Cautare

3894 de rezultate pentru "mihai tanase" (4.40 secunde)
Mihai Imbrescu se numea. ... Bunicul meu, cel care m-a crescut, a fost detinut politic In acest context, Sorin Grindeanu a dezvaluit in continuare ca este nepotul unui detinut politic, Mihai Imbrescu, luptator in miscarea de rezistenta anticomunista din Banat: ... Mihai Imbrescu se numea. ... - Mihai Gadea: ... - Mihai Gadea: ... - Mihai Gadea:
Primul copil al familiei este Mihai, care s-a nascut in 2003 si a fost botezat Mihai dupa numele mamei sale si dupa al doilea prenume al lui Sorin Grindeanu, pe care il mai cheama si Mihai. Mihai s-a nascut pe vremea cand tatal sau era viceprimar in Timisoara.
ßi tot in aceste zile, a aparut in librarii cartea "Marele rapt regal" a lui Mihai Pelin, cea mai argumentata prezentare - pana la o proba contrarie, daca va exista - a disparitiei din tara a 42 de tablouri din galeria pe care Carol I decidea, prin testament, ca va ramane pentru totdeauna si in intregul sau in tara ca proprietate a Coroanei Romane".
Ce a concediat Constantinescu a angajat Iliescu Fostul presedinte al Romaniei a afirmat ca in ianuarie 1997 primul general pe care l-a demis printr-un ordin publicat in “Monitorul Oficial“ a fost Tudor Tanase, care condusese serviciul tehnic al Securitatii.
Stelian Tanase a declarat ca decizia era previzibila, în conditiile în care, sustine el, "majoritatea Curtii Constitutionale este compusa din membri si simpatizanti ai PSD sau rude ale unor membri ai acestui partid, iar ei nu puteau vota împotriva celor care i-au inventat ca personalitati publice".
Garda Financiara doljeana ar urma sa fie condusa de Liviu Mihai Dumitrascu, potrivit listei de nominalizari comunicate de reprezentantii filialei locale a PD-L, Dumitrascu fiind vicepresedintele organizatiei Bailesti a partidului.
Traian Basescu si PD-L sunt in pericolul de a avea soarta PNTCD din pricina proastei gestionari a crizei de care principal vinovat este chiar premierul Emil Boc, personaj care nu are nici cele mai mici cunostinte de economie, avertizeaza analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
De la anul, in eventualitatea integrarii Romaniei in Uniunea Europeana, posesorii de centrale termice ar putea plati taxe de mediu pentru aceste instalatii, a declarat Mihai Mereuta, presedintele Ligii Asociatiilor de Proprietari "Habitat".
stelian-tanase.ro: ... Si mai este domnul Mihai Honciuc la Piata Gemeni. Atat. Altfel, in nicio alta cafenea din Bucuresti, cu exceptia Restaurantului Zexe sau unde am eu cafenea la Mall Baneasa, la etajul 1, in cadrul librariei Diverta, acolo gasiti orice cafea doriti, inclusiv Divin incepand de astazi.
Marele actor Tanase a fost si mai drastic pedepsit pentru cupletul primit cu mare succes: ... Dupa arestarea sa si detentia in conditii inumane, Tanase a murit in urma unei maladii capatate.
Marele actor Tanase a fost si mai drastic pedepsit pentru cupletul primit cu mare succes: ... Dupa arestarea sa si detentia in conditii inumane, Tanase a murit in urma unei maladii capatate.
Artistul Mihai Napu si Iordache Basalic, Prim-Tenorul Operei Nationale, au sustinut scurte recitaluri dupa ultimul fluier al arbitrului, dupa care a fost randul Paulei Seling si al lui Ovi, reprezentantii Romaniei la Eurovision, sa fie protagonistii unui moment artistic. ... Cristian Tanase, 11. ... Mihai Radut, 77.
Mihai Gotiu a realizat un interviu cu Vasile Dancu, publicat pe voxpublica.ro, sub titlul: ... Mihai Gotiu: ... Echipa noua cu aceiasi jucatori Mihai Gotiu: ... electoratul PSD nu difera de cel al PD-L Mihai Gotiu: ... "Transilvania a fost un debuseu pentru parasutati politic" Mihai Gotiu:
La Sectorul 5, prima pozitie pe buletin este ocupata de Marian Daniel Vanghelie (USL), urmatoarele nume de pe buletinele de vot fiind cele ale lui Baniay Attila Alexandru (UDMR), Corin Romanescu (UNPR) si Mihai Atanasoaei (PDL).
Iubirea dulce si duruta Mihai Eminescu -Veronica Micle, numai moartea i-a despartit. ... Sorina Severin) Oare cum ar fi aratat poeziile lui Mihai Eminescu daca nu ar fi fost inspirat de Ingerul Blond, asa cum o alinta poetul pe cea care i-a furat inima pentru totdeauna, Veronica Micle?
Pumnul pus in gura PNL a fost insotit de o scatoalca in plina figura, liderul democrat declansand un atac neverosimil la adresa liberalului din fruntea Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta, directoarea Vasilica Mihai.
Mihai Giurgea afirma pe Standard.money.ro ca, "in timp ce noi dormim, in Palatul Victoria si in Palatul Cotroceni e razboi. ... Puteti citi in continuare opiniile lui Mihai Giurgea despre falimentul politicii economice a Guvernului PD-L. ... Mihai Tanasescu - prim ministru?
Protestul "tradatorilor" Declaratia inacceptabila a presedintelui Traian Basescu din 22 iunie 2011, in care se combinau neadevaruri si insulte la adresa Majestatii Sale Regelui Mihai, ne-a revoltat pe foarte multi dintre noi, indiferent daca avem optiuni republicane sau regaliste, daca il privim pe Rege ca pe o personalitate a istoriei romanilor, ca pe un model de moralitate sau chiar ca pe conducatorul legitim al romanilor.
Un dar - regele Mihai. O rusine - Basescu Umilit a nu stiu cata oara, Regele Mihai, singurul supravietuitor ca sef de stat, martor al celui de-Al Doilea Razboi Mondial, este pentru noi, romanii, pentru toata Romania, motivatia admiratiei si a respectului neconditionate.
Regele Mihai I, sarbatorit la Palatul Elisabeta Regele Mihai I isi serbeaza ziua de nastere si onomastica la Palatul Elisabeta. ... La ora 12:00, regele Mihai I a iesit la balconul Palatului Elisabeta, alaturi de principesa Margareta si principele Radu, pentru a saluta multimea care l-a ovationat indelung.
google-analytics.com