Cautare

3796 de rezultate pentru "medii admitere liceu 2010" (3.45 secunde)
BANAT In primele zile ale intervalului de prognoza vremea se va mentine calduroasa, caniculara chiar in orele amiezilor, cand temperatura aerului se va situa in jurul valorii medii de 36 de grade, iar minima nocturna nu va cobori sub 18 grade.
Crisana In Crisana, regimul termic diurn va avea valori mai ridicate decat cele specifice perioadei, cu medii ale maximelor de 5 " 8 grade.
In Moldova, in prima zi a intervalului de prognoza vremea va fi deosebit de calda pentru ultima decada a lunii decembrie, cu valori medii ale maximelor diurne de pana la 11 grade si ale minimelor nocturne de 2si3 grade.
Astfel, sunt estimate medii regionale de 7…13 grade ziua si 1…4 grade noaptea.
Fata de zilele precedente, datorita temperaturilor in crestere, Vremea.ro prognozeaza ca severitatea fenomenelor va fi mai ridicata, astfel incat izolat pot aparea si vijelii, iar razlet va cadea grindina de dimensiuni mici si medii.
- Conform specialistilor, in saptamana 24 septembrie- 1 octombrie 2018, valorile termice medii ale perioadei, cel mai probabil, se vor situa sub normele climatologice in cea mai mare parte a tarii, in timp ce cantitatile de precipitatii este posibil sa fie excedentare in regiunile sudice si apropiate de normele climatologice in restul teritoriului.
Pentru un apartament in capitala Romaniei, cumparatorii au nevoie, in medie, de 96 de salarii medii. In alte capitale din estul Europei, cum ar fi Praga sau Varsovia, sunt necesare aproximativ 160 de salarii medii.
Comisia Nationala de Prognoza a revizuit in sus estimarile, pentru perioada 2008-2013, prvind cursul de schimb al monedei nationale, cotatiile medii anticipate pentru acest an fiind de 3,63 lei/euro, repectiv 2,43 lei/dolar.
58/2010, care a modificat Codul Fiscal, prevede ca din luna iulie persoanele fizice care obtin venituri ca PFA (persoana fizica autorizata) si din activitati independente, incluzand si persoanele care au contracte pe drepturi de autor sa plateasca la stat contributii la sanatate, la pensii si la somaj.
Expansiune in pasi mai mici Seful Carrefour Romania anunta ofensiva retailerului pe piata supermarketurilor din Capitala, cu planuri pentru 10 unitati noi in 2010. Compania isi reduce insa expansiunea lantului de hipermarketuri la o singura deschidere in 2010. ... Cum vede retailul in 2010? "Si 2010 este un an dificil.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a anuntat astazi ca majoritatea parlamentara PSD, PNL, UDMR si minoritatile vor modifica legea de organizatre a Guvernlui pentru ca actualul Cabinet sa poata veni in Parlament cu o schita de buget pentru anul 2010.
Asa ii vede astrologul Camelia Patrasconiu, in 2010, pe cei mai importanti oameni ai tarii. In 2010, presedintele Traian Basescu ramane la fel de haios ca pana acum¨, insa devine mult mai intelept.
Aflat la Predeal, unde a sarbatorit trecerea in 2010, Adrian Nastase a scris pe blogul sau despre nevoia unui proiect pentru Romania si pentru PSD.
1) Bugetul pentru 2010 este iluzoriu, deoarece cresterea economica de 1,3% este bazata pe o crestere a consumului populatiei cu 3%, crestere ireala, deoarece intrarea in procedura de insolventa a societatilor comerciale va ingrosa numarul somerilor alaturi de cei din sectorul bugetar. 2) Bugetul pentru 2010 este antisocial:
Machiavelli.ro informeaza "Presedintele Basescu anunta suspendarea procesului de recalculare a pensiilor" Decizia Inaltei Curti de Casatie si Justitie trebuie respectata, deci, se suspenda procesul de recalculare a pensiilor militarilor in baza Hotararii 735 din 21 iulie 2010, a anuntat duminica seara, la Palatul Cotroceni, presedintele Traian Basescu.
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
Unitatile Bancii Comerciale Romane (BCR) vor fi inchise pe 25, 26 decembrie si 1, 2 ianuarie 2010, iar pe 24 si 31 decembrie, programul va fi redus, intre orele 9.00 si 13.00.
Raiffeisen Bank isi mentine prognoza de crestere economica de 1% pentru 2010, Romania ramanand dependenta de ceea ce se va intampla in economia zonei euro.
Proiectul de hotarare privind majorarea taxelor si impozitelor locale la Craiova de la 1 iulie 2010 conform prevederilor OUG nr.
Numarul persoanelor fizice cu credite la banci sau la institutii financiare nebancare (IFN) a ajuns la circa 4,5 milioane, reprezentand aproape 50% din populatia activa a Romaniei, din care peste 500.000 aveau credite atat la banci, cat si la IFN in iunie 2010, arata un raport al BNR´.
google-analytics.com