Cautare

3129 de rezultate pentru "marti" (3.47 secunde)
Membrii PD-L Constanta exclusi din partid i-au trimis marti, in numele a peste 300 de democrat-liberali, o scrisoare lui Emil Boc, in care ii acuza pe Elena Udrea, Valeriu Stoica, Dorel Onaca si Ion Popescu ca au partea lor de vina pentru pierderea alegerilor locale in judet.
Premierul Tariceanu nu va participa la consultarile de marti, de la Palatul Cotroceni, pe tema justitiei, PNL urmand a fi reprezentat de ministrii Teodor Melescanu si Cristian David si de fostul ministru al Justitiei, Tudor Chiuariu.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, luni, ca social-democratii vor incepe marti strangerea de semnaturi pentru proiectul de modificare a Constitutiei, textul final al propunerii urmand sa fie finalizat in cursul serii de luni.
Presedintele Comisiei juridice din Senat, Norica Nicolai, a declarat miercuri, pentru Mediafax, ca Senatul, prin hotararea adoptata in sedinta de plen de marti, care este fudamentata pe articolul 1 din Constitutie, recomanda Parchetului sa cerceteze toate faptele si persoanele din dosare.
Deputatii vor participa, luni, la festivitatile de deschidere a noului an scolar, astfel ca saptamana viitoare vor avea sedinte de plen doar doua zile, marti si miercuri, cand vor dezbate motiunile simple ale PSD si PDL pe tema educatiei, a anuntat secretarul Camerei Valeriu Zgonea.
Paul Pacuraru a declarat marti ca pe perioada suspendarii sale din functia de ministrul al Muncii il va consilia pe premierul Calin Popescu-Tariceanu pentru proiectele legislative ale ministerului.
Liderul PDL, Emil Boc, a declarat, marti, ca optiunea primara, dar nu singura, pentru formarea guvernului este PNL, si ca propunerea liberalilor de a-l mentine pe Calin Popescu Tariceanu este "maximala", Boc intrebandu-se daca Tariceanu chiar va obtine mandatul de deputat.
Presedintele Consiliului National al PSD, Adrian Nastase, a declarat, marti, ca PSD va avea discutii cu toate partidele, in contextul negocierilor care se prefigureaza, precizand ca este firesc sa fie asa, si a anuntat ca in cursul zilei se va stabili si echipa de negociatori a formatiunii.
Moscova si Budapesta intentioneaza sa infiinteze un joint venture pentru lucrarile la sectorul ungar al gazoductului South Stream, a anuntat marti premierul rus Vladimir Putin (foto). ... "Astazi (marti - n.
Ministrul Transporturilor si Infrastructurii Radu Berceanu (foto), a numit, marti, membri PD-L la CFR Infrastructura si CFR Calatori, ignorand intelegerea cu PSD, au declarat surse guvernamentale. ... Aceleasi surse au mai spus ca Berceanu i-a nominalizat marti pe cei doi directori, membri PD-L doar ca sa gestioneze domeniul "o perioada".
Sever Voinescu, membru in Comisia de politica externa a Camerei Deputatilor, a cerut autoritatilor de la Chisinau, marti, sa nu reprime manifestatiile prin violenta si sa trateze cu seriozitate "alegatiile de frauda" ale opozitiei.
Protestatarii s-au adunat inca de dimineata in Piata Marii Adunari Nationale din Chisinau, dupa ce in noaptea de marti spre miercuri, zeci de membri ai fortelor de interventie au preluat controlul asupra birourilor Administratiei Prezidentiale si Parlamentului de la Chisinau si au arestat zece manifestanti.
Pe de alta parte, Pogea s-a ferit sa foloseasca termenul de "inghetare" a salariilor bugetare, afirmand insa ca in acest an, de criza economica, ele nu vor fi mai mici decat cele de la sfarsitul anului trecut.Totusi, oficialul MFP nu a putut sa explice cum va mentine salariile la nivelul de anul trecut, in conditiile in care cheltuielile pentru personal programate in acest an sunt cu aproape doua miliarde de lei mai mici decat in 2008, cand au avut loc si majorari succesive si pe diferite categorii ale veniturilor bugetarilor.Veniturile bugetare, diminuate cu peste 18 miliarde de leiSenatorii si deputatii au votat marti, in sedinta comuna a celor doua Camere, Ordonanta de Urgenta nr.
Numerosi membri de partid, prieteni si simpatizanti s-au aflat, marti, la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a-i ura "La multi ani" presedintelui partidului, Mircea Geoana, care a implinit 51 de ani.
Comisia parlamentara ce verifica modul in care Elena Udrea a cheltuit banii Ministerului Turismului pentru mai multe campanii de promovare, isi va incepe activitatea marti. ... Presedintele comisiei, liberalul Ludovic Orban, a afirmat ca ii va convoca pe deputati in cursul zilei de marti.
Comisia parlamentara de ancheta in cazul Elenei Udrea a decis, marti, sa ceara Ministerului Turismului documente privind bugetul si planul anual de investitii, dosarele de achizitii publice, fisele de post ale persoanelor implicate in programul "Romania, land of choice".
Eurodeputatul George Becali l-a indemnat, marti, in plenul PE, pe presedintele CE, Jose Manuel Barroso, sa se roage la Dumnezeu sa-i dea "ce i-a dat lui Solomon - intelepciune" pentru a conduce Europa si l-a asigurat ca il va vota pentru un nou mandat in fruntea Executivului european.
Presedintele Basescu a recunoscut ca in cei 5 ani in care a fost presedinte nu a avut numai realizari, cum a spus marti in fata Parlamentului, ci a facut si 3 greseli pe care le-a numit gafe minore.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, marti, dupa discutiile de la Cotroceni, ca este de parere ca seful statului va semna in scurt timp revocarea lui Dan Nica de la conducerea MAI.
Motiunea de cenzura a PNL si UDMR intitulata "11 impotriva Romaniei!" va fi citita joi si supusa votului saptamana viitoare, marti, a decis conducerea celor doua Camere, potrivit unor surse parlamentare. ... PNL a sustinut insa, potrivit senatorului PNL,ca nu se pune problema renuntarii la motiunea depusa marti.
google-analytics.com