Cautare

6158 de rezultate pentru "mengotti estiri martie 2010" (4.11 secunde)
Sorin de 24 de ani, din Bucuresti, sunt suspecti de comiterea in perioada august - decembrie 2010, a mai multor infractiuni. ... · La data de 31.08.2010, intre orele 18:30 -19:00, cei patru au intrat in doua sali de jocuri situate in str.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Serialul marca MBC, productie sud-coreeana din anul 2010, a inregistrat pe intervalul amintit o medie de 643.000 de telespectatori la nivel national, ceea ce corespunde unui rating mediu de 3,2 %, in timp ce la Antena 1 priveau, pe acelasi interval orar, 560.000 de telespectatori in medie (2,8% rating).
In mai 2010, SC Dial-Ton a dat lovitura deschizand puncte de lucru, prin care comercializeaza cartele pre-pay, in 11 benzinarii Lukoil situate in localitatile Constanta (judetul Constanta), Arad (judetul Arad), Pecica (judetul Arad), Bicazu Ardelean (judetul Neamt), Scheia (judetul Suceava), Cenadul Mare (judetul Timis), Orastie (judetul Hunedoara), Craiova (judetul Dolj), Daia (judetul Giurgiu), Baia Mare (judetul Maramures) si Satu Mare (judetul Satu Mare).
Pe 30 martie OTV a intrat in faliment. ... Diaconescu, printr-un asociat, a santajat un primar pentru 200 000 euro Dan Diaconescu si alti doi colaboratori ai sai au fost trimisi in 2010 in judecata de DNA pentru santaj.
La data de 29 martie 2011, politisti din cadrul Biroului de Investigatii Criminale al Sectiei 21 Politie, sprijiniti de politisti din cadrul Sectiei 14 Politie, au identificat, prins si retinut pe B.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. ... Totusi, in iunie a fost mai bine decat in martie.
In prima jumatate a anului 2010, firmele doljene au platit catre bugetul general consolidat al statului cu 84 de milioane de lei mai putin decat in aceeasi perioada a lui 2009. ... Totusi, in iunie a fost mai bine decat in martie.
In octombrie 2010, intr-un material publicat de Capital.ro, Schwartzenberg spunea ca "se considera un milionar atipic, intrucat este un tip de om care are nevoie de lucruri putine".
Fostul primar, liberalul Cristian Anghel, condamnat la inchisoare in 2010, eliberat conditionat in 2011.
Ordinul, semnat de prefectul Georgescu marti seara, dar comunicat primariei si primarului Solomon la sediul IPJ Pitesti, constata suspendarea de drept a mandatului de primar al municipiului Craiova pana la 31 martie 2010.
FMI poate livra impreuna transele III si IV din imprumutul pentru Romania, in luna martie, daca autoritatile romane solicita acest lucru si daca perioada de incertitudine politica se prelungeste, insa guvernul trebuie sa se finanteze intre timp, la costuri mai mari, a declarat reprezentantul FMI Tonny Lybek.
Afaceristul gorjean Gheorghe Sucitu a cumparat in noiembrie 2004 trei terenuri in zona ARTEGO Tirgu Jiu cu un miliard de lei si le-a vindut dupa cinci luni Complexului Energetic Rovinari cu 5,6 miliarde de lei • Loturile au fost cumparate de CE Rovinari pentru construirea de case pentru viitorii stramutati • Ion Pisc, directorul CE Rovinari, a declarat ca a dispus o ancheta pentru a se verifica modul in care au fost achizitionate terenurile • Comisia de ancheta de la CE Rovinari a constatat ca totul s-a derulat legal • Alta persoana a cumparat in august 2004 un teren cu 6.000.000 de lei si l-a vindut in martie 2005 tot Complexului Energetic Rovinari cu peste 300.000.000 de lei, adica de 50 de ori mai mult Complexul Energetic (CE) Rovinari a achizitionat in luna martie a acestui an mai multe loturi de teren in Tirgu Jiu care au fost platite cu sume de citeva ori mai mari decit cele cu care fusesera achizitionate initial de catre speculanti.
Gandeste UNIQA!” se desfasoara in perioada 12 Martie â€" 3 Mai 2015 si se concretizeaza prin spoturi TV (PRO TV, Prima TV, RTV, Realitatea TV, National Geographic, AXN, AXN Black, AXN White, Paramount Channel, Comedy Central Extra, TLC, Realitatea TV Cluj, Transilvania Live), prin microsite-ul:
Google omagiaza femeile printr-un logo special de 8 Martie Google si-a schimbat, marti, logoul de pe pagina principala, pentru a celebra Ziua Internationala a Femeii, noua imagine sugerand in mod simbolic ipostaze ale femeii moderne.
PRINCIPALE ZILE FESTIVE INTERNE SI INTERNATIONALE 1 martie - Ziua Martisorului 8 martie - Ziua internationala a Femeii 20 martie - Ziua internationala a Francofoniei 21 martie - Ziua internationala pentru eliminarea Discriminarii Rasiale 22 martie - Ziua mondiala a Apei 25 martie - Ziua Politiei Romane
Eclipsa de Soare din 20 martie va poate aduce noi cunostinte, dar sansele ca sa ramana mult timp in preajma dumneavoastra sunt aproape nule. ... 4 martie este o alta zi puternic emotionala, cand va veti simti atrasi de cineva neobisnuit.
"Basescu vrea sa-l mazileasca pe Boc pana in martie!" Traian Basescu vrea sa-l mazileasca pe Emil Boc pana in martie si sa-l inlocuiasca cu un lider popular care sa conduca un guvern economic, pe placul Bruxelles-ului, sunt concluziile analistului politic Stelian Tanase, dupa emisiunea pe care o gazduieste la Realitatea TV, unde a avut-o ca invitata pe Elena Udrea.
Salariul mediu net pe economie a crescut in martie cu 5,1%, pana la 7,08 milioane de lei, dupa corectia negativa de aproape 7% din februarie, venituri mai mari fiind consemnate in majoritatea sectoarelor economiei, potrivit unui comunicat al Institutului National de Statistica (INS).
Prezentarea bancilor interesate de BCR ABN AMRO Olanda are mai mult de 3.000 de locatii in peste 60 de tari, active totale de 742,9 miliarde euro si un profit operational de 914 milioane euro la finele lunii martie 2005.
google-analytics.com