Cautare

4681 de rezultate pentru "mircea sandu" (7.88 secunde)
Neti Sandu, astrologul de serviciu, ne dezvaluie ce ne rezerva astrele pentru urmatoarea perioada. Iata ce ne este scris in stele pentru 2013!
Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, este in vizita oficiala la Bucuresti. Ea a fost primita marti dimineata de presedintele Klaus Iohannis la Cotroceni si urmeaza sa aiba o intalnire si cu premierul interimar Florin Citu.
Klaus Iohannis si Maia Sandu au tinut discursuri de Ziua Culturii. ... In timp ce Maia Sandu a avut un discurs cald, uman, presedintele Romaniei a folosit acelasi "limbaj de lemn" din ce in ce mai prezent in discursul politicienilor romani:
Antony Blinken si Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, discuta despre situatia tensionata din Ucraina. Blinken: SUA va sustine Rep. Moldova pentru a ajuta refugiatii din Ucraina.
Klaus Iohannis merge, astazi, la Chisinau, acolo unde va avea o intalnire cu Maia Sandu pe tema crizei refugiatilor din Ucraina.
Republica Moldova nu va permite evitarea sanctiunilor impotriva Rusiei prin sistemul bancar si nici re-exporturi, a declarat presedintele Maia Sandu, luni, intr-o conferinta de presa.
Avertismentul vine de la comandorul in rezerva Sandu Valentin Mateiu. El spune ca aceasta campanie se desfasoara prin mesaje similare celei prin care televiziunea rusa a vorbit despre un al treilea razboi mondial, in care inamicul tarii este NATO.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat marti, dupa o sedinta a Consiliului de Securitate ca urmare a escaladarii tensiunilor din Transnistria, ca din informatiile obtinute de autoritatile moldovenesti, diferite forte din regiune sunt interesate de destabilizarea situatiei.
Lili Sandu si iubitul au vorbit, in exclusivitate despre casatorie! Cand urmeaza sa faca marele pas ne spun chiar fericiitii parinti.
Republica Moldova face pasi spre Uniunea Europeana Maia Sandu: Contam pe sprijinul Romaniei. La finalul sedintei a fost adoptata o Declaratie comuna a celor doua parlamente.
Andreea Sandu, Magda Ionita si Florentina Sandu, trei doamne care servesc foarte bine si de asa maniera ca cei care vin la noi sunt multumiti.
Maia Sandu a convocat Consiliul Suprem de Securitate. R. Moldova a ramas in bezna dupa bombardamentele ruse asupra Ucrainei. Sunt 9 luni de razboi.
-VIDEO - https://www.youtube.com/watch?v=ujmEQczVEFM -ARTICOL- http://www.argumentpress.ro/s-a-lansat-sunt-exclus-ca-art-films-tineri-frumosi-si-talentati-lideri-ai-mileniului-trei/ In 2016, am participat in cadrul concursului Gala Liceelor Calarasene reprezentand Colegiul Agricol Sandu Aldea, la sectiunea Film, realizand filmul care prezinta obiceiurile ai traditiile din aceasta zona, Scaloianul, acesta obtinand premiul III (Locul III " Colegiul Agricol Sandu Aldea " 8,66 puncte) in candrul acestui concurs.
Atunci s-a descoperit ca Sandu Nicorici de 30 de ani, angajat din 2002, a prezentat la o diploma de bacalaureat obtinuta in 1999 la Liceul "Dimitrie Bolintineanu"
Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, dat in consemn la frontiera dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, a fost prins de politisti, sambata seara, in Sectorul 5 din Capitala.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a declarat luni ca Rusia planuieste sa implice diversionisti cu pregatire militara, camuflati in civil, care sa atace institutii ale statului si sa ia ostatici.
Weekendul acesta sunt anuntate proteste in Republica Moldova. Oligarhul Ilan Sor promoveaza postari care indeamna la proteste. Sandu: Scopul actiunilor e schimbarea puterii legitime cu una ilegala.
Maia Sandu ar putea ajunge in Romania. Potrivit unor surse politice, presedinta Republicii Moldova va veni joi la Bucuresti.
Klaus Iohannis o va primi joi, la Cotroceni, pe Maia Sandu, cu prilejul vizitei pe care presedintele Republicii Moldova o face in tara noastra.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita joi, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis.
google-analytics.com