Cautare

256 de rezultate pentru "michael jackson" (3.37 secunde)
A fost destul de ciudat, saruturi, imbratisari, ca si cum era o relatie paralela, a spus Ian Halperin, autorul unora dintre cel mai bine vandute biografii de vedete, intre care Crline Dion, Kurt Cobain si Michael Jackson.
Multe baruri au seara diverse programe (care sunt afisate din timp pe niste panouri): unii aveau seara Michael Jackson, altii seara Elvis Presley.
despre Bush si Saddam, dar si Michael Jackson; despre G. Becali si Gh. Hagi; despre greva ceferistilor, pretul petrolului, cursul dolarului, euro-ului si multe altele.
Iar autorul Michael Rathford, in cartea sa "Codul Nostradamus", care a interpretat texte descoperite recent ale celebrului prezicator de acum patru secole, trage concluzia ca anii 2006-2012 vor fi "vremea tulburarilor". ... Lobbyistul american Bruce Jackson a dat vina pe UE ca nu are o politica pentru aceasta zona.
Din nefericire, "23" a cunoscut si spectacolele organizate in cinstea iubitului fiu al poporului, dupa model coreean, dar din fericire ele s-au transformat dupa Revolutie in megaconcerte cu Michael Jackson, Metallica sau Depeche Mode.
Lisa Marie Presley, singura fiica a lui Elvis Presley si fosta sotie a lui Michael Jackson, a murit la 54 de ani.
Entuziasmul sau este impartasit si de Michael Salla, un cercetator academic transformat in ufolog, convins ca extraterestrii ar fi fost implicati, in secret, in politica americana din perioada Razboiul Rece.
cadavrul unui barbat de 34 de ani, originar din Tara Galilor, pe nume Glyndwr Michael. ... Din Glyndwr Michael el a devenit William Martin, ofiter de Marina, nascut in 1907.
PSD saluta victoria candidatului laburist la functia de presedinte al Irlandei Partidul Social Democrat saluta victoria candidatului laburist Michael D.
Despre directorul Agentiei de Plati si Interventii in Agricultura se stie ca este fan Michael Schumacher, dar ceea ce nu stiu cunoscutii sai este ca pasiunea lui este una reala pentru care ar fi in stare de multe sacrificii.
Conform lui Michael Mix, pana in prezent a fost suspendata activitatea catorva sute de salariati.
Dimensiunile situatiei create sunt mai mari si decat concedierea lui Roger Friedman de la Fox, care a castigat premiul pentru cel mai "neinspirat" editorialist dupa ce a scris un material in care incuraja oamenii sa priveasca mai mult la filmele ajunse ilegal pe internet, afirma Michael Dance in articolul publicat pe digg.com.
As vrea sa subliniez faptul ca am incercat sa reducem impactul concedierii colective, pastrand cat mai multi angajati posibil", a declarat Michael Swinford, director de proiect, care sustine ca Bechtel ii va reangaja pe cei disponibilizati, dupa rezolvarea problemei finantarii.
Michael Spence, profesor de economie la Stern School of Business, Universitatea New York si Universitatea Stanford, sustine, intr-un articol publicat de Project Syndicate, ca ar fi nevoie de 5 pasi majori:
In 1986, s-a maritat cu Michael Huffington si s-a mutat la Washington.
Stavros Tritsonis (central) - Grigorios Panou, Michael Karsiotis (asistenti) - Michael Koukoulakis (rezerva) - toti Grecia. La Rapid, au debutat oficial la acest meci antrenorul Ioan Ovidiu Sabau si jucatorii Abrudan, Milosavlevici, Goga, Voicu si Ilijoski.
Fostul septuplu campion mondial, Michael Schumacher, a fost ranit grav intr-un accident de schi, suferit in finalul anului trecut, pe 29 decembrie, in statiunea franceza Meribel.
Michael O'Neill. ... Michael McGovern, 12. Alan Mannus , 20. Craig Cathcart, 17. Paddy McNair, 5. Luke McCullough, 22. Ben Reeves, 21.
In prezent, trupa compusa din Matthew "Matt" Tuck (solist vocal, chitara ritmica), Michael "Padge" Paget (chitara, voce), Jason James (chitara bass, voce) si Michael "Moose" Thomas (tobe), are peste trei milioane de albume vandute si pana sa ajunga la Bucuresti, va lansa un nou album.
In regia lui Michael Haneke, considerat unul dintre cei mai mari regizori europeni, "Amour" este o poveste despre iubirea matura dintre o femeie pe moarte si sotul ei, care incearca sa faca fata bolii acesteia.
google-analytics.com