Cautare

255 de rezultate pentru "michael jackson" (4.96 secunde)
Michael Schumacher, fostul campion de Formula 1, este in coma GSP.ro : Michael Schumacher, in STARE CRITICA dupa accidentul de la ski! ... UPDATE 16:25 Michael Schumacher va fi supus unor investigatii suplimentare, urmind sa fie supus unei tomografii.
Michael Douglas crede ca sexualitatea sa ar fi fost cauza cancerului la gat de care a suferit Intr-un interviu aparut luni in cotidianul britanic Ther Guardian, actorul american Michael Douglas (68 de ani), care a suferit de cancer la gat acum trei ani, pune aparitia bolii pe seama vietii sale sexuale.
Michael Londesborough care va spune povestea acestor inovatii, printre care se numara mana i-limb, prima mana prostetica cu degete cu articulatii mobile, pancreasul artificial inteligent, prima artera coronariana artificiala creata cu ajutorul nanotehnologiei si altele.
Michael Leigh, director general al DG Extindere a Comisiei Europene, aflat intr-o vizita in tara noastra, l-a asigurat ieri pe premierul Calin Popescu-Tariceanu ca Raportul Comisiei Europene din mai va fi obiectiv, neutru si fara influente politice.
Michael Kantartzis este cel care detine acest magazin pe timpul verii. ... Sloganul lui Michael Kantartzis este: ... Ce gasesti in acest magazin Pentru ca este vacanta si e vreme frumoasa, in magazinul Lui Michael de pe plaja din Tolo gasesti accesorii de plaja:
Dupa ce s-a vorbit despre o revenire aproape miraculoasa din coma a pilotului Michael Schiumacher, iata ca vestile proaste in privirea starii de sanatate a acestuia i-au dezarmat pe fani. ... Sabine Kehm a declarat ca Michael se afla in continuare inconstient, insa starea sa este stabila.
Fostul pilot german Michael Schumacher se afla internat intr-un spital din Grenoble (Franta) din 29 decembrie 2013, ziua in care a suferit o accidentare extrem de grava la cap, in timp ce schia. De atunci au trecut cinci luni si Michael Schumacher continua sa se afle in coma.
Profesorii Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet, decorati cu titlul Doctor Honoris Cauza la Bucuresti (Autor :
Biologul Michael Fischbach, care face parte din echipa ce a facut aceast descoperire, ofera un interviu in The Huffington Post referitor la acest subiect. ... Aceasta cercetare este importanta nu numai in tratamentul infectiilor vaginale, sustine Michael Fischbach. ... Michael Fischbach crede ca de aceasta descoperire ar putea beneficia inclusiv barbatii.
Revista americana National Enquirer sustine ca, desi au facut eforturi mari sa-si salveze mariajul de 14 ani, totul a fost in zadar, iar certurile uriase dintre Michael si Catherine s-au intetit.
La randul sau, canadianul David Foster are nu mai putin de saisprezece premii Grammy si proiecte alaturi de Mariah Carey, Celine Dion, Andrea Bocelli, Tony Braxton, Michael Jackson si Madonna.
Dintre acestia fac parte Humberto Gatica - producatorul muzical al mai multor artisti de renume precum Celine Dion, Michael Jackson, Madonna, Michael Buble, Barbra Streisand, Elton John si multi altii, dar si Michele Torpedine - care este in primul rand agentul sau muzical, care se ocupa de contractele Ramonei Badescu in Italia, chiar si in America si care este extrem de cunoscut in lumea muzicala, acesta fiind cel care a lansat cariera fulminanta a tenorului Andrea Bocelli, dar si a lui Zucchero sau a lui Eros Ramazzotti, in plus a lucrat si a produs albume si turnee pentru Joe Cocker, Ray Charles, Eric Clapton, Luciano Pavarotti si lista poate continua.
FARCAS) In seara zilei de 11 octombrie 1973, in Pascagoula, un orasel avand putin peste 20.000 de locuitori, din districtul Jackson al statului Mississippi, contramaistrul Charles Hickson (42 ani, decedat in 2011, la varsta de 80 de ani) si muncitorul Calvin Parker (19 ani), de la santierul naval local, au iesit la pescuit, nu departe de varsarea raului Pascagoula in Golful Mexic.
In 2004, DA Jiu a initiat o operatiune de compensare si cu SC EARN MICHAEL PRODUCTION SRL Titu, in valoare de 1,5 miliarde de lei, dupa acelasi patent.
Automobile Bavaria are un nou director general, de la inceputul acestui an, in persoana lui Wenzel Weber, care il inlocuieste pe Michael Schmidt, potrivit unui comunicat transmis duminica de companie. Michael Schmidt va ocupa functia de director executiv al companiei Bavaria.
Cine este Mihai (Michael) Chezan, marele investitor din capitala Ardealului? ... Mihai Michael Chezan este, ca dintr-o minune, tocmai din Salaj, comuna Romanasi.
Totul se reduce la o trasatura esentiala, ne spune profesorul Michael Jarrett de la London Business School in Gata de schimbare. ... Michael Jarrett propune managerilor de pretutindeni o serie de instrumente descrise foarte bine de ecuatia:
Directorul SCM-U Craiova, Nicu Stoian, l-a inlocuit pe Dan Pascu, antrenorul echipei masculine de volei, cu un neamt, Michael Merten, un tehnician cu obiective marete.
Un medic explica ce urmeaza pentru Michael Schumacher Medicul Heinz-Peter Moeke, sef de departament la urgente in cadrul spitalului din Hamburg, a explicat ce se poate intampla pe viitor cu Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1 aflat in coma de 10 zile, in urma unui accident la schi.
Ipoteza socanta in privinta starii de sanatate a lui Michael Schumacher. ... Robin Greenwood, un doctor neurolog renumit de la spitalul Homerton din Londra, sustine ca Michael Schumacher nu va mai fi niciodata la fel cum era inaintea accidentului de la schi.
google-analytics.com