Cautare

8736 de rezultate pentru "martis biatrice blonda supersexy avocat cu decolteul la vedere" (3.65 secunde)
Contacte fizice si psihice cu universuri invizibile culte OZN, fenomenul New Age, urme ale rapirilor OZN in credintele populare, aparitiile sfinte si OZN-urile. ... arhivele Akasha - sursa a spiritelort OZN-urile - o provocare la joc in conexiune cu sacrul?
Deputatul Sergiu Andon isi pierde functia din cauza incompatibilitatii Sergiu Andon a fost gasit incompatibil cu functia de deputat, dupa ce a aparat in calitate de avocat un client cercetat pentru coruptie. ... Potrivit legii, un parlamentar care este si avocat nu poate sa pledeze impotriva statului.
Celebrul avocat si-a oferit serviciile in mod gratuit, fapt care nu poate decat sa-l multumeasca pe cel mai sarac si cinstit dintre presedintii mioritici. Semnarea contractului dintre cei doi a fost confirmata de ambele parti, Iorgovan precizand ca la apararea „simbolului”
Un avocat in varsta de 89 de ani a murit ieri la pranz intr-una din salile de judecata ale Tribunalului Bucuresti, chiar in timpul pledoariei.
Primaria a decis sa ceara stramutarea dosarului parcarilor Cronos, de la Tribunalul Deva, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii de o presupusa implicare a unui judecator in trucarea expertizelor si chiar sa-si schimbe avocatul.
Ca tot e omu' in campanie si binemerita de la patrie. ... Eficienta la Max! ... Raed Arafat, la un pas sa piarda o lupta importanta cu fumatorii!
"Valeriu Stoica s-a oferit sa-mi fie avocat in proce-sul pe care il voi intenta CNSAS, in cazul in care rezultatul contestatiei la CNSAS va fi acelasi cu prima decizie", a declarat Mona Musca.
Democratii au dezmintit orice legatura cu Manuela Golimba, o fosta croitoreasa din Galati care a actionat in instanta Guvernul pentru amanarea alegerilor europarlamentare. ... "Boldea nu a avut o aprobare politica de la noi pentru treaba asta. Asta este datoria lui de avocat.
Candidatul PNT-CD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu, a declarat ca este mai inalt decat seful statului, avand 1,75 metri, si i-a adus aminte acestuia ca i-a fost avocat in dosarul Flota si a facut parte din grupul celor cinci colaboratori directi ai lui Traian Basescu in campaniile din 2004.
Comisarul sef Dorin Colidiuc, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta si comisarul sef Traian Manzala (foto), fostul sef al DGA Constanta, sunt de cateva luni avocati cu acte in regula ai Baroului Tulcea.
Listele cu candidatii partidelor sunt inscrise in buletinul de vot alaturi de numele celor doi candidati independenti, Elena Basescu si Pavel Abraham, "inchise" in chenare, iar votul se acorda prin aplicarea stampilei in interiorul unuia dintre acestea. ... Acest lucru duce la anularea buletinului de vot.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
3 "Nicolae Titulescu" din Craiova au cheltuit-o pe onorarii cu avocati, executori judecatoresti, expertize si contraexpertize contabile. Platile s-au facut din incasarile asociatiei si ulterior trecute la intretinere tuturor proprietarilor.
A avut o sora recompensata cu 3 kg de aur de Securitate. ... Publicam mai jos extrase din articol, din care rezulta cum distinsul liberal a colaborat cu Securitatea.
„La Directia de taxe si impozite este o jurista care nici macar nu s-a prezentat la un proces. ... I-am spus directorului de la Taxe si Impozite s-o dea afara“, a declarat Antonie Solomon.
„La Directia de taxe si impozite este o jurista care nici macar nu s-a prezentat la un proces. ... I-am spus directorului de la Taxe si Impozite s-o dea afara“, a declarat Antonie Solomon.
Însa, pasiunea sa pentru calculatoare i-a convins sa îi sustina initiativa de a înfiinta o companie de software împreuna cu Paul Allen, colegul sau de scoala. Bill Gates, fondatorul Microsoft, unul dintre cei mai bogati oameni din lume, s-a nascut în Seattle, statul Washington, ca fiu al lui William H.
"Am muncit la administratia metroului, curatam wc-uri" Este analist financiar, avocat, fost pilot de vanatoare pe F16 si are centura neagra in Kung Fu. Cu toate acestea, in copilarie, Niels Schnecker se visa medic. Pana la indeplinirea visului sau, in liceu, a prestat la munca de jos.
Un avocat din Ploiesti sustine ca stie cum poate fi eliberat patronul Stelei Bogdan Paun, un avocat ploiestean, sustine ca trimiterea lui Gigi Becali in penitenciar a fost abuziva si nedreapta.
Ghinioanele se tin lant in viata Adrianei Iliescu, dupa ce a propriul avocat a tradat-o si si-a pierdut intr-un proces toate economiile, inclusiv cele pentru micuta Eliza. "M-am trezit cu o mare nenorocire pe cap, acum in preajma sarbatorilor.
google-analytics.com