Cautare

842 de rezultate pentru "mihaela radulescu" (3.33 secunde)
Cantareata Carmen Radulescu a lansat recent, la Galeria Carrefour Orhideea, albumul "Poate", aparut la casa de discuri OVO MUSIC. ... Carmen Radulescu ne-a dat un interviu in exclusivitate, dezvaluind lucruri incendiare legate de Serban Georgescu si de moartea Madalinei Manole.
Pe locul doi pe lista PIN pentru alegerile europarlamentare se afla Dana Mihaela Franti, 37 de ani, de formatie economist, care a cumulat 96 de puncte, iar pe locul trei Veronica Radulescu, 23 de ani, jurist, cu 94 de puncte obtinute la concurs.
Directorul societatii, Mihaela Forgaciu, a lucrat ani de zile in cadrul Draxlmaier Romania. ... Mirela Radulescu, directorul de marketing al grupului, a declarat ca principalul obiect al colaborarii este Parcul Industrial Brasov - un proiect privat greenfield care ofera spre inchiriere spatii de productie sau depozitare si birouri.
Videoclipul - regizat de Iulia Lumanare si avandu-l ca director de imagine pe Tudor Panduru - o are ca protagonista pe Mihaela Radulescu, alaturi de actorii Victor Petcu, Alexandra Ionita si copiii Robert Albu si Luca Preoteasa.
Vasilache (debut al lui Vasilache in '67), Fericirea are chipul tau - Marcel Dragomir (lansat de Mihaela Runceanu pe scena Salii Radio in '89, chiar inainte de tragedie), Mama, povesteste-mi din repertoriul cantaretei Koncz Zsuzsa din Ungaria (cu un premiu in '71 la Cerbul de Aur), celebrul tango Jalousie (scris acum aproape 100 de ani de danezul Gade) si De-ar fi sa vii - Alex.
Liderii PDL au desemnat membrii comisiilor de specialitate componente ale Guvernului-alternativa, printre acesti potentiali ministri fiind consilierii de la Cotroceni Bogdan Chiritoiu si Mircea Miclea, profesorii Iordan Barbulescu, Adrian si Mihaela Miroiu, jurnalistii Sever Voinescu si Daniel Uncu.
Premierul Emil Boc a angajat-o in functia de consilier pe nepoata sa, Mihaela Eugenia Boc, fost angajat al Primariei din Cluj-Napoca. Mihaela Eugenia Boc a fost angajata la Primaria din Cluj-Napoca, unde avea functia de inspector de specialitate si pregatea conferintele de presa, potrivit unor reprezentanti ai primariei.
Richard Bovnoczki, Liviu Pintileasa, Mihaela Trofimov, Corina Moise, Florina Gleznea, Cristina Casian, Bogdan Cotlet "La tiganci- textul care vorbeste cel mai clar si in acelasi timp cel mai ascuns despre vis.
Sotii Mihaela si Codtrl Covaci au venit recent la targul de cristale din curtea Muzeului de Geologie. ... S-au cautat ouale de Paste, in special cele din jad, ne-a spus Mihaela Covaci la targul de cristale.
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Si in acest week-end o puteti intalni pe Mihaela la standul sau, in cadrul targului Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
Mihaela Enache din Dambovita participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! ... Puteti achizitiona produsele facute de Mihaela Enache si astazi, la taragul de la MTR.
Pai cum altfel ar putea fi interpretate declaratiile facute, pentru "Replica", de Mihaela Gherghe, purtatoarea de vorbe a sefului Administratiei Nationale Apele Romane (ANAR), prin care atragea atentia ca "pana la primul ministru, este o cale ierarhica de respectat si seful administratiei este cel care trebuie sa decida".
Mihaela Geoana vorbeste de atacuri energetice asupra sotului sau ce au avut loc in campania electorala. Mihaela Geoana a declarat la Antena 3 sambata seara ca sotul sau, candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2009, a fost atacat energetic foarte mult in timpul campaniei.
Si pe Facebook au aparut unele postari si comentarii pro si contra, pe aceeasi tema - Mihaela Raileanu Am picat aseara pe o discutie despre posibilitatea candidaturii la prezidentiale a Olgutei Vasilescu.
Catering pentru masa de pranz am inceput anul trecut", a declarat Mihaela Clenciu, directorul si managerul firmei Le Baron.
„Ideea unei cofetarii mi-au dat-o prietenii, care laudau cozonacii facuti de mine dupa reteta mamei“, a spus Mihaela Pascu. ... „Încercam sa facem toate produsele asa cum se fac în bucataria de acasa, fara prafuri sau chimicale“, a declarat Mihaela Pascu.
O angajata a BRD Craiova a fost arestata ieri, fiind acuzata ca a transferat si ridicat fara autorizatie echivalentul a 2,2 milioane de euro, utilizând fara drept parola de acces a directorului sucursalei bancare în care lucra.Procurorii Biroului Teritorial Timis al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT) au solicitat instantei de judecata si au obtinut mandat de arestare preventiva pentru Mihaela Rosana Bitu, angajata la o sucursala BRD din Craiova, pentru infractiunile de constituire de grup infractional organizat, efectuarea de operatiuni financiare în mod fraudulos, infractiuni informatice si spalare de bani, se arata într-un comunicat al Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie.În acelasi dosar au mai fost arestate preventiv alte trei persoane, printre care si un cetatean de origine turca, stabilit în Bucuresti - Osman Tunc, Doru Meosu si Paul Vasile Mînzu - toti trei implicati în activitatea infractionala initiata de Mihaela Rosana Bitu.Anchetatorii au retinut ca Mihaela Rosana Bitu a transferat si ridicat fara autorizare suma de opt milioane de lei, ceea ce reprezinta aproximativ 2.200.000 de euro.
Daniel Pancu s-a despartit de Mihaela Stanciu, dupa 10 ani de la casatorie!
Am botezat 3 copii si urmeaza sa-l botez si pe al patrulea", spune Mihaela Serban. ... Este alegerea mea despre viata, dar nu am nimic cu niciun strain si nici nu am avut", declara Mihaela Serban.
Profesoara de canto a Madalinei Manole a fost Mihaela Runceanu, artista care si ea a avut acelasi destin tragic cu al Madalinei Manole. Mihaela Runceanu a fost ucisa in propriul apartament.
google-analytics.com