Cautare

1352 de rezultate pentru "marius tuca" (4.28 secunde)
Opinia lui Lovin este ca vinovat este Marius Tuca, directorul ziarului, care s-a ambitionat sa nu inchida publicatia in decembrie 2012, asa cum i-a spus atunci patronatul. ... Nu a lui Tuca prea/bogatul/nesimtitul/ajunsul...ci a angajatilor.
Smart FM, postul de radio care emite pe 107,3 MHz, achizitionat recent de Marius Tuca si transformat in radio cultural, nu traieste doar prin matinalul de luni pana vineri, realizat cu umor si tandrete de poetul Marius Tuca si actorul Marius Manole, doi artisti geniali care descretesc fruntile soferilor, dimineata, in traficul infernal al Bucurestiului.
DeCeNews informeaza ca Marius Tuca a demisionat de la Jurnalul National si ca Dan Constantin confirma.
Lupta dintre Tuca sensibilul si Tuca marlanul (Autor : ... Revolta de la Jurnalul national a fost inabusita brutal de Marius Tuca, directorul ziarului, prin concedierea unui redactor-sef adjunct, recte Gabriela Antoniu.
Mariustuca.ro / Marius Tuca: ... Cristi Severin ) Marius Tuca a fost obligat de instanta sa plateasca 40.000 de euro daune morale lui Varujan Vosganian pentru articolele publicate de fostul ofiter al Directiei de Informatii Externe, Liviu Turcu, in ziarul Jurnalul National.
Adrian Paunescu publica in Ring articolul "Tuca, 44", pe care il puteti citi in continuare. 'Astazi, omul de cursa lunga, teleastul, poetul tainic, gazetarul de exceptionale si surprinzatoare impliniri, Marius Tuca, implineste 44 de ani.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... Tuca marturiseste ca are aceleasi aripi, dar alt zbor, intr-o lume in care sunt din ce in ce mai multi sobolani si din ce in ce mai putini vulturi. ... • Marius Tuca: ... • Marius Tuca:
Azi dimineata, la matinalul SmartFM, Marius Tuca si Marius Manole au rezistat eroic in fata asaltului melodramatic al actritei Rodica Mandache (74 ani), vajnica propagandista si militanta care indeamna (ne)ascultatorii SmartFM sa participe la mitingul neautorizat din Piata Victoriei , timp de 10 zile si mai ales nopti.
Marius Manole, la aniversarea unui an de matinal la Smart FM: ... Cristina Damian) In data de 11 ianuarie 2016, Marius Manole a fost invitatul lui Marius Tuca la matinalul Smart FM. ... Astazi, miercuri, se implineste un an de Marius FM.
Marius Manole si Marius Tuca revin on-air luni, la Smart FM Vacanta s-a incheiat: Marius Manole si Marius Tuca revin in studioul Smart FM luni dimineata, la 7 si ceva.
SMART BREAKFAST / MARIUS MANOLE, MATINAL LA SMARTFM, IMPREUNA CU MARIUS TUCA / Autor:
Marius Tuca a publicat o poezie de dragoste (mai bine zis erotica) devenita viral pe internet. ... Plus expresia folosita de Marius Tuca. ... Marius Tuca face ravagii pe Facebook cu poezia "Am sa te fut".
Mariustuca.ro / Marius Tuca - librar pentru o zi, poet pentru o viata (Autor: Paul Rogojinaru ) De vreo doua decenii pe Marius Tuca inca nu prea stii cum sa-l definesti si unde sa-l incadrezi.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... Cine este, de fapt, Marius Tuca? • Marius Tuca: ... • Marius Tuca:
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... Ce reprezinta acestea pentru cariera lui Marius Tuca? • Marius Tuca: ... Indraznesc sa spun ca nu putem exista unul fara celalalt, ca Jurnalul National si Marius Tuca au acelasi ADN.
Jurnalistul Ion Cristoiu si-a reconsiderat, aseara, la insistentele directorului Marius Tuca, decizia de a pleca de la "Jurnalul National" din cauza atacurilor unor confrati din trust.
La rubrica "Zvonuri adevarate", Inpolitics publica stirea ca Marius Tuca urmeaza sa deschida un restaurant cu specific pescaresc in Bucuresti. "Directorul Jurnalului National, l-am numit pe Marius Tuca, isi deschide un restaurant cu specific pescaresc in zona de nord a Capitalei.
Marius Tuca si Marius Manole.
Marius Tuca si Marius Manole revin, din 12 septembrie, la matinalul Smart FM (Autor: ... Marius Tuca si Marius Manole revin, de la 7 si ceva dimineata, in rolurile de gazde ale MATINALULUI MARIUS FM.
Actorul Marius Manole si jurnalistul Marius Tuca au avut miercuri, 3 mai, la emisiunea matinala de la SmartFM, pe 107.3, un dialog cu o ascultatoare din Anglia. ... Chestionata abil de Marius Tuca, fata a precizat si cat castiga la ceainarie:
google-analytics.com