Cautare

70 de rezultate pentru "melodi cu ro mania" (3.97 secunde)
Apelat de jurnalisti, cu insistenta, in tot cursul zilei de miercuri, peste tot pe unde a fost prins, despre haosul provocat la ghiseele unde trebuia platite noile taxe inventate de Guvern, premierul Emil Boc a dat cu o sfidatoare incapatanare acelasi raspuns:
National.ro informeaza ca se desfiinteaza "Doi s’un sfert". ... Pentru a mai indulci mania "nemuritorilor" angajati ai celebrei unitati "Doi s’un sfert", "Buldogul" a fost dispus chiar la compromisul de a-si sufoca si propria creatie, nimeni alta decat temuta Directie Generala Anticoruptie.
Mania lui Traian Basescu, exprimata miercuri seara la TVR, impotriva PDL, nu are drept cauza votul impotriva arestarii lui Pasat si faptul ca partidul a ignorat indemnul sau in privinta luptei anti-coruptie, ci faptul ca el insusi, Zeus, isi pierde influenta si puterea asupra partidului.
Si, in general, cand se intampla, se intampla cu acordul expres sau chiar la solicitarea Presedintelui Romaniei.
Dupa antrenul localnicilor infofoliti judicios cu bundite, cojoace, caciuli de miel, broboade, temperatura este ca de tropice.
O importanta publicatie politica din Marea Britanie spune despre cancelarul german Angela Merkel ca este "cel mai periculos lider" si o compara cu Adolf Hitler.
Cotidianul.ro: ... In utilizarea ei se bazeaza pe chestiunea plagiatului lui Victor Ponta si sugereaza ca incercarea de fortare a Ordonantei de Urgenta peste hotararea CCR este de aceeasi natura cu plagiatul.
In ultima vreme, Traian Basescu a izbutit sa starneasca mania tuturor.
Senatorul Coca Laurentiu Florian a sustinut o declaratie politica cu titlul:
sokant.ro informeaza: ... Scarba si mania mea jegurilor care au adus aceasta minune de tara in halul in care se afla, a scris actorul Mihai Malaimare.
Multi investitori straini, in special cei care au adus in Ro­­mania marile retele de hipermarketuri, se arata ne­multumiti de pretul tere­nu­rilor de la noi din tara, situat ade­seori peste nivelul din alte tari europene.
Pagini intregi cu muzica, dans, arta, teatru, magie si multe surprize s-au asternut vineri, sambata si duminica in cel mai indragit Mall din Buzau. ... Face painting, experimente explozive si amuzante le-au fost pregatite tuturor curiosilor cu varste cuprinse intre 4 si 104 ani de catre Experiments Mania.
Construirea unei noi sali polivalente pe locul actualului patinoar Flamaropol din Capitala este una dintre cele mai recente investitii anuntate cu pompa de autoritati. Sala, cu o capacitate de 16.000 de locuri, ar urma sa simboolizeze "o padure desfrunzita", potrivit notei de fundamentare postate pe site-ul Ministerului Dezvoltarii.
Jurnalistul Stelian Tanase a comentat pe blogul sau subiectul privatizarii Oltchim, iar despre protagonistul acestui episod, Dan Diaconescu, a spus ca "miroase a campanie electorala dar si a mania bolnavicioasa" de a fi popular.
"Este industria cu cea mai rapida dezvoltare in divertisment o binecuvantare sau un blestem?".
Cristina Rhea a publicat recent cartea "Romanii secolului XXI" - interviuri document cu personalitati romanesti. ... Editura Pro Universitaria, http://www.prouniversitaria.ro Cartea a fost postata luni si pe magazinul online al Editurii Pro Universitaria, http://www.ujmag.ro/.
Mania persecutiei, izbucniri bruste de furie, comportament inadecvat (poetul zdrobea mobilier in public, spargea oglinzi si vesela, strigand insulte). ... In 1970, a existat o versiune de asasinare a poetului cu inscenarea sinuciderii, dar aceasta versiune nu a fost dovedita.
Albulescu a murit la Spitalul Floreasca, unde fusese internat joi dupa-amiaza, cu probleme respiratorii. El a decedat vineri noaptea, la ora 1.00, informeaza news.ro.
Joi, 29 iunie, incepand cu ora 17.00, va avea loc deschiderea celei mai noi locatii pentru beauty si fashion shopping in Bulevardul Dacia 39, etaj 1.
Fiul al preotului Zaharia si al Elisabetei, a carui nastere fusese anuntata de ingerul Gavriil, Sfantul Proroc Ioan Botezatorul a dus din tinerete o viata ascetica (purta o haina confectionata din par de camila si se hranea cu lacuste si miere salbatica), retragandu-se in desertul Bethabara unde a petrecut in rugaciune si post.
google-analytics.com