Cautare

70 de rezultate pentru "melodi cu ro mania" (3.04 secunde)
Nemultumirile pe care APD le-a avut in ultima perioada referitor la reglementarile legilor electorale au fost in parte solutionate printr-o ordonanta de urgenta aprobata in urma cu doua saptamani.
Incepand cu perioada campaniei electorale, lucrarile in Senat se desfasoara doar in zilele de luni, marti si miercuri. Pentru ziua de joi, senatorii au decis sa deconteze cheltuielile de transport, cazare si diurna implicate de deplasarea in teritoriu, pentru diferite activitati legate de exercitarea mandatului actual.
Adrian Nastase conduce in topul prezidentiabililor cu 40%, urmat la 9 procente de Traian Basescu (31%), iar la parlamentare conduce Uniunea Nationala PSD + PUR (39%), urmata de Alianta PNL-PD cu 32%, releva un nou sondaj realizat de Data Media pentru compania internationala de consultanta politica GCS.
Patru candidati dintre cei 12 prezidentiabili il pot incurca pe Traian Basescu in tentativa sa de a castiga batalia electorala cu Adrian Nastase pentru Palatul Cotroceni.
Si daca tot veni vorba despre PSD, un alt nume care se ascunde in spatele listei (si tot pentru Camera Deputatilor), respectiv a candidatilor mai cu greutate, este Lucian Balut.
Declaratia fostului premier CDR este cu atat mai surprinzatoare, cu cat Radu Vasile a fost unul dintre apropiatii lui Traian Basescu, mai ales dupa 2000, cand s-a inscris in PD pe ultima suta de metri reusind sa intre in Parlament.
“Astazi, la nivel de conducere, exista o asemenea intentie, exista o unitate de actiune si vederi cu privire la viitorul guvern. ... Mona Musca a mai spus ca Alianta nu va negocia nimic cu nici o formatiune politica pana dupa turul doi al alegerilor prezidentiale.
Senatorul UDMR de Harghita Sogor Csaba considera ca, desi referendumul pentru acordarea dublei cetatenii maghiarilor din afara Ungariei s-a soldat cu un esec, acest lucru nu reprezinta o problema semnificativa pentru maghiarii din Romania, in conditiile in care tara noastra va intra curand in UE.
Candidatul Uniunii la Presedintie, Markó Béla, a recunoscut, intr-o emisiune televizata, ca exista unele ingrijorari legate de depasirea pragului electoral pentru intrarea in Parlament a UDMR, cu atat mai mult cu cat aceste alegeri sunt deosebit de importante, deoarece viitorul mandat va consfinti integrarea Romaniei in UE.
Cererea de aprobare a procedurii de urgenta a fost respinsa cu 57 de voturi venite din partea UDMR si PRM, in timp ce 27 de senatori, in majoritate de la PSD, au votat "pentru", iar opt reprezentanti ai PNL si ai PD s-au abtinut.
Seful executivului roman a subliniat ca autoritatile de la Bucuresti vor continua sa lucreze pentru crearea unui mediu de afaceri prietenos pentru investitori, care, coroborat cu o evolutie economica pozitiva, sa atraga cit mai multe investitii straine in Romania.
Nici macar comutarea pe Antena 1, unde Adrian Nastase era cotat cu 50,7%, iar Traian Basescu avea 49,03% nu a avut darul de a schimba atmosfera. Cu greu cei prezenti au putut ingaima citeva cuvinte pentru presa. ... Cu totii au spus insa ca premierul Nastase este cistigator.
Conform obiceiului deja stiut, putini dintre ei s-au prezentat la vot in prima parte a zilei, statisticile inregistrand, la ora 17.00, o prezenta de doar 34,26% in capitala - cu 6 procente mai scazuta decat media pe tara.
Concret, in timp ce liderii PUR rup colaborarea cu PSD - considerata strict electorala - si se declara gata de un nou mariaj, cei ai UDMR sustin sus si tare ca au vorbit ceva cu PSD, dar nu s-a stabilit nimic (asta in conditiile in care deja capatasera un post de vice-premier si se lacomeau la cateva dintre cele mai importante portofolii - invatamant, administratie si interne, economice).
Prioritatea prioritatilor este formarea unei majoritati parlamentare Integrarea in Uniunea Europeana este o obligatie extrem de mare si de dificila, care nu poate fi realizata decat de un guvern cu o puternica sustinere parlamentara, a declarat ieri Traian Basescu, castigatorul alegerilor prezidentiale.
Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa a declarat ieri ca a propus Comisiei de validare a acestui for legislativ invalidarea mandatului de senator pentru Vasile Brandusel Nichitean, care a candidat pe listele Partidului Democrat (PD).
Bush se opune avortului, cu exceptia cazurilor de viol, incest sau a situatiilor in care viata femeii este in pericol.
Concret, precizand din start ca vrea cu orice chip progresul, el a indemnat de zor romanii sa nu "intrerupa o echipa de succes (adica cea a PSD - n.r.) intr-o perioada atat de importanta pentru tara”, deoarece asta ar fi "o eroare” mult prea costisitoare pentru noi toti.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
"Este al doilea gest grav, este o gafa politica pe care presedintele Iliescu o face, dupa decorarea lui Vadim Tudor cu distinctia Steaua Romaniei.
google-analytics.com