Cautare

3130 de rezultate pentru "marti" (3.63 secunde)
Este posibil ca banii sa intre luni sau marti in contul BNR.
Iran — Nigeria, la Curitiba, in Grupa F • Marti 17 iunie: ... Croatia — Mexic, la Recife, in Grupa A • Marti 24 iunie: ... locul 1 grupa G — locul 2 grupa H, la Porto Alegre (meciul 54) • Marti 1 iulie:
Vezi PROGNOZA METEO pentru LUNI si MARTI Astazi si maine, meteorologii anunta temperaturi de primavara, maximele putand ajunge si la 14 grade Celsius. Marti, temperatura aerului scade fata de ziua precedenta, dar se va mentine mai calda decat in mod normal in aceasta perioada a anului.
Vezi prognoza pana marti Conform unei informari meteorologice emise de ANM, pe arii extinse vor cadea precipitatii, mai ales sub forma de ninsoare la munte si in regiunile nordice, precipitatii mixte in vestul si centrul tarii si predominant ploaie in sud si sud-est.
Marti, Tribunalul Constanta a judecat contestatia inaintata de catre procurorii anticoruptie, amanand pronuntarea pentru vineri. Gigi Becali a fost prezent, marti, la Tribunalul Constanta, unde a declarat ca multumeste magistratilor ca l-au condamnat pentru ca perioada de detentie a fost cea mai folositoare din viata sa.
marti, joi si duminica. ... marti si joi. ... luni si marti. ... marti, joi si duminica. PESTI Apar probleme in cuplu si nu prea iti convine sa te certi in perioada urmatoare.
Problemele interioare sunt cauzate de indoielile si analizele eronate pe care le vei face. Zile favorabile: marti si vineri. ... marti si vineri. ... marti si duminica. ... marti, miercuri si duminica. Sursa: Revista TEO
Zonele din Romania vizate de avertizare Precipitatiile sub forma de ninsoare vor reveni in regiunile sudice, sud-estice, inclusiv in Bucuresti, precum si la munte, incepand din noaptea de luni spre marti.
Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12:00.
Astfel de fenomene vor fi mai frecvente si mai intense in regiunile nordice, nord-estice, vestice si centrale, iar in a doua parte a zilei de marti (30 aprilie) si la inceputul noptii de marti spre miercuri (30 aprilie/01 mai) in zona Carpatilor Meridionali si de Curbura, precum si in Muntenia, Moldova si Dobrogea.
9 grade C - Marti, 17 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 0gradeC si 13 grade C - miercuri, 18 Martie 2020 Predominant insorit Temperatura intre 2 grade C si 15 grade C Precipitatii:
Coordonatorul politic al ministrilor PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, inaintea Biroului Permanent National, ca liderii PSD se vor intalni marti cu cei ai PD-L pentru a discuta situatia creata de numirile de secretari de stat la ministerul condus de Gabriel Oprea.
Biroul Permanent al Senatului a decis marti convocarea sedintei de plen a acestei camere pentru miercuri dimineata, la ora 9.30, in scopul de a valida noii membri ai CSM din partea judecatorilor si procurorilor.
Marti seara, umanistii ne-a amintit ca, atunci cand vine vorba de buzunar, bunul simt nu mai are ce cauta in propozitie. ... In seara zilei de marti, cei prezenti in Casa Casatoriilor s-au putut bucura de un spectacol pe cinste. ... Spieretoarele La sedinta de marti proiectul nu mai continea art.
Omul politic a sustinut, in sedinta de marti a consiliului, ca PSD lupta pentru triumful adevarului. ... Punctul culminant in "criza regulamentului", a fost atins in seara zilei de marti. ... In sedinta de marti, proiectul a fost respins si s-a hotarat negocierea formei regulamentului.
UPDATE 20.20 Toti ministrii isi vor prelua mandatul marti dimineata, la ora 8.30, fara festivitati si protocol, dupa care se vor prezenta la Palatul Victoria pentru prima sedinta a noului Guvern, a declarat premierul Victor Ponta.
Autoritatile locale care au primit la inceputul lunii aprilie bani din Fondul de Rezerva sunt obligate sa restituie sumele necheltuite pana vineri, potrivit unei ordonante de urgenta publicate marti seara in Monitorul Oficial.
Cistigatorul in competitia pentru privatizarea Bancii Comerciale Romane este Erste Bank din Austria, care a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,88% din actiunile BCR, au anuntat, marti seara, oficiali din Comisia pentru privatizarea BCR, care au deschis ofertele imbunatatite depuse de Erste si Millennium BCP din Portugalia, la sediul AVAS.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a afisat astazi un curs de referinta de 4,1928 lei/euro, in crestere cu 0,01%, fata de cel de marti. ... Banca centrala afisase marti un curs de referinta de 4,1924 lei/euro.
Potrivit acestora, lideri ai partidelor parlamentare, inclusiv din Opozitie, au fost marti dupa-amiaza la Cotroceni pentru a gasi o solutie de compromis impreuna cu presedintele Traian Basescu. Acest lucru s-a vazut extrem de clar marti seara, la o emisiune televizata la care a fost invitat seful statului.
google-analytics.com