Cautare

473 de rezultate pentru "mihaela dr" (3.17 secunde)
Vasile Calofir - actor, Cornel Ilie - fondator, compozitor, textier, solist VUNK, Anca Ghinea â€" Creative & Communication Director Intuitext-Softwin, Mihaela Tatu - trainer acreditat ANC, Miercuri:
Presedinte de juriu a fost frumoasa actrita de la Hollywood Florina Kendrick, vicepresedinti, marele comentator sportiv Cristian Topescu si actorul Daniel Ganea, de la Hollywood, iar realizator, coordpnator si initiator de program, profesor Mihaela Șerban. ... dr Viorica Chiurciu Premiu de excelenta in medicina:
Cine este sotia lui Sorin Grindeanu - cum arata si cu ce se ocupa (Anca ANDREI) Noul premier al Romaniei, Sorin Grindeanu este casatorit de 13 ani cu Mihaela, cu care are 2 copii. ... Mihaela Grindeanu s-a nascut in Timisoara, unde pare ca a locuit intreaga viata.
Romanii, tot mai alergici Un copil din cinci sufera de diferite forme de astm, cel putin 20% dintre copii fac dermatite sau alte boli de piele, iar cresterea bolilor alergenice din Romania este de-a dreptul alarmanta, arata Mihaela Dumitrescu, Business Concepts Manager la Sensiblu.
Psihologul Mihaela Zivari spune ca sunt adictii chimice (alcool, droguri, tutun, sedative, somnifere) si adictii psihice, din care fac parte jocurile patologice. ... Psihologul Mihaela Zivari spune ca primul pas spre desprinderea de aceasta obsesie este recunoasterea motivatiilor, de ce persoana respectiva a ajuns in aceasta situatie.
"Iubito, eram pe DN1 in drum spre Mihaela cand am avut explozie la cauciucul stanga-fata.Masina a derapat si s-a rostogolit. ... "Cine naiba e Mihaela?" • Anunt la matrimoniale:
Parte integranta dintr-o alimentatie echilibrata este si cafeaua solubila, cafea 100% naturala, care, daca este preparata corect, poate avea beneficii asupra organismului", a spus dr.
Mihaela Bilic ne spune Povestea porcului Pentru ca suntem in perioada Craciunului si a Anului Nou si pentru ca sunt nutritionista, simt nevoia sa aduc in atentia voastra un bun prieten al omului:
Mihaela Radulescu. Loredana Latis: "Academia de Coaching salveaza vieti si schimba oamenii in bine" Coaching-ul inseamna descoperire, un moment in care fiecare persoana poate incepe sa se autocorecteze invatand cum sa-si schimbe propriul comportament si sa devina autoproductiv prin crearea propriilor sale intrebari si raspunsuri:
Mihaela Leventer, medic prima dermatolog, avertizeaza ca 90% dintre cancerele de piele sunt provocate de expunerea la soare, fara protectie. ... La noi, cele mai afectate sunt femeile, spune dr.
Nutritionistul Mihaela Bilic va sfatuieste sa puneti la socoteala si fructele atunci cand vreti sa slabiti si sa nu exagerati cu cantitatea consumata.
Mihaela Biris, de 18 ani, fiica lui Gavril Biris, fost consilier judetean PSD si om de afaceri din Simleu Silvaniei, si-a pierdut viata, azi dimineata, intr-un grav accident petrecut la ora 6.00, la intrarea in Cizer dinspre Plesca, pe DJ 108 G.
Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Paul Mitu (pilotul salvator), Mihaela Lulea (campioana la caiac-canoe sfasiata de urs), Tudorel Mihailescu (portarul de fotbal fara o mana), Toma Pradatu (fost Secretar General al F.R.
Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr. ... Dr.
Ne vor ghida in multitudinea de optiuni conferentiar universitar Lygia Alexandrescu, doctor specialist in nutritie si dr. ... Mihaela Draghici, director de PR la Romaqua Group Borsec si Mihaela Bachmann, director de marketing la Elcomex Agro Industrial.
dr. Mihaela Balgradean, sefa sectiei Pediatrie din cadrul Spitalului MS Curie. ... dr. ... dr. Balgradean. In schimb, bebelusul de sapte luni este intr-o stare mai grava, cu insuficienta renala, edeme, anemie severa.
D-na Mihaela Bachmann, marketing manager la Elcomex Agroindustrial, a explicat ca proprietatile nutritive ale laptelui de capra sunt superioare celui de vaca.
Septogal a fost cel mai cautat produs la Nutraceutica, iar Nutradosele au prezentat si ele interes, ne-a spus Mihaela Deliu, reprzentant Ro-Pharma.
Oamenii stau tot mai mult aplecati deasupra computerului sau telefonului mobil, iar in aceste conditii, aparitia problemelor cervicale este doar o chestiune de timp”, a explicat directorul medical al Bio Ortoclinic, dr.
Dr. ... Dr. ... Dr. Mihaela Leventer, medic primar dermatolog, Doctor in Stiinte Medicale, au fost utile pentru viitoarele mame. ... In cele din urma, femeile insarcinate prezente in sala s-au informat cu privire la cele doua variante de nastere, raspunsurile venind din partea doamnei Dr.
google-analytics.com