Cautare

58 de rezultate pentru "melodi sandra" (3.03 secunde)
Sandra Izbasa a cazut si ea la paralele. ... Nu prea sunt multumita de mine", a spus Sandra la final. Sandra a avut evolutii foarte bune la sarituri si la sol. ... Echipa Romaniei a fost formata din Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar si Diana Chelaru.
Superinterviu cu Sandra Izbasa: ... Vreau sa impart lumii numai energie pozitiva" Sandra se strecoara prin multimea care vrea sa-i fure un sarut. ... - Sandra, cat crezi ca rezisti fara sa pronunti cuvantul gimnastica? ... "Pot sa te pup, Sandra? ... Sandra Izbasa.
Dupa ce a facut zeci de milioane de vizualizari pe YouTube cu piese ca Ma dor ochii, ma dor”, Liar” sau Amor Gitana” , Sandra N revine cu noul ei single, De Dragul Tau” Sandra N a facut o mica pauza din showbiz, timp in care a devenit mamica, iar acum lanseaza single-ul De Dragul Tau”.
FARCAS)(continuare) Pe 20 octombrie 1975, Sandra Larson a vizionat filmul TV Incidentul OZN, consacrat cazului de rapire suportat de familia Hill. ... Sandra a fost paralizata si dusa pe sus, plutind, catre straniul vehicul. ... Sandra a fost dezbracata si un instrument a aplicat alcool pe pielea ei.
Este vorba de Sandra Bachici, fosta Miss Romania, cea pe care ar fi cucerit-o chiar din bratele lui Laszlo Sepsi. ... Este vorba de logodnica fostului coleg de la nationala Laszlo Sepsi, Sandra Bachici, o frumoasa banateanca alaturi de care a fost fotografiat zilele trecute.
Andrei (24 de ani), fiul Marianei Bitang, traieste o frumoasa poveste de dragoste cu Sandra Izbasa, dubla medaliata la Europenele de la Bruxelles (Belgia), aur cu echipa si aur la sarituri. Andrei si Sandra sunt impreuna de aproape doi ani.
Teme controversate, realitatile spuse fara menajamente si subiecte actuale vor fi dezbatute de realizator alaturi de Alexandru Tudor (The Link) si Sandra Salagean. ... Sandra vine cu perspective ceva mai serioase si atent analizate, documentarea si diversitatea opiniilor fiind specialitatea ei.
Sandra Izbasa, campioana olimpica la LONDRA 2012 in proba de sarituri, l-a impresionat pana la lacrimi pe antrenorul coordonator al lotului national de gimnastica, Octavian Bellu. Sandra Izbasa s-a dus imediat dupa festivitatea de premiere la Octavian Bellu, si-a scos medalia si a pus-o la gatul antrenorului.
Sandra Roelofs Saakasvili, sotia presedintelui georgian, a declarat intr-un interviu pentru RRA ca Romania poate ajuta tara sa in mai multe feluri, inclusiv prin "declaratii puternice" si prin vizita presedintelui Basescu, dar mai ales facandu-si auzita vocea ca stat membru UE.
Campionatele Europene de gimnastica ale Romaniei Catalina Ponor, Larisa Iordache si Sandra Izbasa au facut legea in finalele pe aparate , cucerind trei medalii de aur si doua de argint!
CAND SANDRA CADE-N PATRU LABE, RAISMAN CASTIGA PE MERIT Cati Ponor a luat argintul la sol. ... Am dat doar la sfarsit, la Sandra. ... Daca Sandra lua aurul, Cati lua bronzul. ... Doar atat, Sandra nu a fost concentrata.
Superinterviu cu Sandra Izbasa: ... Eu am ramas aceeasi Sandra si asa voi fi mereu. Mi-e dor sa merg cu metroul prin Bucuresti.
SANDRA BULLOCK este actrita cel mai bine platita de la Hollywood, cu venituri de 51 de milioane de dolari obtinute in perioada iunie 2013 - iunie 2014, au anuntat luni reprezentantii revistei FORBES.
Alexandru, Vasile Gherasim, Gabriel Biris (Forta Civica), Alex Stefanescu (PNTCD), Sandra Pralong (PNTCD), Gheorghe Udriste, Mircea Raicu, Cristina Traila, Dan Cristian Popescu (Forta Civica).Theodor Paleologu, candidat intr-un colegiu de deputat din sectorul 2, le-a spus ziaristilor ca nu are emotii, ca este "stoic" si ca a aflat de dimineata ca il va avea drept contracandidat, de la USL, pe "domnul Budurescu".
Romania, campioana europeana la feminin Echipa feminina de gimnastica a Romaniei (Sandra Izbasa, Catalina Ponor, Larisa Iordache, Diana Bulimar, Raluca Haidu), pregatita de cei mai buni antrenori din istoria sportului, cu peste 300 de medalii cucerite la marile competitii, Octavian Bellu si Mariana Bitang, ajutati de Lucian Sandu, a cucerit medalia de aur la Campionatele europene de la Bruxelles, cu un total exceptional - 176,288 puncte, dupa un concurs pe care l-a dominat copios, de la primul pana la ultimul aparat.
Pelicula "Gravity", in care joaca laureatii Oscar Sandra Bullock și George Clooney, concureaza la categoriile cel mai bun film, cea mai buna actrita, cel mai bun regizor pentru Alfonso Cuaron și efecte vizuale și sonore.
Curtea Veche Publishing si Filarmonica "George Enescu" va invita la evenimentul de lansare a volumului "Eticheta regala" de Sandra Gatejeanu Gheorghe. ... Sandra Gatejeanu Gheorghe ne impartaseste din experienta sa ca Director de Protocol al Casei Majestatii Sale Regelui Mihai al Romaniei:
Sandra Bullock Probabil, ati mai auzit despre doamne care folosesc crema contra hemoroizilor, atunci cand au ochii umflati. Se pare ca Sandra Bullock are o legatura cu aceasta ...
Sandra Gatejeanu Gheorghe, Director de Protocol al Casei Majestatii Sale Custodelui Coroanei. ... Sandra Gatejeanu Gheorghe, autoarea volumului Eticheta Regala, ne va dezvalui, cu eleganta si rabdare, amanunte din bogata sa experiența ca Director de Protocol al Casei Majestatii Sale Custodelui Coroanei.
Sacu (Caras-Severin), Ion Roata (Ialomita), Ruginoasa (Iasi), Mogosoaia (Ilfov), Baita de sub Codru (Maramures), Turnu Rosu (Sibiu), Sandra (Timis), Craidorolt (Satu Mare), iar pentru primar general - in Bucuresti.
google-analytics.com