Cautare

255 de rezultate pentru "martisoare bio" (3.83 secunde)
Muncesc de zor, iar dovleceii bio au mare cautare, la fel si rosiile! ... Mederic Hurtaud, agricultor bio: ... Mederic Hurtaud, agricultor bio:
Le-am intampinat pe doamne cu un pahar de Roze de la Domeniile Samburesti in cel mai elegant hotel de cinci stele si singurul acreditat in Romania cu meniul realizat 100% cu produse bio.
Timpul investit in cautarea alimentelor sanatoase si preturile prohibitive practicate in majoritatea cazurilor obliga oamenii, de cele mai multe ori, sa cedeze comoditatii si sa renunte la principiile BIO. ... Magazinul Bioritmo In curand, cumperi BIO la preturi naturale si online pe www.bioritmo.ro.
Florentina Opris, adepta unui stil de viata sanatos, si Anca Daniela Raiciu, de la Hofigal, sunt de acord cu Emanuel Ungaro, ca seductia inseamna descoperirea detaliilor interioare si pe 28 octombrie, la Puro & Bio organizeaza un nou eveniment.
Mihaela Parnia, medic specialist medicina fizica si reabilitare la Bio Ortoclinic, in multe cazuri, senzatiile neplacute de la nivelul spatelui nu sunt cauzate doar de poziția defectuoasa a corpului sau de sedentarism, ci pot fi determinate si de existenta unor problemele mai grave de sanatate care afecteaza musculatura, ligamentele, articulatiile, oasele sau chiar unele organe interne.
Portofoliul Plafar contine categorii diverse de produse de la suplimente alimentare bio si naturale, cosmetice bio naturale, produse de alimentatie organica, ceaiuri, pana la carti, produse de aromoterapie si suplimente pentru sportivi.
Miercuri, 22 februarie, la ora 19.00, Florentina Opris si Anca Daniela Raiciu de la Hofigal organizeaza un nou eveniment Devino perfecta, la Puro&Bio Romania (Campineanu 20, Bucuresti).
miere si siropuri bio. De peste 16 ani, acestia exporta cantitati semnificative de miere conventionala si bio in: ... Mierea lor bio este de inalta calitate si puritate si este recunoscuta si certificata de Agreco GmbH, Germania.
- Acum toata lumea vrea bio si nu realizeaza ca nu bio e smecheria, ci crescutul neintensiv, pentru ca daca tu iti iei un ou bio nu are valoare mare nutritiva.
Si in aceasta duminica, Emil Florescu este prezent cu un stand cu palinca, tuica si prune bio. ... Fructele sunt cultivate in livezi bio.
Targul Domnesc bio-traditional din Bucuresti participa in acest week-end la Piata Taraneasca din Amzei cu:
Expozitia, intitulata Traditie si Sanatate, promova, sub mottoul Omul - purtator de traditie si beneficiar al sanatatii, domenii precum terapiile naturale, medicina bio-informationala, arhitectura verde sau agricultura organica, biodinamica.
Nici frunza Elenei Udrea nu-i de lepadat la asa ecologeala zdravana. Placinta bio e deja inclusa in meniu, acum urmeaza Branza ecologica, Flutur specie protejata si putem deschide bodega.
Dupa reducerea TVA la paine, Guvernul are in vedere reducerea TVA la legume-fructe, produse bio si, incepand cu 2015, la carne. ... Dupa aceea, pentru ca am un impact foarte mic, dar simbolistica e foarte mare, pentru produsele traditionale, pentru produsele bio.
In aceast sens, AOAR sustine acordarea unei prioritati speciale cercetarii din domeniul energetic, in special in domenii noi (pile cu hidrogen, energie solara, bio-diesel), cercetarea romaneasca putand fi un partener valoros la nivel european sau mondial.
Se cauta produsele ecologice De asemenea trebuie mentionate produsele ecologice care au poate cele mai mari sanse pe piata europeana, in primul rind pentru ca o mare suprafata de teren poate fi trecuta pentru cultura bio si, in al doilea rind, pentru ca europenii isi doresc din ce in ce mai mult produse sanatoase.
Datele care ne-au fost furnizate de catre Agentia Romana pentru Investitii Straine (ARIS), arata ca cei mai multi investitori straini s-au orientat spre industria constructoare de masini si componente auto, electronice si electrocasnice, precum si industria materialelor de constructii si producerea de bio-diesel.
• Poate fi agricultura ecologica o sansa importanta pentru Romania in contextul in care intreaga Europa se indreapta tot mai mult spre alimentele bio? ... Eu va spun ca nu este indreptare spre bio, ca urmare agricultura biologica la nivelul UE nu stiu daca depaseste 6%.
Publicul larg va putea gasi aici diferite produse de calitate: - alimente bio si traditionale: ... - detergenti si solutii bio pentru casa.
Consumatorul are si el un cuvant greu de spus, intrucat cerintele lui dicteaza producatorilor si dupa cum stim, tot mai multi dintre noi vrem sa mancam produse bio, preparate care nu ingrasa, care nu au prea multe E-uri s.a.m.d.
google-analytics.com