Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (2.81 secunde)
Obtinerea unor rente pentru clientela politica de 40% din salariul brut al unui astfel de manager, care poate ajunge pana la 45 de salarii medii brute pe ramura respectiva, in conditiile in care Romania nu a iesit din criza, in conditiile in care ne asteapta un nou val de recesiune economica, este ridicola.
Directorul Fondului pentru Victimele Strazii, Sorin Greceanu, avanseaza un scenariu deloc fantezist care ar putea presupune, intr-o prima faza, scumpirea de pana la zece ori a primei medii pentru politele de asigurare civila auto.
standard (nemodificate), open (modificări medii si trasee de dificultate medie) si extrem (modificari medii sau radicale pe trasee medii si dificile).
In plus, cinci orase romanesti se afla in topul primelor 100 de orase la nivel mondial cu cele mai mari viteze medii ale conexiunilor la internet, iar Constanta ocupa locul secund in Europa, fiind devansata doar de orasul suedez Umea.
"Singura mea miza a ramas aceea ca in fruntea Directiei Nationale Anticoruptie sa fie cei mai buni oameni, nu cei buni, nu cei medii, oamenii cei buni si cei medii genereaza si realizeaza performante medii si bune, doar oamenii foarte buni sunt cei care fac diferenta, doar ei sunt cei care conteaza la acest nivel.
Diagnosticul de BPOC a fost evidentiat la 16% din cazuri, cu o proportie semnificativ mai mare la barbati (25%, fata de 7% la femei) si respectiv la grupa de varsta 60 de ani si peste (20%), fara diferente pe medii de rezidenta.
Centrul European pentru prognoze pe durata medie de la Reading, Anglia, a calculat temperaturile si precipitatiile medii pentru lunile martie, aprilie si mai.
Uneori, durerea de ureche indica o infectie a urechii medii, numita otita medie. ... La adulti, o infectie a urechii medii apare cand sinusurile se blocheaza ca urmare a unei alergii sau a unei raceli ori atunci cand trompele lui Eustache se infunda in timpul unei aterizari.
La inceputul intervalului, in Banat, valorile termice diurne vor fi apropiate de mediile climatologice si se vor situa intre 13 si 15 grade Celsius, dar in perioada 2 -7 aprilie vor scadea pana la medii de 9...10 grade, caracterizand o vreme mai rece decat in mod obisnuit.
BANAT In primele zile ale intervalului de prognoza vremea se va mentine calduroasa, caniculara chiar in orele amiezilor, cand temperatura aerului se va situa in jurul valorii medii de 36 de grade, iar minima nocturna nu va cobori sub 18 grade.
Crisana In Crisana, regimul termic diurn va avea valori mai ridicate decat cele specifice perioadei, cu medii ale maximelor de 5 " 8 grade.
In Moldova, in prima zi a intervalului de prognoza vremea va fi deosebit de calda pentru ultima decada a lunii decembrie, cu valori medii ale maximelor diurne de pana la 11 grade si ale minimelor nocturne de 2si3 grade.
Astfel, sunt estimate medii regionale de 7…13 grade ziua si 1…4 grade noaptea.
Fata de zilele precedente, datorita temperaturilor in crestere, Vremea.ro prognozeaza ca severitatea fenomenelor va fi mai ridicata, astfel incat izolat pot aparea si vijelii, iar razlet va cadea grindina de dimensiuni mici si medii.
Asistam, in acelasi timp la o scadere a duratei medii de viata a oamenilor. ... In prezent, in Romania 71,7 la suta din femei au studii medii si superioare. ... - Statisticile sunt alarmante si in privinta evolutiei duratei medii a vietii.
- Conform specialistilor, in saptamana 24 septembrie- 1 octombrie 2018, valorile termice medii ale perioadei, cel mai probabil, se vor situa sub normele climatologice in cea mai mare parte a tarii, in timp ce cantitatile de precipitatii este posibil sa fie excedentare in regiunile sudice si apropiate de normele climatologice in restul teritoriului.
Pentru un apartament in capitala Romaniei, cumparatorii au nevoie, in medie, de 96 de salarii medii. In alte capitale din estul Europei, cum ar fi Praga sau Varsovia, sunt necesare aproximativ 160 de salarii medii.
Lichidarea coruptiei in 48 de ore, case cu etaj la pret de Dacia Logan, "toleranta zero fata de coruptie ", salarii medii de 350 euro, pensii de 100 euro, sint doar citeva din promisiunile cu care partidele ne asalteaza de la inceperea campaniei electorale.
Suma totala a investitiilor in retail este calculata in functie de informatiile furnizate de retaileri, precum si pe baza investitiei medii in magazinele deschise de companii pana in prezent.
Salarii cuprinse intre 2.000 si 3.000 de lei, primesc si angajatii Transelectrica (2.996,44 lei), ai Companiei Romane de Aviatie Romavia (2.813,29 lei), ai Societatii Nationale de Radiocomunicatii (2.580 de lei), ai Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime (2.445,04 lei), ai Metrorex (2.425,03 lei) si ai Companiei Nationale Aeroportul International "Henri Coanda" Bucuresti, unde castigurile medii lunare ale angajatilor sunt de 2.652 de lei, de aproape doua ori mai mult decat pe celalalt aeroport al Bucurestiului, "Aurel Vlaicu", unde se castiga in medie 1.277,81 lei.
google-analytics.com