Cautare

3768 de rezultate pentru "mihai morar" (3.17 secunde)
Mihai Rotaru a anuntat ce posturi va intari Universitatea Craiova in iarna: ... Cu Mihai Balasa, Matteo Fedele, Antoni Ivanov, Mihai Roman lasati in afara lotului, Laurentiu Reghecampf se va baza in Antalya pe serviciile a 29 de jucatori. ... Mihai Rotaru, actionarul echipei Craiova, a vorbit despre aceasta decizie.
- Ioana Zah, clasa a VIII-a - Scoala Generala cu clasele I-VIII Mihai Eminescu;
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Regele Mihai I considera ca anul care se incheie a fost unul extrem de important pentru Romania. In mesajul adresat cu ocazia Anului Nou, Mihai I apreciaza progresele facute prin faptul ca tara noastra a devenit membru deplin al NATO si ca a incheiat negocierile cu Uniunea Europeana.
Este si cazul, din cate am aflat noi, a tinerilor condusi de junul Mihai Bobe, ale carui initiative s-au impiedicat, parca inevitabil, de lipsa OK-ului de la "centru". ... Cum este si cazul lui Mihai Petre, secretar executiv (momentan) in cadrul PD Constanta.
Acesta are mai multe dulapuri si sertare, care au fost inchise de fostul sef al unitatii Gheorghe Rusu si pe care actualul conducator, Mihai Axinte, nu le poate deschide.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. ... Mihai Tabuleac a amenintat ca, daca Dinu Secrieru va fi numit prefect, va demisiona din PNL.
Presedintele PNL Dolj, Mihai Voicu, a dat de inteles ca lasa presedintia CJ pe mana dumnneavoastra, banuiesc ca veti candida... ... Mihai Voicu a lasat sa se inteleaga ca ar dori Primaria Craiova in schimbul cedarii consiliului judetean.
Din comitetul interimar mai fac parte si 21 de membri ai PD Satu Mare, nelipsind fostul presedinte Mihai Rusu, ex vicepresedintii Felician Pop, Beniamin Kira, Mihai Lohan si Ioan Ardelean, dar si fostii lideri ai "agrarienilor”, Viorel Pintea si Constantin Raduc.
Incepand de anul viitor, toti deputatii vor avea masini noi la dispozitie, a declarat ieri secretarul general al Camerei, Mihai Unghianu, care a pledat pentru achizitionarea automobilelor „de firma“. ... Mihai Unghianu nu exclude ca deputatii sa foloseasca Ford Focus, daca firma va oferi un pret promotional.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, Adrian Vasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie - Mihai Coman. ... Ziarul Tricolorul a fost lansat in 1990, cu Mihai Ungheanu redactor-sef, si apare in doar sapte numere.
Simbata are loc conferinta judeteana de alegeri si, cu toate ca actualul presedinte, senatorul Mihai Tabuleac, este singurul care si-a anuntat oficial candidatura, in filiala s-a declansat o adevarata lupta pentru dobindirea sefiei.
Dintre colaboratori se remarca Sorin Rosca Stanescu, Octavian Andronic sau Mihai Barbulescu. ... Directorul publicatiei si redactor-sef era Ioan Erhan, AdrianVasilescu redactor-sef adjunct, iar secretar general de redactie -Mihai Coman. ... - Ziarul Tricolorul a fost lansat in 1990, cu Mihai Ungheanuredactor-sef, si apare in doar sapte numere.
Reprezentantul Guvernului in judetul Galati, prefectul Mihai Capra, sustine ca va valida ultima alegere a PSD-istului in functia de vicepresedinte al CJ.
Vineri, la Muzeul de Arta din Constanta a avut loc lansarea cartii "Cate ceva despre...", scrisa de secretarul executiv al Departamentului pentru Relatii cu Mass-Media din cadrul Partidului Democrat Constanta, Mihai Petre.
Cei doi deputati PNL de Dolj, Mihai Voicu si Horatiu Buzatu, isi vor pierde cabinetele parlamentare din sediul de pe strada Mircea Voda dupa ce Comitetul Executiv al filialei judetene a luat decizia de reorganizare a spatiilor.
PSD se comporta mai degraba ca un partid ametit, fara creier politic", este de parere democratul constantean Mihai Petre.
PSD se comporta mai degraba ca un partid ametit, fara creier politic", este de parere democratul constantean Mihai Petre.
De asemenea, pedelistii si-au propus ca pana la 1 februarie sa constituie si noile birouri comunale, urmand ca pana la finele lunii viitoare sa se cristalizeze si optiunile de candidati pentru fiecare primarie din judetul Constanta, a declarat, pentru "Replica", purtatorul de cuvant al PD-L Constanta, Mihai Petre.
Liderul organizatiei judetene de tineret, Mihai Bobe, a declarat, la randul sau, ca in cursul zilei de miercuri a primit instiintarea prin care a fost exlcus din PD-L, care insa contine numele sau incomplet.
google-analytics.com