Cautare

3130 de rezultate pentru "marti" (4.02 secunde)
S-a "descurcat" bine in gestionarea numirii procurorilor sefi Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca premierul Victor Ponta a dovedit maturitate, intelepciune, stapanire de sine si ponderare in modul in care a gestionat situatia legata de numirea procurorilor sefi, el aratand ca Ponta "s-a descurcat bine".
Proba de limba romana va avea loc marti Elevii de clasa a 8-a vor sustine, marti, prima proba la Evaluarea Nationala 2013, cea de limba romana.
Canicula si disconfort termic marti si miercuri Administratia Nationala de Meteorologie /ANM/ a emis, marti, o informare meteo de canicula si disconfort termic, valabila in urmatoarele doua zile in toata tara.
Marti sau miercuri, deznodamantul fericit al unei afaceri va va da aripi si va va rotunji pana la "obezitate" contul! ... O mare bucurie in familie sau o veste excelenta adusa de o persoana foarte apropiata, va asteapta luni sau marti.
Vremea luni si marti (27 - 28 ianuarie 2014) "Luni si marti va fi o pauza, dar chiar daca va ninge este nesemnificativ si pentru autoritati si pentru populatie.
Orice vor decide judecatorii, vom respecta decizia lor / AGERPRES Premierul Victor Ponta a declarat, marti, ca va respecta orice decizie pe care o vor lua judecatorii in dosarul in care este cercetat de DNA, sa pana la o sentinta finala, va continua sa-si sustina nevinovatia.
luni si marti. ... marti si vineri. ... luni, marti si miercuri. PESTI Pot aparea mici probleme in cuplu, insa nu este cazul sa disperi.
Cod portocaliu de ger persistent, in cea mai mare parte a tarii, luni si marti. 5 judete din vestul tarii, sub cod galben Cod galben si cod portocaliu de ger Administratia Nationala de Meteorologie a emis doua atentionari de ger persistent, valabile luni si marti, care acopera intreaga tara.
Cum va fi vremea MARTI, MIERCURI si JOI. BUCURESTI MARTI, 14 MARTIE: ... PROGNOZA METEO IN TARA IN TARA MARTI, 14 MARTIE.
Vremea se schimba dramatic Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a transmis o atentionare de ploi, intensificari ale vantului si vreme rece in sudul si sud-estul tarii, de duminica seara pana marti dimineata.
PROGNOZA METEO pentru luni si marti Vremea se va raci, mai accentuat in regiunile estice si sudice, unde va deveni rece pentru aceasta data, informeaza ANM. ... MARTI, IN TARA:
Temperaturi cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an / Prognoza meteo pentru marti si miercuri Regimul termic va fi in continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obisnuite in aceasta perioada din an in cea mai mare parte a tarii; ... MARTI, IN TARA: ... MARTI, LA BUCURESTI:
MARTI, 13 NOIEMBRIE 2018 Marti seara, Luna va intra in zodia Varsator unde va ramane pana in noaptea de joi spre vineri, alaturi de planeta Marte si va forma aspecte armonioase cu planetele Jupiter si Mercur din Sagetator, dar si cu Uranus, aflat in Berbec.
Aceasta tendinta de incalzire se va mentine pana spre finalul saptamanii, valorile cele mai ridicate ajungand la 7-9 grade Celsius pe timp de zi, si la 4 grade Celsius in noaptea dinspre marti spre miercuri.
Un val neobisnuit de caldura s-a instalat in Romania, maximele s-au apropiat de 18 grade luni, vor atinge 20 de grade marti si vor ajunge la 22 grade miercuri, informeaza Hotnews.
Orar de vara (21.03-21.10), marti-duminica: 10.00-17.00, luni si prima marti din luna: ... 10.00-17.00, luni si marti:
Doi ofiteri de politie au fost prinsi in flagrant, marti, in timp ce primeau dobanda unui imprumut dat cu camata de la un craiovean pe care il mai "usurasera"
50 -54, program de lucru cu publicul in zilele de luni, intre orele 8.30 - 18.30 si marti, joi, vineri intre orele 8.30 - 16.30;
Ministrul Justitiei, Monica Macovei, a declarat marti seara, la intoarcerea de la Bruxelles, ca modificarea vizeaza abrogarea unui articol prin care se stipuleaza ca fostii demnitari beneficiaza de imunitate la fel ca si cei aflati in functie.
Sorin Oprescu, care a mai candidat in 1998 si 2000, a declarat marti seara, dupa sedinta Delegatiei Permanente a PSD Bucuresti, ca va lua o decizie in privinta candidaturii - asta in cazul in care sondajul il pune pe primul loc - in functie de mai multi “parametri“, precizand in termeni medicali ca “ranile“ dupa esecurile din 1998 si 2000 “nu se vindeca atat de usor“.
google-analytics.com