Cautare

647 de rezultate pentru "medii" (7.91 secunde)
Valorile medii ale temperaturilor minime se vor situa sub nivelul de inghet, cu exceptia perioadei 05 - 07 ianuarie cand acestea vor fi usor pozitive.
BANAT In intervalul 13 - 17 iunie va urma o incalzire usoara si treptata a vremii, spre valori medii ale maximelor diurne de aproximativ 28 de grade, ceea ce caracterizeaza o vreme calda pentru mijlocul lunii iunie.
Apoi valorile termice diurne vor marca o scadere si se vor situa, in perioada 5 - 8 decembrie, la medii de 8 grade, urmand ca dupa data de 9 decembrie sa se apropie de 4…5 grade Celsius, adica de mediile normale ale perioadei.
Pana la sfarsitul intervalului, temperaturile diurne vor marca o scadere usoara spre valori medii de 22-.23 de grade Celsius.Temperaturile minime vor avea usoare variatii in prima saptamana, cu tendinta de crestere spre sfarsitul acesteia, iar media acestora se va situa in jurul a 9 grade Celsius.
In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori medii de temperatura intre - 5 si 0 grade Celsius in Transilvania si Moldova, intre zero si doua grade Celsius, in Banat si Crisana, intre -2 si 1 grad Celsius, in Oltenia si Muntenia, iar in Dobrogea, intre zero si trei grade Celsius.
In 22 ianuarie valorile termice, in crestere semnificativa, se vor situa in general peste cele climatologic specifice, cu medii ale maximelor de 2-7 grade si ale minimelor de -6 pana la 0 grade.
Crisana In Crisana, in primele patru zile de prognoza, valorile termice medii, atat maxime cat si minime, vor fi apropiate de normele climatologice specifice acestei perioade, apoi vremea va deveni mai calda decat in mod obisnuit pentru inceputul lunii octombrie.
dintre persoanele cu studii elementare fac investitii 10,5%, dintre cele cu studii medii 27,2%, iar dintre cele cu studii superioare, 37,5%. ... 34,5%, apoi cele cu studii medii: ... Persoanele cu studii medii s-au orientat mai degraba inspre locuinte decat inspre terenuri:
Tendinta vremii pentru cea de a doua saptamana este de racire usoara si treptata, pana la valori medii in jur de 5 grade Celsius.
Asemanator, media temperaturilor minime va scadea de la 4 grade pe 15 aprilie pana la 1 grad in 16 aprilie, apoi tendinta va fi de crestere, spre temperaturi medii nocturne in jurul valorii de 6 grade.
CRISANA In perioada 27 august -2 septembrie se vor situa la medii in jurul a 30 de grade.
Patologia inflamatorie a urechii medii 1. ... reprezinta inflamatia acuta a mucoasei urechii medii, indiferent de etiologie sau patogeneza. ... reprezinta o inflamatie cronica, evolutiva, activa a mucoperiostului urechii medii care este caracterizata de prezenta unei perforatii a membranei timpanice. ... colesteatomatoasa) Simptomatologia otitei medii supurate cronice propriu-zise:
Este vorba despre salariatii din administratia publica si aparare, ale caror castiguri medii lunare au ajuns anul trecut la 1.634 de lei.
Dupa primele dimineti racoroase, temperaturile nocturne se vor situa in jurul unei medii de 10 grade in cea mai mare parte a intervalului.
In ceea ce priveste valorile termice medii, specialistii ANM estimeaza, in perioada analizata, valori de temperatura intre 15 si 23 de grade Celsius in Moldova, intre 18 si 23 de grade Celsius in Muntenia, intre 19 si 23 de grade Celsius in Banat, iar temperaturi ceva mai scazute, intre 16 si 20 de grade Celsius, se vor semnala doar in zona Transilvaniei.
BANAT Valorile de temperatura vor fi apropiate de normele perioadei la inceputul intervalului de prognoza, cand se vor inregistra medii termice regionale in jurul a 7 grade ziua si 0 grade noaptea, apoi se va incalzi apoi usor si treptat.
Iar dupa aceea vor fi usoare variatii, in jurul unei medii regionale de 11 grade, cu cele mai scazute valori in data de 13 mai.
Dobrogea In cea mai mare parte a intervalului se va mentine vremea in general frumoasa, cu medii de 20 de grade Celsius in intervalul 8 - 12 octombrie 2018, iar din 13 octombrie 2018 vor inregistra o scadere usoara, spre 18 grade Celsius, medie ce se va mentine, doar cu mici variatii, pana la finalul intervalului.
Media minimelor, in prima parte a intervalului, va fi in scadere de la 16 grade pana spre 7 grade, apoi vor fi medii de 7 -9 grade.
Astfel, pentru infiintarea, intretinerea si recoltarea culturilor agricole, valoarea subventiei variaza intre 16% si 7% din volumul creditului, care trebuie sa tina seama de cheltuielile medii de productie calculate de Ministerul Agriculturii.
google-analytics.com