Cautare

3130 de rezultate pentru "marti biatrice" (3.64 secunde)
Zile norocoase â€" marti Zile fatidice â€" luni TAUR Duritatea limbajului este unul din motivele de luni pentru ruperea unor relatii pana acum stabile. ... Zile norocoase â€" vineri Zile fatidice â€" luni GEMENI Sefii au ocazia marti sa descopere la dv.
Meteorologii avertizeaza ca marti temperaturi maxime vor urca pana la 37 de grade Celsius in anumite zone. Administratia Nationala de Meteorologie a emis luni o atentionare cod galben de canicula pentru 14 judete si Capitala, valabila luni si marti.
Nimic nu poate fi mai inspaimintator pentru superstitiosi decit asocierea nefasta a zilei de marti cu data de 13. Ce mite negre, ce popi, ce alte alea care te fac sa te intepe inima, nimic nu sta in calea raului atunci cind vorbim de marti si, culmea, 13.
Marti, 15 ianuarie, se implinesc 163 de ani de la nasterea marelui poet Mihai Eminescu.
Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a trimis luni o scrisoare presedintilor celor doua camere ale Parlamentului, Mircea Geoana si Roberta Anastase, privind solicitarea unei noi interventii in plenul reunit al acestor doua camere, in ziua de marti, 9 noiembrie 2010.
Indeosebi in dimineata zilei de marti, precipitatii mixte se vor semnala local in Oltenia si pe arii restranse in Muntenia.
Marti si miercuri o sa simti nevoia de siguranta, de camin, asa ca daca ai posibilitatea, petrece-ti zilele in mijlocul familiei. Tot marti ar fi bine sa eviti discutiile in contradictoriu. ... Fii atenta la bani marti. ... Marti si miercuri, fii ambitioasa, asa cum iti sta bine.
Desi startul pentru programul Rabla era prevazut pe 25 aprilie, unii producatori, importatori sau distribuitori autorizati de autoturisme din judetul Dolj au început înca de pe 20 aprilie eliberarea notelor de acceptare, cele mai multe locuri în program fiind deja ocupate.Pâna marti, mai multi producatori si distribuitori de automobile de judetul Dolj eliberasera note de acceptare în programul Rabla pentru peste jumatate din locurile din programul de înnoire a parcului national auto.
"Nu avem liber luni si marti. Luni si marti sunt activitati in teritoriu. ... "Daca era sa aiba loc luni plen si marti sa plece maghiarii pentru ziua lor, miercuri trebuia sa revina pentru dezbaterea motiunii si spuneati de ce sa se faca doua cheltuieli", a sustinut secretarul Camerei.
Steaua deschide casele marti, de la ora 10:00! ... Steaua - Manchester City, marti, 21:45, la ProTV! ... Casele de la stadion sunt deschise marti dimineata, de la ora 10:00! ... Steaua - Manchester City, marti, 21:45, in direct la ProTV!
Cod portocaliu de canicula, luni si marti, in opt judete Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis duminica avertizari cod portocaliu si galben de canicula si disconfort termic accentuat pentru zilele de luni si marti.
marti si joi. ... marti si vineri. ... marti si sambata. ... marti, vineri, sambata si duminica. ... marti, joi si duminica. ... marti, miercuri si duminica.
Americanii isi aleg ASTAZI presedintele Peste 120 de milioane de americani aleg marti al 45-lea presedinte al Statelor Unite dintre democrata Hillary Clinton si republicanul Donald Trump, care au anuntat ca fac campanie pana in ultimul moment, dupa miezul noptii de luni spre marti.
Cod portocaliu si Cod galben de ninsori si viscol in 15 judete si Bucuresti, din seara zilei de marti PROGNOZA METEO PENTRU URMATOARELE ZILE Marti se anunta inca o zi geroasa.
Totusi, in urma negocierilor de marti dintre Putere si Opozitie, parlamentarii s-au relaxat cam mult si nu au reusit sa mentina stabilitatea cvorumului.
Parlamentul se va reuni in sedinta de plen din data de 11 ianuarie, in sesiune extraordinara, pentru dezbaterea proiectului de buget de stat pe anul 2010 a declarat, marti, vicepresedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban.
Senatul se reuneste in sesiune extraordinara, maine dupa-amiaza Senatul se va intruni, marti, in sesiune extrardinara, de la ora 16.00, ca sa discute despre proiectele de lege restante, precum si despre legea privind votul uninominal, care a fost declarata neconstitutionala, daca pana atunci va sosi motivarea Curtii Constitutionale, informeaza Mediafax.
Voi trimite o scrisoare presedintilor Comisiei Europene, Parlamentului European si grupurilor parlamentare din PE Premierul Victor Ponta a declarat marti, dupa anuntul PDL privind boicotarea referendumului, ca aceasta actiune este ilegala si ca partidul condus de Vasile Blaga trebuie actionat penal.
Marti intra la vot final Secretarul Camerei Deputatilor Niculae Mircovici a declarat, marti, la finalul sedintei BP, ca motiunea simpla depusa de grupul parlamentar al PDL va fi dezbatuta saptamana viitoare, luni, ea urmand a fi votata marti, in cadrul sedintei de vot final.
Zile norocoase - marti Zile fatidice - joi RAC Cu foarte multi adversari si preocupati de aventurile galante de care nu pot scapa, Racii se incapataneaza sa faca investitii, sa imprumute bani si intra in incurcaturi din ce in ce mai mari.
google-analytics.com