Cautare

4681 de rezultate pentru "mircea sandu" (6.07 secunde)
Seful ANI spune ca n-am intrat in Schengen din cauza lui Mircea Badea Giumbix e un cuvant care nu exista in Dictionarul Explicativ al limbii romane. Dar, rostit ironic de Mircea Badea, e suficient de puternic incat sa genereze un proces civil de amploare.
Mircea Vintila este un interpret roman de muzica folk, cu o activitate discografica si concertistica bogata. ... Folkistul Mircea Vintila adora sa se imbraca sport, pentru ca asa se simte confortabil.
- Pentru ca au fost baieti cuminti si au cooperat cu anchetatorii, Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae-NIRO primesc permisie la domiciliu. ... - In schimb, Sandu a mers acasa!
Arhitectul sef Constantin Sandu le explica celor doi consilieri ca problema a fost estetica noii cladiri si nu suprafata solicitata pentru concesionare.
Liderul si viceliderul grupului deputatilor PNL, Crin Antonescu si Gabriel Sandu, au declarat ieri ca, in contextul demisiei in bloc a celor trei sefi ai Serviciilor secrete, este nevoie de reconciliere intre presedintele Traian Basescu si ministrul Apararii, liberalul Teodor Atanasiu.
Vicepresedintele grupului PNL din Camera Deputatilor, Gabriel Sandu, a initiat doua propuneri legislative referitoare la publicarea pe Internet a dosarelor celor care au colaborat cu Securitatea si la desecretizarea arhivelor PCR, prin modificarea Legii CNSAS, respectiv a Legii Arhivelor Nationale.
Presedintele Organizatiei Judetene PLD Galati, Sandu Traian, a facut ieri public numele celui care a fost desemnat sa conduca organizatia municipala a partidului. ... Numarul membrilor PLD din judetul nostru este de 300”, a declarat Sandu Traian.
Liderul Organizatiei Judetene PLD, Sandu Traian, a precizat ca romanii trebuie sa se prezinte la referendum pentru a-l sustine pe presedinte si pentru a sustine echipa Basescu-Stolojan.
Trebuie spus ca aceasta manifestare face parte din calendarul actiunilor de sustinere a presedintelui Traian Basescu", ne-a declarat presedintele Organizatiei Judetene PLD Galati, Sandu Traian. ... Sint convins ca in viitorul foarte apropiat lucrurile se vor schimba", ne-a mai spus Sandu Traian.
In Ilomita, presedintele filialei PC, sandu Constatin, nu-si va da demisia din functie, insa nu va candida pentru un nou mandat in fruntea organizatiei.
Presedintele Tribunalului Galati, judecatoarea Carmen Sandu, ne-a declarat ca va astepta cateva zile o decizie din partea judecatorului Robert Florea, daca situatia se va prelungi urmand sa se procedeze la o noua tragere la sorti.
liberala Doina Sandu (contracandidata lui Mitrana in alegeri), Danut Rosca si Ion Crivacu - ambii de la PDL. Doina Sandu - propusa doar pentru amuzament, nu a intrunit nici un vot, inclusiv ea preferand sa-si dea votul altcuiva, in final viceprimar devenind Ion Crivacu, cu 13 voturi.
Mihail Seitan, Sebastian Vladescu, Adriean Videanu, Mihail Dumitru si Gabriel Sandu sunt cei vizati de criticile colegilor.
Sandu Nicolae, reprezentantul actionarului majoritar al societatii, a spus ca actiunea face parte dintr-un program mai amplu de adaptare a SUINPROD la normele impuse de integrarea in Uniunea Europeana.
Este vorba de castigurile din dividende, a diferentelor rezultate la tranzactionarea de actiuni si a majorarilor de capital", a precizat Cristinel Sandu Popescu, director SSIF VOLTINVEST SA Craiova, societate de servicii de investitii financiare. ... Cristinel Sandu Popescu spune ca da.
Facem precizarea ca, alaturi de grupul de producatori in orasul nostru, mai functioneaza si Asociatia Pescarilor Galati, condusa de Sandu Tanvuia. ... Acum asteptam", ne-a spus Sandu Tanvuia.
Au aparut tot felul de asociatii care sint conduse de comercianti care au ca principal obiectiv dezvoltarea propriilor afaceri”, ne-a declarat presedintele Asociatiei Pescarilor Galati, Sandu Tanvuia. ... Tot in ianuarie ar trebui sa primim si autorizatiile de pescuit pe 2007”, ne-a mai declarat Sandu Tanvuia.
De la 40 de reprezentante in anul 1990, Banca Romana de Dezvoltare a ajuns in prezent la nu mai putin de 650 de unitati in intreaga tara, dintre care 34 in cadrul Grupului Constanta, a declarat ieri Eugen Sandu, presedintele Grupului BRD Constanta, in cadrul unei conferinte de presa dedicate realizarilor BRD Societe Generale.
"Simplificarea procedurilor administrative si scaderea birocratiei, reducerea costurilor administratiei publice si eficientizarea actului de guvernare sunt principalele obiective urmarite prin lansarea portalului e-Romania", a declarat, marti, ministrul Comunicatiilor, Gabriel Sandu.
• Ion Sandu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie a declarat sambata seara, in timpul comandamentului de iarna, ca incepand cu data de 18 ianuarie ninsorile se vor intoarce, iar potrivit semnalelor de acum ele vor fi ,,consistente". ... Vom urmari evolutia pe parcurs", a spus Ion Sandu.
google-analytics.com