Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (2.75 secunde)
arenait.net: Trilulilu are o noua versiune de site Trilulilu, celebrul site romanesc de video-uri are peste 1,3 milioane de utilizatori si peste 3,5 milioane de videoclipuri incarcate.
RTV.NET: AYRTON SENNA, comemorat de Google la ceea ce ar fi fost a 54-a aniversare AYRTON SENNA este omagiat de Google printr-un Doodle, pe 21 martie.
Cum inregistrezi o melodie (coloana sonora) de pe orice site la o calitate foarte buna Astazi am sa continui seria tutorialelor dedicata programului Audacity mai exact am sa va invat sa inregistrati orice sunet care trece prin calculatorul dvs., calitatea inregistrarii fiind foarte buna.
- Salut! Eu sunt Cosmin si sunt pasionat de fotografie si de gaming. Aici voi posta continut despre cele doua cat si despre tehnologie, gadgeturi si alte surprize.
"ITI MULTUMESC" este titlul celui mai nou album ce ii are protagonisti pe Raoul si Mirabela Dauer, al 7-lea din colaborarea celor doi din 2004 pana acum si primul album de duete.
Noiembrie e luna in care Macy Gray aduce la Bucuresti un concert de coveruri & greatest hits exceptional.
Concertul pe care Seal il va sustine pe 27 noiembrie la Sala Palatului din Bucuresti va fi prefatat de un recital sustinut de trupa Taxi.
Mai sunt doar cateva zile pana ce trupa legenda a rock-ului romanesc se va intoarce din nou pe scenele de club din mari orase ale tarii.
Melodia "K la meteo", cantata de Andra si What‘s Up, ar putea fi interzisa la radio si pe posturile muzicale, in urma unei plangeri la Consiliul National al Audiovizualului, scria STL.ro, dupa ce Institutul National de Meteorologie si Hidrologie ar fi fost deranjat de versurile:
Ad Hoc - singura trupa de inspiratie medievala invitata pe scenele mainstream din Romania, porneste din nou in turneu. Cu un nou concept, ardelenii si-au propus sa incheie anul in aceeasi nota de optimism care ii caracterizeaza.
Libertatea.ro: Catalin Botezatu s-a temut sa nu moara de ziua lui! Catalin Botezatu (46 de ani) si-a serbat, sambata, ziua de nastere, chiar daca medicii il sfatuisera ca dupa cel de-al patrulea preinfarct suferit in urma cu 10 zile sa o lase mai moale cu distractiile.
Adi Cristescu si-a inceput cariera foarte devreme. La 3 ani si jumatate lua primele lectii de pian, compunand prima melodie in scoala primara.
Frumoasa, talentata, carismatica, energica, expansiva... Multe asemenea cuvinte de lauda ar putea sa o descrie pe incredibila Bonnie Tyler! Dar toate cuvintele de mai sus nu sunt de ajuns pentru a descrie ce sentimente ii incearca pe oameni atunci cand ii aud melodiile.
In trei zile consecutive, trupa Celelalte Cuvinte va sustine concerte in trei mari orase din sudul tarii. Primul spectacol are loc in Capitala Romaniei (Bucuresti), al doilea se produce in capitala seculara a Tarii Romanesti (Targoviste), iar al treilea in "Capitala" Olteniei (Craiova).
Andrea Bocelli va lansa in 2013 cel de-al 14-lea material discografic din cariera sa. Materialul va aparea pe piata la sfarsitul lunii ianuarie, cu cateva luni inainte ca artistul sa concerteze in premiera la Bucuresti.
Este oficial! Patricia Kaas revine la Bucuresti pe 23 iunie 2013, la Sala Palatului pentru a surprinde si incanta din nou publicul din Romania.
Frumoasa vedeta a fost gazda Vanghelionului de la Romexpo alaturi de Aurelian Temisan si a purtat la 12 noaptea o rochie Roberto Cavalli cu care a facut furori atat pe scena, cat si in culise!
Adevarul : Amintirile dureroase ale lui Sergiu Nicolaescu "Visul meu nu sunt filmele politiste sau de aventuri, ci filmele de arta", le povestea Sergiu Nicolaescu reporterilor "Adevarul", intr-unul dintre multele interviuri pe tema Revolutiei.
Legendara trupa britanica, Smokie revine in aceasta primavara in Romania cu o surpriza de proportii.
google-analytics.com