Cautare

382 de rezultate pentru "melodi" (1.74 secunde)
"Uitati dumneavoastra aici! Cu cine ne prezentam noi? Cu un om frumos. Votati-l! Cu un om destept. Cu cine vine Alianta?
Lovitura de teatru pe scena politica romaneasca: Traian Basescu il invinge pe favoritul Adrian Nastase si rastoarna astfel toate calculele deja facute dupa primul tur.
Senatorii s-au reunit ieri in prima sedinta ordinara de plen din aceasta sesiune parlamentara. Noii alesi s-au adunat in sala Omnia intr-un numar suficient de mare pentru asigurarea cvorumului.
La numai 24 de ore dupa ce premierul Calin Popescu Tariceanu, fortat de Traian Basescu, a aruncat bomba anticipatelor pe scena politica romaneasca, varianta prinde din ce in ce mai mult contur.
Organizatia Municipala PSD Bucuresti a inaugurat ieri in prezenta liderului ei, Dan Ioan Popescu, si a invitatilor Ion Iliescu si Adrian Nastase un nou spatiu destinat socializarii membrilor social-democrati, intitulat „Clubul Tineretului“, unde acestia au la dispozitie Internet si karaoke.
Pentru a concretiza simpatiile dintre Putere si Opozitie, in contextul schimbarii presedintilor celor doua Camere ale Parlamentului, senatorii Radu Berceanu (PD) si Mircea Geoana (PSD) si-au facut dedicatii muzicale prin intermediul presei.
Proaspatul presedinte al PSD Bucuresti, Marian Vanghelie, a declarat, dupa anuntarea rezultatelor votului, ca este "produsul organizatiei" si i-a asigurat pe membrii acesteia ca nu ii va dezamagi.
Aproape 6.000 de persoane l-au întâmpinat aseara, în Piata Constitutiei, cu urale si aplauze pe presedintele Traian Basescu, la mitingul de sustinere a acestuia.
Aproape 6.000 de persoane l-au intampinat aseara, in Piata Constitutiei, cu urale si aplauze pe presedintele Traian Basescu, la mitingul de sustinere a acestuia.
Noul clip Proconsul a fost filmat la Venetia, unul dintre cele mai romantice orase din lume, transformat pentru doua zile într-un urias platou de filmare.
Ultimul punct aflat pe ordinea de zi a ultimei sedinte a Consiliului Local, proiectul de hotarire privind aprobarea unui numar de 32 de PUD-uri, a stirnit o serie de discutii aprinse.
Secretarul executiv al democrat-liberalilor, Elena Udrea a asistat sambata, la Navodari, la sacrificarea unui porc in stilul traditional romanesc. Evenimentul a fost organizat de primarul din Navodari, Tudorel Calapod, sambata, in Parcul Central din localitate, ca o sarbatoare a taierii porcului "ca la romani".
Candidatul PNL pentru Primaria Constanta a aparut, sambata seara, insotit de un elefant, inaintea lansarii candidatilor la alegerile locale, eveniment la care au fost prezenti aproximativ 3.000 de membri si simpatizanti ai partidului.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Generala a Capitalei, a lansat joi un documentar intitulat "Ne-am saturat cat ne-au furat - Celalalt Bucuresti" si imnul sau de campanie "Ne-am saturat cat ne-au furat", o melodie hip-hop, compusa si interpretata de un anonim.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a somat vineri OTV pentru ca in emisiunea "Dan Diaconescu Direct" s-a difuzat un material electoral de sustinere a lui Cozmin Gusa, candidatul PIN la Primaria Capitalei, care aduce acuzatii de ordin penal si moral celorlati candidati la Primarie.
Turistii care vor veni in aceasta vara in statiunea Mamaia, dar si constantenii, vor putea savura incepand de azi spectacolele cantaretilor si dansatorilor argentinieni pe care Primaria municipiului Constanta i-a contractat special pentru a sustine concerte gratuite in piateta de la Casino.
Chiar daca Sfanta Maria Mica a fost la inceputul saptamanii, reprezentantii PSD au organizat miercuri balul devenit deja traditional in sanul partidului.
Organizatorii festivitatii de lansare a candidatilor Aliantei PSD+PC pentru alegerile parlamentare s-au gandit sa le pregateasca celor aproximativ zece mii de participanti o surpriza, invitandu-l sa interpreteze o melodie pe cunoscutul Costel Busuioc, castigator al unui concurs muzical pentru imigranti in Spania.
Imnul de campanie al PD-L, "Ei cu ei. Noi cu voi" a fost pus pe ritmuri de manea, intr-un videoclip cantat de Copilu de Aur, Artistu si Rudy.
google-analytics.com