Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (2.29 secunde)
O fetita in varsta de 9 ani de origine romana este ruda cu Michael Jackson. Tatal micutei, un producator muzical american se inrudeste cu familia regretatului star american.
Tineretul Liberal din Mangalia si-a ales ieri noua structura de conducere, in urma unor lucrari la care au participat seniorii Viorel Oleniuc, Sorin Andrei, Sorin Cucoranu, Lucian Visa, dar si liderul TNL Constanta, Claudiu Teliceanu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, pentru "Gandul", ca UNPR nu are si nu poate avea niciun fel de legatura cu stanga politica, sustinand ca Gabriel Oprea nu este un om de stanga, iar Marian Sarbu si Cristian Diaconescu "au esuat lamentabil".
Florin Ciolac a realizat pentru Mediafax un material intitulat "UNPR, partidul cu trei presedinti ex-ministri PSD, se lanseaza oficial pe 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Scretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la congresul TSD, ca fostul ministru al Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, "si-a luat-o" de la presedintele Traian Basescu, iar ministrii Finantelor si Muncii sunt Stan si Bran.
La un an de cand sta departe de fotoliul de edil-sef al Craiovei din cauza acuzatiilor de coruptie pe care i le aduc procurorii DNA, Antonie Solomon explica intr-un interviu acordat GdS ce planuri de viitor are pentru primarie si marturiseste ca viata lui este monotona acum.
Mult zgomot pentru nimic: Dizidenta lui Mircea Geoana in PSD Cronica Romana publica articolul "Opozitia, macinata de orgolii si nemultumiri", pe care il puteti citi in continuare.
Emil Boc a fost reconfirmat in functia de presedinte PDL cu 62% in timp ce adversarul sau, Vasile Blaga, a luat 34% din voturile celor peste 1300 de delegati care au votat sambata la Conventia Nationala a partidului.
Presedintele PSD a afirmat sambata, in fata alesilor locali ai USL, ca "se inclina in fata celor care nu s-au inclinat" in fata lui Traian Basescu si a Elenei Udrea, oameni care au rezistat dosarelor penale, taierilor bugetelor si "linsajului din mass-media prezidentiala".
Studiourile Bocllywood. Megaproductia "Un om se invoieste de la serviciu, ca sa salveze Romania" (Autor : Lelia MUNTEANU, senior editor al ziarului Gandul) In plan american, o movilita de zapada.
Agerpres: Ion Iliescu, la lansarea candidatilor USL sector 3:
ziarulactualitatea.ro: Lansarea candidatilor USL Lugoj pentru alegerile parlamentare s-a facut intr-o sala neincapatoare (Autor: Patricia GHEMES) Luni, 12 noiembrie 2012, la Teatrul "Traian Grozavescu", avut loc lansarea candidatilor Uniunii Social Liberale Lugoj pentru alegerile parlamentare.
Despre explorarea gazelor de sist si despre Rosia Montana: • De fiecare data am spus ma opun la asemenea explorari cat nu am garantii de mediu, la fel voi face si la Rosia Montana.
AGERPRES: Ziua Imnului National al Romaniei - 29 iulie (documentar) La 29 iulie 1848, "Desteapta-te romane!" a fost cantat pentru prima data in Parcul Zavoi din Ramnicu Valcea.
Politistul Christian Ciocan a implinit duminica, 15 septembrie, o frumoasa varsta si a fost aniversat cum se cuvinte: a tinut neaparat sa aiba un tort in forma de ciocan!
Moshemordechai.ro: Asa ca / by Mordechai (alias Daniel Octavian Bejan) Campania electorala in care tocmai am fost imbranciti ma intereseaza la fel de mult ca alegerile care ii urmeaza.
1 septembrie aduce, pe litoralul sudic al Marii Negre, cel mai mare „val“ de ieftiniri in ceea ce priveste cazarea la unitatile hoteliere.
Politistii bulgari au retinut, la sfarsitul saptamanii trecute, doi barbati pentru distribuirea ilegala de filme si muzica, acestia facand parte din una dintre cele mai mari retele de piraterie pe internet din Europa.
Cu ocazia implinirii a 10 ani de la lansarea comerciala a serviciilor GSM in Romania, Orange Romania a tinut sa le multumeasca clientilor sai constanteni intr-un mod inedit.
Reprezentantii Google au anuntat oficial lansarea unui nou serviciu care le va permite utilizatorilor sa gaseasca si sa cumpere mai usor muzica de pe internet, in parteneriat platformele Lala si iLike.
google-analytics.com