Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (6.46 secunde)
Festivalul Ghost Gathering se imbogateste cu un recital de exceptie, oferit de grecii de la Universe217. Astfel, publicul va avea parte de o dubla intalnire cu trupa, care va urca pe scena festivalului de doua ori, al doilea recital fiind unul acustic.
Baietii de la DEEPCENTRAL revin cu o noua piesa in limba romana, "Sus pana la cer", cantec ce vine ca o continuare a super hit-ului "O Stea", lansat in 2012, single ce a devenit una dintre cele mai ascultate melodii din Romania in 2013.
REALITATEA TV: Mazare, REGELE KITSCH-ului. Parada de CARE ALEGORICE la Mamaia Desfasurare impresionanta de forte la Mamaia, pentru parada carelor alegorice.
Peste 4.000 de oameni s-au lasat duminica seara (4 august 2013) vrajiti de catre cel ce este cu adevarat o legenda a muzicii mondiale - Joe Cocker.
Dupa doua premiere absolute pentru Romania - Hypocrisy si HateSphere - line-up-ul festivalului METALHEAD Meeting 2013 se imbogateste cu una dintre cele mai iubite trupe de gothic/doom metal din Europa:
Ea este cantareata care a renuntat la muzica pentru iubit! Spune ca nu ar face compromisuri pentru cariera si ca este dispusa sa lupte singura pentru a ajunge acolo unde si-a propus.
Enational: Madalina Manole are monument funerar pe care sunt trecute versurile unei poezii Sotul regretatei artiste s-a ocupat ca la mormantul Madalinei Manole sa fie ridicat un monument din marmura alba.
Iubitor de escapade in locuri exotice, Dan Negru a descoperit recent o oaza balineza la doar 60 de minute de Bucuresti, in localitatea Cornu, la Bali Spa.
Wowbiz.ro : Tinerete, dulce tinerete! Angela Similea a venit in camera de hotel a lui Victor Surdu, pe vremea cand inca era maritata cu fostul sot:
Sambata, 21 septembrie 2013, Castelul Peles va gazdui un dublu eveniment. La ora 16 va debuta recitalul sustinut de ICon Arts Percussion Group, pentru ca de la ora 17 să
Cei de la BZN revin la Bucuresti in aceasta toamna pentru un nou concert la Sala Palatului. Cum au aflat, fanii s-au grabit sa-si rezerve cele mai bune locuri in sala, pentru a fi cat mai aproape de idolii lor!
Celelalte Cuvinte prezinta concertul acustic Trup si suflet la Oradea, in data de 28 septembrie, la Filarmonica de Stat. Trupa oradeana se afla in fata unei noi provocari - primul concert acustic.
Magazin: Ce este dragostea? (Autor: GEORGE CUSNARENCU) De secole intregi poetii sau ganditorii se intreaba ce este dragostea, fara sa gaseasca un raspuns, in afara unor frumoase metafore.
"2 Nebuni" este piesa care nu mai are nevoie de nici o prezentare. Single-ul oficial a fost difuzat de toate posturile radio, iar varianta acustica s-a bucurat de un mare succes.
Indragitul moderator a creat, pentru iubitorii muzicii live, The Manifest, cel mai nou proiect care militeaza pentru muzica LIVE. Nicole Cherry impreuna cu DJ Sava si Raluka au hotarat sa se alature initiativei lui Morar.
Celebrii olandezi care vor sustine vineri un concert la Sala Palatului din Bucuresti au castigat de curand un disc de platina in Africa de Sud!
Artistul italian Toto Cutugno a sustinut o conferinta de presa aseara, la Premier Palace Hotel & spa din Bucuresti. "Bucurestiul e foarte schimbat:
Unul dintre cei mai talentati si cunoscuti artisti italieni din intreaga lume, va reveni pe scena din Romania pentru a sustine un concert de exceptie pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Capitala, incepand cu ora 20.00.
Duminica seara, Toto Cutugno a ridicat Sala Palatului in picioare in cadrul unei reprezentatii pe care cu siguranta publicul si-o va aminti multi ani de acum inainte.
google-analytics.com