Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (6.85 secunde)
Cubanezul Alejandro Martinez a facut furori cu piesele pe care le-a cantat alaturi de trupa Mandinga, asa ca vrea sa le demonstreze fanilor sai ca are muzica in sange.
Gala Celebritatilor Romania - USA de la Miami se va difuza in reluare duminica, de la ora 18.00 - 19.00 si marti, de la ora 13.00 - 14.00, la CURIER TV live.
Mihai Morar a hotarat sa sarbatoreasca Dragobetele in club, in cadrul petrecerii Jam Session Zu din Bound.
Artista se numara printre semifinalistii preselectiei Eurovision Romania 2013. Se pare ca artista a cucerit juriul cu piesa "Ma Ma He" si se va lupta in semifinala de pe 24 februarie cu nume precum Luminita Anghel, Elena Carstea, Andrei Leonte, Robert Turcescu si multi altii.
A colaborat cu Alb Negru si Rares (Free Deejays) si s-a bucurat de succes cu hit-ul "Mi-e sete de tine".
Sprint Media si Bestmusic.ro prezinta evenimentul muzical al anului. Acustic, al optulea album din cariera Vita de Vie, va fi lansat pe 8 Aprilie in cadrul unui concert extraordinar la Teatrul National Bucuresti.
Mari emotii pentru Ramona Badescu. Maine seara, 2 martie, ea va urca pe scena Auditorium Parco Della Musica, Sala Petrassi din Roma, acolo unde timp de o ora si jumatate isi va juca spectacolul "Pasiune", pregatit special de vedeta cu ocazia implinirii a 40 de ani de cariera.
Anul trecut, cand Maia Morgenstern a fost numita director interimar al Teatrului Evreiesc de Stat din Capitala, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a promis ca Primaria Municipiului Bucuresti va incepe demersurile pentru schimbarea denumirii Teatrului Evreiesc.
money.ro - Finala selectiei nationale. Cezar va reprezenta Romania la EUROVISION 2013 In finala selectiei nationale EUROVISION 2013, desfasurata sambata seara si difuzata de TV, Cezar a obtinut maximul de puncte de la televot si locul al treilea in optiunile juriului.
Celelalte Cuvinte, trupa-legenda a rock-ului romanesc, va sustine doua concerte extraordinare in Cluj-Napoca si Sibiu. Evenimentele fac parte dintr-o suita de concerte pe scenele din marile orase ale tarii.
De Saint Patrick’s Day, pe 17 martie, toata planeta se imbraca in verde, serband Ziua Nationala a Irlandei. Oricine vrea sa fie irlandez de St.
Fostul component al trupei Mandinga, cubanezul Alejandro Martinez, nu este mare microbist, dar de cand locuieste in Romania urmareste indeaproape prestatiile echipelor de fotbal, de aceasta data, Steaua.
Cunoscut pentru bunul sau simt artistic, Christian Ciocan a postat vineri dimineata, pe pagina sa de Facebook, melodia "Dau viata mea pentru o iubire", un cunoscut slagar al Monicai Anghel.
Cu doar cateva zile inainte de lansarea oficiala a celui de-al treisprezecelea material discografic, Depeche Mode a oferit celor mai infocati fani ai trupei sansa de a asculta, in premiera, noile creatii muzicale in cadrul unui concert exclusivist sustinut duminica seara in capitala Austriei.
Turneul prin care trupa Sarmalele Reci aniverseaza 20 de ani de muzica ajunge in aceasta saptamana in trei orase. Joi, pe 28 martie, sediul muzicii live din Brasov va fi Times Pub.
Tanara cantareata de 18 ani face furori peste hotare! Acum si in Kosovo! A debutat oficial in muzica cu piesa "Paradise" si se bucura de un succes nesperat.
On Air Music Awards crede ca este cool sa vorbesti corect in limba romana, motiv pentru care la Gala vor fi premiate piesele cu cel mai bun text romanesc.
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia!
Pornind de la clasicul Unplugged, Acustic inseamna cele mai bune melodii Vita de Vie, stranse in decursul celor 16 ani de existenta, reorchestrate intr-o maniera neobisnuita, mergand uneori pana la clasic, jazz sau bossanova.
google-analytics.com