Cautare

3770 de rezultate pentru "mihai morar" (4.20 secunde)
Fostul sef al DNA si judecator al CRR, Daniel Morar, arunca bomba!
• ' Mihai Gotiu: ... "Miron Mitrea m-a surprins placut" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... "Timisoara a declansat mobilizarea pentru Basescu" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu: ... • "Politica romaneasca a fost scoasa din Agora" • Mihai Gotiu: ... • Mihai Gotiu:
Desi este extrem de ocupat in aceasta perioada cu desfasurarea celei de a 15 a editii a conceptului concurs Slabeste sigur si natural pe care o organizeaza si o coordoneaza, specialistul in fitness Mihai Dragomir a gasit timp si pentru a raspunde in exclusivitate pentru www.estiri.ro.
Mihai Morar a hotarat sa sarbatoreasca Dragobetele in club, in cadrul petrecerii Jam Session Zu din Bound. ... Cei trei artisti se vor bate in hituri si vor incerca sa cucereasca inimile doamnelor si domnisoarelor prezente la locatie", a marturisit Morar.
Nicole Cherry impreuna cu DJ Sava si Raluka au hotarat sa se alature initiativei lui Morar. ... The Manifest este fara doar si poate un eveniment pe care nu trebuie sa il ratati pentru ca reprezinta un spectacol din cadrul caruia castigatorul va fi publicul", a marturisit Mihai Morar.
• Impresionat de cazul unei batrane, Mihai Morar a anuntat ca emisiunea pe care o realizeaza la Antena 2 are nevoie de o bunica.
Cele trei Uniri ale romanilor Mihai Viteazul a realizat in 1600 unirea tuturor romanilor sub o singura autoritate Mihai Viteazul a trecut muntii Carpati la 4/14 octombrie 1599, in fruntea primului corp al armatei sale, prin zona Buzau - Brasov.
Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei a murit.Trupul neinsufletit al Majestatii Sale va fi adus miercuri in tara si va fi depus la Sinaia, la Castelul Peles.
• 15 sep 2009 - Romanii vor putea intra liber in Republica Moldova, asa cum intra toti cetatenii Uniunii Europene, de la sfarsitul acestei saptamani, a declarat presedintele Parlamentului moldovean, Mihai Ghimpu, care exercita interimar functia de sef al statului.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu. ... In acest an, pentru a treia oara, de ziua de nastere a lui Mihai Eminescu, va fi sarbatorita Ziua Culturii Nationale.
Scuze pentru Regele Mihai (Autor: ... Doar cateva motive banale pentru care Regele Mihai nu putea fi sluga la rusi: • Regele Mihai, abia iesit din adolescenta, l-a arestat impreuna cu garda palatului pe detinatorul absolut al puterii la acel moment, Ion Antonescu.
La licitatia desfasurata la sediul Primariei Targu Jiu, pentru vanzarea unui teren de 1,5 hectare situat pe Aleea Digului, in continuarea Pietei Centrale, au participat un investitor din Austria, un afacerist local, Mihai Birsescu, si o persoana fizica, Aurelian Vilceanu, proprietarul magazinelor "Papusica".
• In cadrul evenimentului vor fi citite poezii de Mihai Eminescu, Lucian Blaga si George Bacovia, in prezenta scriitorului si traducatorului Hans Bergel. ... traducerea in portugheza a primelor trei strofe din poezia "Floare albastra", de Mihai Eminescu.
Primaria Craiova a decis sa onoreze cel mai important simbol al Olteniei, faimosul sau Ban, vizionarul intregitor al tarii in urma cu 400 de ani organizand "FESTIVALUL MIHAI VITEAZUL". Iata programul complet al Festivalului "Mihai Viteazul":
Mihai Gainusa, Marius Vintila, Laura Ivancioiu, Bogdan Stratula, Mihai Dinu, Marius Chivu, Ana Maria Adam. ... Matinalul Sapte dimineata (7.00-10.00) va fi prezentat de Mihai Gainusa si Laura Ivancioiu. Vor fi informatii pentru bucuresteni, subiectele zilei discutate cu ascultatorii, rubrici produse, scrise in stilul caracteristic lui Mihai.
Liderul PC Dan Voiculescu a declarat marti ca saptamana viitoare il va da in judecata pe seful DNA Daniel Morar pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanei, referindu-se la dosarul in care este invinuit, alaturi de George Copos si de fiica sa Camelia Voiculescu, pentru spalare de bani.
Schimbarea lui Daniel Morar de la sefia DNA este apreciata de comisarii europeni drept o masura care ar putea avea un impact negativ in lupta anticoruptie. ... Suspendarea lui Morar In plus, noteaza raportul, o serie de evenimente recente ar putea sa aiba un impact negativ in lupta impotriva coruptiei:
In urma cu o saptamana, ministrul Justitiei, Predoiu, anunta ca propune pentru sefia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) pe procurorul Monica Serbanescu, iar pe Daniel Morar pentru postul de Inalt Reprezentant al Ministerului Justitiei la Bruxelles sau pentru cel de adjunct al DNA. Daniel Morar a refuzat ambele propuneri.
La acest seminar, la care a luat parte si un reprezentant al Gazetei de Sud, s-au aflat printre invitati Daniel Morar, procuror-sef al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA), Horatiu Baias, procuror DNA, Livia Saplacan, purtatoare de cuvant a DNA, judecatorul Cristian Danilet, vicepresedintele SoJust, Laura Stefan, coordonator anticoruptie in cadrul Societatii Academice Romane (SAR), dar si cunoscutul jurnalist de investigatii transfrontaliere Paul Radu.
Tot atunci, procurorul-sef al DNA, Daniel Morar, a acuzat, in cadrul unui interviu la TVR, presiunile la care ar fi supusi procurorii in cazul anchetei ce il vizeaza pe ministrul Mediului, Laszlo Borbely.
google-analytics.com