Cautare

483 de rezultate pentru "minerale cristale" (2.99 secunde)
Ametistele se pot transforma prin supunere la radiatie in cristale incolore. ... In Tibet, budistii il socotesc o piatra sacra, poarta medalioane din ametist si isi fac adesea matanii din cristale de ametist. ... Aceste cristale eterice sunt mult mai puternice decat cele gasite in interiorul Pamantului.
Anamaria Vidu a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Rodica Florea a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "La ultima editie a targului de cristale au mers bine cristalele mari, intre 10 - 20 kilograme si pomisorii bonsai.
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu cercei, brose din jaspuri, agate si bronzit - la 15 RON, bratari, coliere unicat din cuart, agate, jad, mokkait, jasp si aventurin - intre 60 RON - 160 RON.
cristale semipretioase si produse cu simboluri Reiki (le puteti achizitiona si pe www.cristale-semipretioase.ro). ... cristale gravate - intre 15 - 50 RON, cercei cu pietre - 10 RON, bratara cu rubin, bratara cu kunzit si diamante Herkimer, colier cu diamante Herkimer, pandante, sfere si piramide.
Cristina Barbos de la Energetik Shop(magazin online de bijuterii, cristale si remedii feng shui) a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
"De trei ani m-am apucat sa creez singura bijuterii din cristale! ... Am intalnit-o la Muzeul National de Geologie, unde si-a expus bijuteriile sale inedite din cristale.
Iulian si Carmen Bere au participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. ... "La editia asta am vandut bine cristale, bratari - intre 10 - 40 RON si cercei din toate pietrele - intre 10 - 50 RON, montati in argint.
Anamaria Vidu si Vali Panduru participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Avem ca noutati, la targul de cristale, pietre aduse din Franta:
Oscar Edelstein a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu: ... La standul sau, am intalnit-o si pe Clara Lebas, ai carei bunici sunt francezi, o fetita de 11 ani pasionata de cristale.
Vreau sa folosesc motive nationale romanesti cu cristale Swarovski", ne-a spus Viorica Roman. Aceasta vrea sa foloseasca bratari romanesti cu modele geometrice de la Targu Lapus si cu elemente florale din Maramures, pe care sa adauge aceste cristale.
casete de bijuterii pictate - intre 12 - 35 RON, in stil retro, huse din piele pentru telefonul mobil - la 20 RON, huse din material pentru telefonul mobil, perii din lemn pictate - intre 8 - 12 RON, icoane pe lemn - intre 35 - 75 RON, bijuterii din pietre semipretioase si sarma argintata, cercei din cristale - intre 15 - 35 RON, coliere din pietre semipretioase", ne-a spus Catalina Marinescu.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, dar si la targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa atat la targurile de cristale de la Institutul de Geologie, cat si la Piata Taraneasca si Mester(esti) organizate in curtea MTR.
La standul sau mai gasiti si cristale maestru, adica cristale specializate, care sunt folosite in diverse in cristaloterapie, pentru diverse nevoi, fosile din Mezozoic si Paleozoic.
Anamaria Vidu participa la targul de cristale din curtea Institului National de Geologie, in acest week-end.
Andrei Costin Victor, de profesie geolog, participa la toate targurile de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Am adus minerale din Romania, precum:
Vara Cristalelor, cea mai importanta expozitie cu vanzare de bijuterii, cristale, pietre pretioase si semipretioase din cursul anului, ajunge la a-VII-a editie. ... Astfel, curtea Muzeului National de Geologie se va dovedi neincapatoare pentru cei peste 40 de expozanti si numerosii invitati pasionati de cristale.
Expozitia inregistreaza succes dupa succes in marile orase (Timisoara, Constanta, Baia Mare), unde prezinta cele mai stralucitoare bijuterii din cristale si pietre semipretioase. ... Cele mai misterioase, stralucitoare si unice esantioane de minerale adunate din intreaga lume:
Astfel, se stabileste ca prelucrarea si colectarea reziduurilor petroliere se pot face numai de catre un antrepozit fiscal de productie a uleiurilor minerale.
google-analytics.com