Cautare

255 de rezultate pentru "michael jackson" (3.98 secunde)
Filmul I.T., in regia lui John Moore, avandu-i in distributie pe actorii Stefanie Scott, Pierce Brosnan, Michael Nyqvist, Anna Friel ruleaza deja in cinematografele din Romania.
Justin Kurzel In distributie: Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons Gen film: actiune, aventuri, istoric, SF. Durata: 140 minute Premiera in Romania:
Michael Hegner, Kari Juusonen) si Niko 2: Frate mic, mare belea / Niko 2 - Little Brother, Big Trouble (r. Kari Juusonen, Jørgen Lerdam), proiectate in prezenta regizorului Kari Juusonen.
John Cena, Keegan Michael-Key, John Leguizamo, Judy Greer, Brianna Hidlebrand. Distribuitor: Ro Image 2000 O echipa de pompieri de elita trebuie sa aiba grija de trei copii nazdravani pe care i-au salvat dintr-un incendiu, dar habar nu au ca ii asteapta cea mai grea misiune din viataa lor.
Unul dintre articolele sale fundamentale, scris in 2001 in italiana, a fost tradus de mai multe ori in engleza si difuzat in circuitul celor interesati de problematica OZN, prin grija cercetatorului german Michael Hesemann sau a reputatului ufolog american Richard Boylan, caruia Balducci i-a dat personal acest articol in 2002.
Cred, prin urmare, ca merita sa rezum, in cele ce urmeaza, o interesanta si foarte documentata cercetare, in acest sens, realizata in 2013 de psihologii Michael J.
- Relativitatea generala, una dintre cele mai revolutionare teorii stiintifice din istorie, a reprezentat un salt imens in raport cu legea universala a gravitatiei a lui Isaac Newton din 1687, aratand ca spatiul si timpul nu sunt imuabile, ci fenomene dinamice supuse evolutiei, ca si celelalte procese din Univers, declara Michael Turner, profesor de fizica si cosmologie la Universitatea din Chicago.
Un al treilea negationist agresiv din film a fost Michael Shermer, editorul revistei Skeptic, care â€" cum scrie Hastings - arbora un ranjet menit sa transmita cat de stupide si inutile sunt discutiile despre OZN-uri.
Dupa Cazul Mantell, istoricul David Michael Jacobs a concluzionat cu privire la fenomenul OZN: - Ei ar putea fi nu numai extraterestri, dar si potential ostili noua.
Michael Hesemann, istoric, antropolog cultural, cercetator OZN, autor si producator de film german, a investigat timp de 7 ani cazul lui Carlos Diaz.
Michael D. Swords, profesor emerit al Institutului de Mediu, Universitatea Michigan de Vest din Kalamazoo, si fost redactor al revistei Journal of UFO Studies, anunta intr-un articol publicarea unei monografii cu circa 1200 de cazuri din acest fond.
Cazurile au fost evocate intr-un articol scris de Michael D. Swords, profesor emerit al Institutului de Mediu, Universitatea Michigan de Vest, din Kalamazoo.
Colonizarea spatiului De la Wikipedia, enciclopedia libera Colonizarea spatiului (asezari spatiale, habitate spatiale) reprezinta crearea unui habitat uman autonom (auto-suficient) in afara Terrei si constituie obiectivul de lunga durata al agentiilor spatiale, scopul suprem al programelor spatiale, asa cum spunea in 2005 Michael D.
- Acestia doresc sa ajute Pamantul sa evolueze, pentru a deveni un loc mai bun pentru locuitorii sai, spune Michael Kong Tao, membru al clubului.
Michael Morris, impreuna cu profesorii Kip Thorne si Ulvi Yurtsever, au lansat teoria conform careia gaurile de vierme -cum sunt denumite golurile din structura spatiu-timp - care fac posibila translocatia aproape instantanee a unui corp dintr-un punct din spatiu intr-altul, exista la un nivel submicroscopic si ele pot fi largite cu ajutorul unei tehnologii avansate, devenind un mijloc de deplasare instantanee si de depasire a limitei impuse de viteza luminii.
Monica Macovei a precizat ca pe comisarul Olli Rehn si pe directorul general pentru Extindere, Michael Leigh, ii ingrijoreaza problema integritatii membrilor CSM, lupta impotriva coruptiei si Agentia de Integritate.
Motiunea intitulata "Viitorul Moldovei", elaborata de un grup de parlamentari in frunte cu Alun Michael (foto), membru al Grupului parlamentar de prietenie britanico-moldovenesc, a fost semnata de 53 membri ai Camerei Comunelor si este deschisa pentru semnare in continuare.
In dosarul oficial de documentare al ministrului austriac de externe Michael Spindelegger pentru vizita de miercuri in Romania, se arata, la capitolul "Punctele-cheie urmarite", ca Austria vizeaza urmatoarele mesaje:
"Simplul fapt ca presedintele inca vine aduce atat de multa liniste si vindecare sud-estului Washingtonului", a spus preotul Michael Bell pentru Washington Post.
Agenda de intrevederi a primei zile contine, in final, si partea dedicata cinei, unde delegatia romana, condusa de primarul Sectorului 5, ii va avea ca invitati pe fostul ambasador al SUA in Romania, in perioada administratiei Clinton, Michael Guest, dar si pe Damon Wilson, vicepresedinte si director pe Programe de Securitate Internationala din cadrul Consiliului Atlantic si expert pentru relatia cu Romania, Heather Conley, director pentru Europa al Centrului pentru Studii Strategice si Internationale si Julia Roig, presedinte al organizatiei "Parteneri pentru o Schimbare Democratica".
google-analytics.com