Cautare

4681 de rezultate pentru "mircea sandu" (2.69 secunde)
Ar putea urma si un congres Filialele pesediste isi aleg tabara, daca nu au facut-o deja, in razboiul Victor Ponta-Mircea Geoana. ... Pana atunci, continua declaratiile acide, iar o prima judecata a lui Mircea Geoana are loc duminica, la Comisia de integritate.
Dupa ce si-a pierdut calitatea de membru al PSD, Geoana trebuie acum sa elibereze si biroul senatorial de la Craiova Presedintele PSD Dolj, Ion Prioteasa, a organizat ieri o conferinta de presa pentru a preciza care este pozitia organizatiei pe care o conduce in urma excluderii din partid a senatorului PSD de Dolj Mircea Geoana.
Mircea Lucescu: ... Antrenorul formatiei Sahtior Donetk, Mircea Lucescu, e convins ca finala Ligii Europa va un eveniment-spectacol si ca un mare merit pentru organizarea finalei in Romania il are Mircea Sandu.
Gica Popescu ii ia locul lui Sandu si ii transmite lui Mitica: ... Mircea Sandu a anuntat ca la anul ii va ceda locul lui Gica Popescu in fruntea Federatiei. ... "Daca pe Mircea Sandu l-am vazut hotarat sa renunte, nu acelasi lucru am vazut din partea lui Dragomir.
Mircea Gainusa, fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza - Constanta este fara indoiala un om meticulos, ba chiar se poate vorbi despre "defect profesional" in atitudinea pe care o afiseaza.
Dovada ca Mircea Geoana isi face partid. ... Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Nava scoala "Mircea", a Academiei Navale "Mircea cel Batran" din Constanta, a aniversat 70 de ani de la intrarea in serviciul Marinei Romane. Bricul "Mircea" este numele a doua nave din dotarea Marinei romane.
Asa isi incepe istorisirea Alexandru (Sandu) Parvan, care si-a dedicat 23 de ani din viata unei singure companii: ... Sandu Parvan ar putea sa scrie un roman despre tot ceea ce a insemnat fabrica pentru economia nationala si pentru propria-i persoana. ... Domnul Sandu avea dreptate.
Mircea Basescu, fratele presedintelui Romaniei, a ajuns zilele acestea in atentia mass-media "gratieā€ demersului lui Mugur Ciuvica.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a atras mania liberalilor pentru ca a luat apararea presedintelui Traian Basescu pe tema subordonarii CSAT.
Dan Mihalache este profund nedrept cu Mircea Geoana, intr-un articol postat pe blog, intitulat "Lasa-ne, pleaca, du-te!" Bizar mod de a se raporta la o realitate cumplita:
Adrian Nastase publica pe blog un text intitulat "Vechile metehne sunt cele care l-au atacat, energetic, din nou, pe Mircea Geoana", pe care il puteti citi in continuare. 'Sunt mai surprins de reactia lui Mircea Geoana decat de plecarile unor oameni din partid.
Scaunul lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, dar si cel din cadrul PSD se clatina puternic. ... Faptul ca liderii PSD au avut intr-un fel sau altul o intalnire de taina este explicat de Adevarul in articolul "Mircea Geoana, judecat la secret de liderii PSD".
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. ... MIRCEA MALITA". ... Dar pentru a-l intelege mai bine pe Mircea Malita, am sa evoc un episod din acele vremuri, care da masura caracterului sau integru.
Ion Iliescu publica pe blog cuvantul rostit la reuniunea de la Institutul National de Cercetari Economice "Costin Kiritescu", consacrata academicianului MIRCEA MALITA. ... MIRCEA MALITA".
Ce jocuri face Geoana in PSD Atacurile lansate de presedintele Senatului, Mircea Geoana, la adresa PSD sunt considerate de analisti ca un semn de blat cu Puterea. Mircea Geoana a agitat in ultima vreme spiritele in PSD.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
Profesorul Dumitru Sandu, editorul national al raportului pentru Romania, a explicat ca una dintre cauzele acestui paradox poate fi considerata si perioada in care a avut loc cercetarea, respectiv perioada preelectorala octombrie 2004.
Toate serviciile necesare cetateanului vor putea fi accesate on-line pana la sfarsitul anului 2010, a anuntat Gabriel Sandu, ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale, la finalul sedintei de Guvern.
Un deputat PNL a votat impotriva propriei legi Un fapt inedit a avut loc ieri in Parlament, cand deputatul liberal Gabriel Sandu a votat impotriva propriei initiative legislative.
google-analytics.com