Cautare

124 de rezultate pentru "martis" (7.34 secunde)
E primavara, e sarbatoare, e Targ de Martisor la Sala Dalles! Din 25 februarie esti invitat la o noua editie "Festivalul Primaverii" unde sarbatorim impreuna, ca in fiecare an, sosirea primaverii.
Adrian Crainiceanu si sotia sa participa zilele acestea la targul de Martisor de la Sala Dalles, la etajul I. Acestia au venit cu produse din miere, dar si cu bijuterii inedite create de sotia si de fiica lui Adrian Crainiceanu.
Cu ocazia zilei de 8 martie, martisorul consta intr-un discount de 20% aplicabil la preturile de lista! Ziua de 8 Martie este recunoscuta pe intreg Mapamondul ca sarbatoarea internationala a femeii.
Maxim Hiruta a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie.
Valeria Panduru a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Sotii Iulian si Carmen Bere au participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie.
Irina Braileanu a participat la targul de cristale si bijuterii de cristale organizat de Martisor la Muzeul National de Geologie.
Oscar Edelstein a participat recent la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, organizat de Martisor.
Am intalnit-o recent pe Dana Marijuana la targul de Martisor organizat in Piata Unirii. Aceasta a fost prezenta cu bijuterii create de ea, dar si cu obiecte vechi pe care le-a achizitionat de-a lungul anilor de la diverse targuri de profil.
In luna martie cand Teatrul de Animatie Tandarica aniverseaza 68 de ani de la primul spectacol, pregatim "un martisor" mai special pentru cei mici.
Jacqueline Niculescu a participat recent la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie, cu:
Maria Salai a participat in acest week-end la targul Piata Taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman cu prilejul Craciunului.
"La targul Piata Taraneasca am adus obiecte de ceramica pictate: cani de sezon, sticle de vin, sfesnice. De fapt, acestea au fost cele mai cautate obiecte de ceramica la editia aceasta!", ne-a spus Nicoleta Simona Vaduva.
"Cum au ajuns din Thailanda in Romania? Cu avionul si acte in regula, ar fi un raspuns... Raspunsul cu poveste este mai lung putin:
La Londra, va avea loc pe 28 februarie Sezatoarea Martisorului, cu Nicolae Voiculet, Livia Constantinescu si Victorita Dutu. Din programul acestui eveniment:
Firul rosu si cel alb impletit cu gingasie vrea sa lege si mai mult a noastra prietenie! La Historia isi deschide larg portile de 1 Martie pentru oricine vrea sa se bucure cu adevarat de venirea primaverii.
Apropierea sezonului de daruri cu ocazia sarbatorilor de primavara a inspirat colectionarii si iubitorii de arta sa anime atmosfera din salile de licitatii Artmark, ridicand peste 350 de palete distincte si achizitionand peste 300 de loturi.
Cu o floare nu se face primavara, cu un carnaval... DA! Vino la Rio Party in El Dictador, sambata, prima zi de martisor!
Zapezile au trecut, vantul s-a domolit, iar frigul lasa, incet-incet, loc caldurii si primelor raze de soare care ne vestesc un nou inceput - PRIMAVARA!
google-analytics.com