Cautare

3130 de rezultate pentru "marti biatrice" (3.27 secunde)
Sarbu a afirmat, intr-o conferinta de presa desfasurata la Timisoara, ca motiunea de cenzura depusa de PNL si UDMR va trece, marti, de votul Parlamentului, deoarece PSD o va sustine.
Liderul taranist Radu Sarbu a declarat, marti, ca acordul pe care l-a semnat cu presedintele PSD Mircea Geoana reprezinta "un acord de reconciliere nationala, acord fara precedent in Romania post-revolutionara".
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat, marti, ca legea lustratiei este, in prezent, un proiect "de tip ceausist", care ar avea efecte "poate, asupra presedintelui Traian Basescu".
Senatorul Georgica Severin (foto) a anuntat, marti dimineata, 24 August 2010, la inceputul sedintei de plen a Senatului convocat in sesiune extraordinara, ca si-a dat in cursul acestei zile demisia din PDL, urmand sa activeze ca independent, fara legatura cu grupul independentilor existent in acest for legislativ.
Cancelarul german, Angela Merkel, se intalneste marti, la Bucuresti, in cadrul vizitei oficiale in Romania, cu primarul Sibiului, Klaus Iohannis, presedintele Forumului Democrat al Germanilor din Romania, si cu Ovidiu Gant, deputatul FDGR, informeaza Tribuna.
Cum s-a ajuns ca deputatii PDL sa voteze marti masuri ce aruncau bugetul lui Boc in aer? Ordinea de zi pentru vot final de marti avea propunerile legislative in cauza trecute la adoptare, cum era si normal, legile cu raport de respingere fiind semnalizate ca atare.
din partea domnului ministru Funeriu", a povestit Campanu, intr-o interventie la Antena 3, in cursul careia a explicat in ce conditii i s-ar fi oferit, marti, postul de sef al Inspectoratului scolar general in judetul Botosani.
Partidele de opozitie vor sesiza Curtea Constitutionala in privinta modificarilor aduse marti la Regulamentul Camerei Deputatilor, prin care hotararile Biroului Permanent pot fi luate fara cvorum de sedinta, au anuntat deputatii Bogdan Niculescu Duvaz (PSD) si Ciprian Dobre (PNL).
"In timp ce unii vor continua sa spuna minciuni despre mine, eu nu ma voi opri din a spune adevarul despre situatia partidului", accentueaza Mircea Geoana, intr-un comunicat de presa dat publicitatii marti seara.
Deputatii si senatorii au finalizat, luni seara, dezbaterea si votul pe articole, urmand ca marti sa se intre in dezbaterile pe anexele legii, incepand cu ora 9.00.
Potrivit unor surse din PDL, dupa sedinta grupurilor parlamentare de marti, deputatii si senatorii partidului au fost convocati pentru sambata, iar pana atunci au primit sarcina sa mearga in teritoriu pentru a analiza si a lua decizii in legatura cu premierul.
El a precizat, marti, ca nu va avea nicio discutie cu PSD in privinta demisiei sale. ... Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca regreta plecarea senatorului Sergiu Nicolaescu din partid si s-a aratat uimit de decizia acestuia.
Am avut o discutie cu Boc si am convenit sa blocam legea lui Giurgiu in Senat Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca a avut marti o discutie cu premierul Emil Boc in care au convenit ca legea adoptata tacit la Camera care prevede abrogarea studierii Istoriei si Geografiei in limba materna sa fie "blocata" in Senat.
Victor Ponta sustine ca USL ar putea avea candidati comuni in toate localitatile Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, ca in contextul votarii legii care vizeaza alegerea primarilor intr-un singur tur de scrutin, Uniunea Social Liberala se va gandi la o strategie pentru a desemna candidati comuni nu doar la presedintia consiliilor judetene sau la primariile resedinta de judet, ci in toate localitatile.
Basescu e iresponsabil, iar cuvintele sale nu valoreaza doi bani Liderul PSD Victor Ponta a declarat, marti, in replica la afirmatiile sefului statului, ca daca USL va fi votat de 50% plus unu dintre romani, atunci Uniunea va forma Guvernul, iar presedintele va fi schimbat, adaugand ca Traian Basescu e un "iresponsabil, iar cuvintele sale nu valoreaza doi bani".
Drept urmare, ei au contestat votarea in plenul comun de marti a rapoartelor cu candidatii pentru CSA si Curtea de Conturi.
Nu am fost dusmanul politic al Regelui Mihai Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat marti ca discursul Regelui Mihai din Parlament a fost constructiv si util si a apreciat, in legatura cu absenta de la sedinta solemna a unor oficialitati, ca fiecare isi judeca cum crede mai bine pasii.
Totul este o inscenare premeditata, prost conceputa Presedintele Senatului, Mircea Geoana, a transmis o scrisoare membrilor Comitetului Executiv, forul care va decide marti ce sanctiune i se va aplica, mentionand ca nici pana in prezent nu i-au fost comunicate motivele pentru care se cere sanctionarea sa de catre CEx Mircea Geoana a transmis o scrisoare presedintelui PSD, Victor Ponta, si tuturor membrilor Comitetului Executiv, in care vorbeste despre sanctiunea pe care partidul urmeaza sa i-o aplice marti.
Soarta lui Geoana, decisa marti de Comitetul Executiv al PSD Comitetul Executiv al PSD decide marti, prin vot, daca il va exclude din partid pe presedintele Senatului Mircea Geoana, asa cum a recomandat, pe 13 noiembrie, Comisia Nationala de Arbitraj si Integritate Morala, transmite Antena 3.
Presedinta PSD Calarasi nu a respectat decizia aprobata in BPJ privind excluderea lui Mircea Geoana din partid, votand marti in cadrul Comitetului Executiv National contrariul. ... "La votul de marti Oana Mizil nu a exprimat punctul de vedere al organizatiei judetene.
google-analytics.com