)
Mai putine precipitatii in urmatoarea perioada ar insemna sa intre in normal", a declarat Cornel Popa, directorul general al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Rata inflatiei ar putea cobori in acest an sub tinta Bancii Nationale a Romaniei (BNR), de 5%, a declarat recent viceguvernatorul bancii centrale, Cristian Popa, citat de Mediafax. Popa a precizat ca si cresterea economica va depasi 7%.
Prin introducerea cotei de lapte se regleaza cererea si oferta din piata", a declarat Cornel Popa, directorul executiv al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj. ... Acest procent ne situeaza pe primul loc in regiunea Oltenia", a declarat Cornel Popa.
Romanii trebuie sa manifeste prudenta cand se imprumuta in monede "exotice", cum ar fi yenul japonez sau francul elvetian, recomanda viceguvernatorul Bancii Nationale a Romaniei (BNR), Cristian Popa.
Directorul general al Administratiei Pietelor Agroalimentare, Emil Popa, ne-a declarat ca administratia societatii a intrat in posesia tuturor actelor de care avea nevoie pentru organizarea licitatiei de atribuire a lucrarilor de constructie.
Aprecierea leului a fost mai rapida decat se astepta chiar BNR, dupa cum a declarat vicepresedintele institutiei, Cristian Popa, citat de Mediafax.
„Guvernul a declarat starea de calamitate naturala în 34 de judete, printre care si Doljul“, a declarat Cornel Popa, directorul executiv general al Directiei pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Dolj.
Contactat telefonic, Emil Popa, directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare (APA), a explicat ca motivul pentru care s-a decis amplasarea chioscului in zona blocurilor ANL a fost infiintarea unei piete volante.
Prezent la Galati, comisarul general al Garzii Nationale de Mediu, Octavian Popa, a anuntat ca ArcelorMittal este obligat sa indeplineasca inca 257 de masuri de mediu pana la sfarsitul anului 2014.
Viceguvernatorul Bancii Nationale, Cristian Popa, sustine ca in RomA¢nia "nu exista riscul unei recesiuni". Putem avea consecinte ale turbulentelor internationale nefundamentate economic, a explicat Cristian Popa, in conferinta Politica Monetara:
Spre exemplu, in acest sezon comerciantii au in piete rosii produse la Matca si Corod, dar si importate din Turcia, castraveti si varza aduse tot din judetul Galati, comuna Umbraresti, pepeni adusi de la Barcea, dar si judetul Braila de la Insuratei, cartofi din comuna Vanatori - Galati dar si ardei gras din Giurgiu, sau alte produse din Vrancea", a declarat Emil Popa, directorul Administratiei Pietelor Agroalimentare (APA) Galati.
La inaugurare au fost prezenti deputatul Cornel Popa si primarul Alesdului, Zeno Tipter. ... Le multumesc in mod deosebit deputatului Cornel Popa si primarului Ilie Bolojan, fara de care inaugurarea de azi (ieri - n.n) nu ar fi fost posibila.
Avocata Mariana Popa, reprezentanta lichidatorului ROVIGO, a declarat ca firma pe care o reprezinta scoate la vanzare toate bunurile disponibile, pentru a putea recupera creantele pe care le are de incasat in contul ICM.
Liderul Federatiei Nationale Feroviare Miscare-Comercial, Gheorghe Popa, a declarat, ieri, la iesirea de la discutiile cu ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, ca intre 3. ... Noi am sesizat ministrului Radu Berceanu ca exista un scurt-circuit intre minister si confederatiile sindicale", a spus Gheorghe Popa.
Nicolae Popa, "nevinovat" ca si Vantu Omul de afaceri a declarat ca Nicolae Popa, asemeni lui, "total nevinovat". "Pentru dumneavoastra, Popa este un condamnat periculos, pentru mine este un prieten", a spus Sorin Ovidiu Vantu.
Acestea dobandesc atributia de a putea pronunta hotarari care vor completa, modifica, adapta sau desfiinta contracte in situatii care sub imperiul vechii legislatii erau rezervate domeniului exclusiv al vointei partilor contractante", a declarat Cornel Popa, avocat asociat al firmei de avocatura "Tuca, Zbarcea &
80, cand a marcat dintr-un penalty acordat pentru faultul lui Rodriguez la Adrian Popa. ... Steaua a inceput bine repriza secunda si Popa a trimis un sut-centrare care a trecut prin fata portii (48).
22:55 Adi Popa si Prepelita au fost certati de Reghe la marginea terenului, in timpul jocului, pentru ca nu si-au ales ghetele potrivite pentru gazonul de pe National Arena. ... Adi Popa primeste in marginea careului, intoarce un fundas si suteaza, fara prea mari emotii pentru Wiland.
Rezerva Adrian Popa a cazut in careu dupa un duel cu Martins Indi, faza aproape leita cu cea in urma careia Thomson se grabise sa fluier penalty pentru Olanda, numai ca de data aceasta scotianul n-a mai tusit in fluier.
Cinci suporteri unguri au fost ridicati din Centrul Istoric al Capitalei, in noaptea de joi spre vineri, dupa o altercatie cu un grup de romani, a declarat purtatorul de cuvant al Politie Locale Bucuresti, Razvan Popa.
google-analytics.com