Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (2.58 secunde)
Dupa succesul pe care l-a avut cu lansarile saptamanale ale pieselor de pe albumul "Sange albastru", JerryCo revine cu un single nou oficial, intitulat "Lei, Lei".
Cu ocazia concertului de Craciun de la Bucuresti, celebrul Demis Roussos a acordat un interviu unei publicatii romanesti. A povestit ce-l determina sa revina iar si iar in Romania, care este ritualul lui inainte de fiecare concert si ce mesaj are pentru pentru fanii din Romania.
Asociatia Culturala ,,REGAL D’ART" isi propune, cu devotament si profesionalism, investind experienta dobandita prin toate proiectele culturale realizate, sa promoveze o serie de evenimente ce nu vor avea alt scop decat acela de a plasa arta pe locul meritoriu.
Joi, 5 decembrie, se pun in vanzare biletele pentru spectacolul aniversar "Taxi - 15 ani", ce va avea loc in data de 17 martie 2014, la Sala Palatului din Bucuresti.
Demis Roussos a concertat la Bucuresti pe 5 decembrie 2013, in ajunul sarbatorii de Sfantul Nicolae, oferindu-le celor din sala o seara magica si un concert de neuitat.
Chitaristul Jim Hall - una dintre legendele jazzului modern - ale carui tehnica, linie melodica si abordare introspectiva au influentat muzicieni mai tineri precum Pat Metheny si Bill Frisell, a decedat marti seara la varsta de 83 de ani, la New York, relateaza Associated Press.
In noiembrie 2010, Bodo, solistul formatiei Proconsul, declara in exclusivitate pentru site-ul crestintotal.ro, ca s-a pocait, dezvaluind si numele altei celebritati care a facut acest pas:
Una dintre cele mai populare cantarete de origine franceza, MIREILLE MATHIEU va concerta pentru prima data la Bucuresti in primavara anului viitor.
Les Elephants Bizarres lanseaza cel de-al doilea album pe 29 martie si vor sarbatori evenimentul printr-un concert ce va avea loc in Club Colectiv.
Anul acesta, sarbatoarea Zilei Europei continua si pe 10 mai, cand 20 de formații de muzica de fanfara, din Romania si din alte 12 state, vor porni intr-o parada spectaculoasa pe traseul Piata Unirii - Piata Constitutiei, de la ora 12.00.
traiestemuzica.ro: Indila a lansat videoclipul melodiei "Tourner dans le vide" (Autor:
Sambata, 7 iunie, personalitati ale vietii publice alaturi de cunoscuti bolggeri de parenting si beauty, au avut ocazia sa descopere un univers al aormelor si armoniei - Universul Caffeol.
Recent, cunoscuti bloggeri de parenting si beauty impreuna cu familiile acestora, au avut ocazia sa descopere la Ploiesti, alaturi de indragita cantareata Nico, un univers al aromelor si armoniei- Universul Coffeol.
Au mai ramas cateva zile pana la concertul legendarului Ian Anderson (Jethro Tull). Pe 20 iunie 2014, de la ora 20.00, fanii se vor bucura de cele mai mari hituri Jethro Tull, cantate de cel mai cunoscut flautist din muzica rock!
Inspirat, energic, romantic sunt cel putin 3 ingrediente sigure care pun noul album al lui Raoul in randul produselor muzicale de succes lansate in 2014.
Visul fanilor s-a implinit! Al Bano si Romina Power vor canta in premiera impreuna la Bucuresti, pe 5 noiembrie, dupa 15 ani de la divort si la aproape doua decenii de cand cei doi au renuntat la a mai imparti scena, informeaza organizatorii - Project Events.
Orchestra Nationala Radio a concertat recent pe scena filarmonicii din Kuala Lumpur, invitata fiind la World Summit on Media for Children, un summit mondial dedicat mediei pentru copii, care are loc in aceasta perioada in capitala Malaeziei.
Artista care l-a impresionat pe Michael Bolton, lanseaza toamna aceasta noul single intitulat "Ciuleandra". Asa cum si-a obisnuit publicul, Diana Matei imbina ritmurile moderna cu muzica pur romaneasca intr-o armonie cum numai ea o poate face.
google-analytics.com