Cautare

256 de rezultate pentru "michael jackson" (4.31 secunde)
Dupa cateva saptamani in care informatiile despre starea de sanatate a lui Michael Schumacher erau din ce in ce mai putine, o revista din Germania vine cu o veste excelenta, scrie ziare.com.
Jurnalistii britanici au reusit sa obtina o serie de informatii noi cu privire la starea de sanatate a lui Michael Schumacher, septuplul campion mondial de Formula 1. ... Michael Schumacher isi misca cu greu ochii si raspunde la intrebari doar prin miscarile capului, acesta neputand vorbi.
Mihai Balasa (27), Filipe Teixeira (71), Florin Tanase (76) si Denis Alibec (79 - penalty) au marcat golurile echipei antrenate de Nicolae Dica, in timp ce pentru vicecampioana Cehiei a punctat Michael Krmencik (64).
UEFA a nuntat ca meciul va fi condus de englezul Michael Oliver, 34 de ani. Brigada condusa de Michael Oliver, va fi completata de asistentii Stuart Burt si Simon Bennett, ambii din Anglia. Michael Oliver este considerat a fi unul dintre cei mai promitatori arbitri britanici.
IDRIS ELBA RICHARD MADDEN CHARLOTTE LE BON JOSE GARCIA KELLY REILLY DURATA:1h 30m DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROROM DISTRIBUTION Michael Mason (Richard Madden, GAME OF THRONES) e un hot de buzunare care traieste la Paris, si care, cand fura o geanta care contine mai mult decat un portofel, se trezeste vanat de CIA.
Morgan Freeman, Michael Caine, Joey King Gen film: ... 14.04.2017 Castigatorii Premiului Oscar Morgan Freeman, Michael Caine si Alan Arkin formeaza o echipa de pomina si interpreteaza rolurile a trei prieteni de-o viata:
Chris Hemsworth, Michael Shannon, William Fichtner, Elsa Pataky Gen film:
Actorii Michael Douglas, in varsta de 68 de ani, si Catherine Zeta Jones, in varsta de 43 de ani, casatoriti de 13 ani, au decis sa se separe pentru o perioada neprecizata, a anuntat, miercuri, revista People.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, le recomanda medicilor care au grija de campionul Michael Schumacher sa apeleze la remedii homeopate pentru a-l scoate pe acesta din coma.
Regizorul si scenaristul Michael Gottlieb, cunoscut pentru realizarea unor comedii precum "O dadaca musculoasa" (1993), a decedat sambata, in California, intr-un accident de motocicleta, informeaza contactmusic.com.
Vanghelie cu al sau "goagle", aparitia mumiei din Vacaresti, prabusirea avionului Air France in Atlantic si moartea lui Michael Jackson care a strans aproape 1.000.000 de vizualizari.
• La moartea lui Michael Jackson, numarul mesajelor trimise in fiecare secunda a atins un nivel record pentru acea perioada:
Michael Jackson, Depeche Mode, P!nk, Jennifer Lopez, Beyonce, Alicia Keys sunt doar cateva din sutele de nume din portofoliul Sony Music Entertainment care vor fi promovate in Romania de catre Cat Music, alaturi de cei mai importanti artisti autohtoni aflati deja in catalogul local.
Elena Mindru este castigatoare a doua premii la prestigioasa competitie de la Montreux, acolo unde a cucerit cu prezenta si muzicalitatea ei atat publicul cat si juriul prezidat de Quincy Jones, celebrul jazzman, compozitor si aranjor, producator aflat in spatele carierei unor staruri precum Michael Jackson sau Frank Sinatra.
Muzica Indilei este influentata de numerosi artisti precum Michael Jackson, Ismael Lo, Buika, Warda, Jacques Brel, Lata Mangeshkar. Ea descrie universul sau muzical ca un fel de 'Variety World', neposedand un stil propriu.
Michael Jackson, Ismael Lo, Buika, Warda, Brel, Lata Mangeshkar. Un mix intre culturi diferite, poate si de aceea ii place sa se descrie ca fiind "un copil al lumii", mai ales ca, uneori, canta in franceza, alteori in engleza si chiar in hindi!
Pe langa rolurile importante jucate pe scena Teatrului National de Opereta Ion Dacian, GEØRGE a prezentat emisiuni TV de top si este marele castigator al show-ului Te cunosc de undeva (Editia 2011/2012, sezonul al doilea), unde a realizat transformari spectaculoase ale unor artisti de referinta de pe scena muzicala internationala, precum Andrea Bocelli, Beyonce, Elvis Presley, Michael Jackson etc.
Steven Spielberg a devenit primul regizor ale carui filme au depasit pragul de incasari de 10 miliarde dolari Steven Spielberg a devenit primul regizor ale carui filme au depasit pragul de incasari de 10 miliarde de dolari la nivel mondial, fiind urmat in top de cineastii Michael Bay si Peter Jackson, ale caror filme au generat cate 6,5 miliarde de dolari, potrivit huffingtonpost.com.
Piesa My Love este ca o declaratie de dragoste pe viata, este o invitatie la neuitare a momentelor care leaga doi oameni, descrie Smiley piesa pe care a scris-o in Statele Unite ale Americii alaturi de compozitori care au facut muzica pentru Michael Jackson, Whitney Houston, Enrique Iglesias, Jessie J sau French Montana.
La "Cerbul de Aur", Damian & Brothers au cantat alaturi de Gregg Bisonnette (tobosarul lui Santana), Steve Luckather (de la formatia Toto), Nathan East (basistul lui Eric Clapton si al lui Michael Jackson).
google-analytics.com