Cautare

3130 de rezultate pentru "marti" (2.66 secunde)
Fostul presedinte Emil Constantinescu, a fost audiat marti de CNSAS dupa ce Consiliul ceruse dovezi in legatura cu acuzatiile fostului presedinte referitoare la faptul ca Traian Basescu, Theodor Stolojan si Adrian Nastase ar fi colaborat cu fosta Securitate.
Rezultate inregistrate in partidele disputate, luni, in grupa C de la Campionatul European de fotbal si programul meciurilor de marti, din grupa D: ... Cassano ‘35, Balotelli ‘90 Marti:
Examenul are loc pe parcursul a doua zile, la sediul Institutului National de Administratie (INA), prima runda avand loc marti.
Dupa Traian Decebal Remes, Varujan Vosganian, Nicolae Lazin si Ludovic Orban, pe aceasta lista se afla, de marti seara, si Dan Motreanu, secretarul general al PNL.
Ninsorile au inceput marti seara in Germania, iar stratul de zapada a ajuns la cinci-zece centimetri grosime, potrivit serviciilor meteorologice.
Ninsorile au inceput marti seara in Germania, iar stratul de zapada a ajuns la cinci-zece centimetri grosime, potrivit serviciilor meteorologice.
Premierul a afirmat ca ceea ce s-a intamplat, marti seara la postul public de televiziune, este un unicat nu numai in tara, ci si in Europa, "un unicat care nu ne face cinste".
Presedintele Colegiului CNSAS, Claudiu Secasiu, a declarat ieri ca in sedinta de marti si-a anuntat colegii ca nu doreste sa candideze la sefia CNSAS. "Am anuntat marti ca nu doresc sa imi mai fie incredintat un nou mandat de 6 luni.
Social-democratii din Biroul Permanent National al partidului au aprobat marti forma finala a textului motiunii de cenzura, insa abia miercuri se va decide, in cadrul Comitetului Executiv, ce se intampla cu documentul.
Social-democratii din Biroul Permanent National al partidului au aprobat marti forma finala a textului motiunii de cenzura, insa abia miercuri se va decide, in cadrul Comitetului Executiv, ce se intampla cu documentul.
Potrivit lui Boc, din punct de vedere juridic, ordonantele de urgenta 24 si 25 din 2007, referitoare la restructurarea Guvernului si a aparatului Cabinetului, respinse marti de Senat, produc efecte pana la publicarea lor in Monitorul Oficial, respectiv pana la expirarea termenului de 3 zile pentru ca o lege sa intre in vigoare.
Nicolae Vacaroiu, presedintele Senatului, a declarat marti ca spera ca Parlamentul sa adopte pana la sfarsitul lunii noiembrie legea privind introducerea votului uninominal.
Presedintele Partidului Conservator a anuntat, marti, ca asteapta demisia de onoare a conducerilor organizatiilor partidului care au realizat, la alegerile europarlamentare, sub 5 procente. ... Marti, vicepresedintele PC, deputatul Lia Ardelean, a demisionat din functia de lider al filialei Arad.
Senatorul de Olt Marin Bobes, care in decembrie a trecut de la PD la PSD, a anuntat marti, intr-o conferinta de presa, ca alti 2.000 de membri ai PD-L, din 18 organizatii locale au parasit organizatiile si s-au inscris in PSD.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, i-a propus lui Adrian Nastase, marti, sa preia o functie neprevazuta de Statutul partidului, dar care sa ii permita coordonarea departamentelor PSD.
Cu ochii pe tot ce misca Traficul aerian si cel maritim sunt supravegheate si monitorizate, iar circulatia rutiera pe DN1, in Bucuresti si Constanta este de asemenea sub supraveghere, incepand de marti dimineata, informeaza Comandamentul National pentru Securitatea Summit-ului NATO (CNSS).
Curtea de Apel Bucuresti a respins, marti, contestatia la candidatura lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei facuta de catre pensionara Doina Mocanu, mentinand decizia Tribunalului Bucuresti, astfel ca politicianul ramane in cursa pentru postul de primar general.De asemenea, instanta a respins si recursul lui Sorin Oprescu la decizia Tribunalului Bucuresti prin care fusesera respinse exceptiile de tardivitate si inadmisibilitate la contestatia Doinei Mocanu.
Conducerea Camerei Deputatilor a stabilit, luni, un program lejer pentru deputati, care se vor reuni in sedinte de plen luni si marti, fara activitate in comisii, iar miercuri, joi si vineri au program de activitate parlamentara in circumscriptiile electorale.
Premierul Tariceanu a declarat, marti, ca este "ingrozit" de faptul ca presedintele Traian Basescu, de la care asteapta o mai mare responsabilitate, nu cunoaste semnificatia cuvintelor pe care le rosteste, apreciind ca este inadmisibil ca seful statului sa lase vorbele sa-i zboare "precum porumbeii".
Presedintele PDL, Emil Boc, a declarat, marti, ca demisiile celor trei lideri ai PSD Cluj din functiile detinute A®n partid sunt "o chestiune de demnitate", de care "se ia act si nu se comenteaza".
google-analytics.com