Cautare

3130 de rezultate pentru "marti" (2.62 secunde)
Prin urmare, compania Carpatair va opera plecarile spre Timisoara in zilele de marti, joi si sambata, ora de decolare fiind 06:15 si cea de aterizare - 07:35.
Cursul monedei nationale a fost stabil in prima parte a sedintei interbancare de marti, iar referinta afisata de Banca Nationala a Romaniei (BNR) a coborat 0,39 bani, de la 4,2051 lei/euro la 4,2012 lei/euro, atingand cel mai redus nivel din ultimele patru saptamani.
Ministrul desemnat al Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, a declarat, marti, la audierile din comisiile parlamentare, ca in 2010 ar putea fi receptionati 101 kilometri de autostrada, daca va exista finantare.
Desi rating-ul i-a fost scazut luni de catre agentia Moody’s, Irlanda a vandut marti 1,5 miliarde de euro in obligatiuni cu maturitatea la 10 si 6 ani. ... Marti, Spania a mai iesit cu inca aproape 6 miliarde de euro pe piata sub forma de bonuri de treorerie.
Atat Petrom, cat si Rompetrol au anuntat majorari ale pretului la benzina, de marti. ... 0Share Compania Rompetrol Downstream, care face parte din Grupul Rompetrol, a majorat marti preturile de referinta la benzina si motorina cu 6 bani/litru, potrivit site-ului companiei, downstream.ro, citat de Newsin.
Stabilitatea financiara mondiala ramane in "pericol" in pofida diferitelor masuri de sprijin adoptate de la debutul crizei, a estimat marti directorul departamentului pentru piete internationale din cadrul Fondului Monetar International (FMI), Jose Vinals, transmite AFP.
Directorul general al Realitatea Media este Sorin Enache, acesta avand si atributii editoriale, dupa cum a declarat Sorin Freciu, presedintele Consiliului de Administratie al Realitatea Media, marti, in sedinta Consiliului National al Audiovizualului (CNA).
Nu am inteles nimic din discursul lui Basescu Victor Ponta, liderul Partidului Social-Democrat, a spus marti, dupa declaratiile presedintelui Traian Basescu, ce avertizau privind riscul pe care il reprezinta populismul politic, ca seful statului ar fi putut sa ii spuna acest lucru lui Emil Boc in privat, si "nu trebuia sa iasa la televizor".
Carrefour va deschide marti cel de-al optulea hipermarket din Capitala, in mall-ul Colosseum Marti, retailer-ul francez Carrefour va deschide hipermarketul cu numarul opt din Capitala si cel de-al 24-lea de la nivel national. Marti, de la ora 8:00, in parcul de retail Colosseum, din Soseaua Chitilei nr.
Dan Diaconescu a spus marti seara, la B1 TV, ca afirmatia lui Gusa ca el ar detine 20% din actiunile OTV este falsa si a dezmintit ca postul sau ar avea legatura cu Sorin Ovidiu Vantu sau Petromservice.
Ordonanta privind impozitarea cu 85% a salariilor compensatorii a fost aprobata gresit Deputatii au reparat, la ordin, o noua gafa a Guvernului Ponta Deputatii din Comisia de buget-finante si Comisia pentru politica economica au fost convocati marti in sedinta de urgenta pentru a repara greseala facuta de Guvern, cu privire la impozitarea cu 85% a salariilor compensatorii.
Antrenorul echipei CFR Cluj, Ioan Andone, a declarat, marti seara, intr-o conferinta de presa, dupa infrangerea din meciul cu Manchester United, scor 1-2, ca este trist deoarece formatia sa primeste goluri parabile, dar a precizat ca victoria englezilor este indiscutabila.
Victor Ponta i-a invitat pe toti premierii prezenti la Bucuresti la meciul Steaua-Schalke Premierul Victor Ponta i-a invitat la Arena Nationala pe prim-ministrii veniti la Bucuresti, la meciul Steaua si Schalke 04, care se va disputa, marti, de la ora 21.45.
GOOGLE le ureaza romanilor "Sarbatori fericite" GOOGLE Romania si-a schimbat, marti, logoul, pentru a le ura romanilor "Sarbatori fericite". Logoul GOOGLE de marti afiseaza un peisaj de iarna, in care o sanie cu doi copii este trasa de un cal.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Marketing, marti, 27 noiembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
Vino sa iei pulsul distractiei la Balul Facultatii de Relatii Economice Internationale, marti, 4 decembrie, incepand cu orele 20:30, la Clubul Fratelli.
INSTITUTUL CULTURAL ROMAN DIN BUCURESTI SI DE FILIALELE SALE DIN STRAINATATE Ziua Culturii Nationale este sarbatorita si de Institutul Cultural Roman din Bucuresti si de filialele sale din strainatate BUCURESTI • Astfel, Institutul Cultural Roman de la Bucuresti celebreaza Ziua Culturii Romane, marti, de la ora 18.00, prin intermediul evenimentului "Gala Tinerilor Scriitori", in cadrul caruia va fi decernat premiul pentru cartea de poezie a anului 2012 si vor fi desemnati Tanarul Poet, Tanarul Prozator si Tanarul Critic literar ai anului 2012.
una expusa la intalnirea cu liderii USL marti seara si o alta, vineri, pe care o vrea negociata tot cu liderii USL.
Prognoza meteo pentru urmatoarele zile MARTI In tara, marti, vremea va fi apropiata de normalul termic al acestei date. ... In Bucuresti, marti, cerul va fi variabil, iar vantul va sufla slab si moderat.
Haineala va fi sef la DNA si Morar la Parchetul General Dan Sova este al doilea social-democrat care a declarat, marti seara, ca Oana Schmidt-Haineala va fi numita sefa la DNA si Daniel Morar, la Parchetul General.
google-analytics.com