Cautare

124 de rezultate pentru "martis" (2.46 secunde)
Exista mai multi investitori romani si straini interesati sa cumpere activele de la Tractorul Brasov, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute presedintele AVAS, Teodor Atanasiu.
Fermierii vor primi subventia de la UE incepand cu 1 octombrie 2007, cel mai devreme. Spre bucuria doljenilor, chiar si cei care nu au apucat sa-si inscrie terenul in Registrul Fermelor vor putea depune cererile pentru plata directa.
Ieri s-a deschis Tirgul de evenimente private si catering, manifestare traditionala a SC Dunarea SA, aflata la a treia editie.
Comerciantii care vand martisoare in fata Teatrului National "Marin Sorescu" au avut miercuri seara concurenta serioasa din partea unui grup de elevi galagiosi, imbracati in tricouri albastre, care atrageau toti cumparatorii la taraba lor.
Magazinele cu rochii de mireasa din Craiova sunt, pe zi ce trece, tot mai multe.
Mult asteptatele modele Ford Fiesta si Ford Ka vor fi disponibile pe piata auto din Romania din 3 martie, potrivit unui comunicat de presa al Romcar.
Ford si-a prezentat potentialilor clienti din Olt cele doua martisoare intrate recent pe piata auto din tara: Fiesta si Ka.
Ziua de 25 februarie le ofera bucurestenilor primul martisor al primaverii mult asteptate. Al patrulea magazin DEICHMANN din Bucuresti se deschide in cel mai mare mall din Romania, Sun Plaza de pe Calea Vacaresti nr 391, sector 4.
Blogul lui Ponta : Pentru presedintele Basescu - un CDS in loc de martisor! CDS-ul Romaniei (costurile la care sunt asigurate obligatiunile suverane impotriva riscului de neplata) au avut o tendinta descrescatoare in ultimele 7 luni .
Divizia A Energia Rovinari - CSU Atlassib Sibiu 96-81 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori 600. Energia: Troupe (22 puncte), Kabengele (4), Darby (21), Steffel (10), Mocanu (15), Kljajevic (2), S.
Google si-a modificat, marti, logo-ul pentru a celebra 1 Martie, literele care formeaza cuvantul avand aspectul unui snur de martisor, in culorile alb si rosu, relateaza Mediafax.
Libertatea informeaza: Google serbeaza martisorul. Azi, de 1 martie, pagina in limba romana a motorului de cautare Google te intampina in culorile alb si rosu, sigla fiind sub forma unui snur de martisor.
incomemagazine.ro: GOOGLE il sarbatoreste pe EMIL RACOVITA, primul speolog al tarii Google si-a modificat, vineri, logoul pentru a-l sarbatori pe Emil Racovita, la implinirea a 145 de ani de la nasterea savantului roman, fondator al biospeologiei, biolog si speolog, explorator si academician.
Stirile ProTV: VASILE ALECSANDRI sarbatorit de Google la 193 de ani de la nastere, printr-un logo special VASILE ALECSANDRI este sarbatorit, luni, de Google printr-un logo special, care marcheaza implinirea a 193 de ani de la nasterea acestei personalitati a culturii romane.
digi24.ro: GOOGLE DOODLE ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special Google sarbatoreste Ziua Nationala a Romaniei printr-un logo special, care poate fi admirat luni pe pagina principala a versiunii in limba romana a motorului de cautare.
transilvaniareporter.ro / Coloana Infinitului - simbolul ales de Google pentru a marca Ziua Nationala a Romaniei. decembrie 1, 2015, 12:12 la 12:18 am Google marcheaza Ziua Nationala a Romaniei printr-un Doodle special.
Andrei Burtea este un tanar artist care sculpteaza in lemn. Puteti achizitiona sculpturile sale la expozitia de la Sala Dalles care va fi organizata de Martisor, ce reprezinta crucifixuri mici, crucifixuri mari, crucifixuri cu candela si inimioare sculptate in lemn si pictate viu colorat, specific zonei Maramuresului.
Adrian Lupu este de profesie inginer mecanic care e pasionat de arta. Acesta face obiecte de artizanat pe care le expune la targul de la Milano care are loc la inceputul lunii ianuarie, in fiecare an.
Andrei Burtea s-a apucat sa sculpteze in lemn in urma cu patru luni. A absolvit Facultatea de Arhitectura in 2010.
google-analytics.com