Cautare

1417 de rezultate pentru "marius moga" (8.40 secunde)
Astfel, Marius Stan va fi "aruncat" oficial in cursa pentru fotoliul de primar, maine seara, in cadrul Galei premiilor PNL, festivitate ce se va derula sub cupola Teatrului Muzical "Fani Tardini".
Purtatorul de cuvant interimar al PSD, Marius Lazar, a declarat, luni, intr-o conferinta de presa, ca PSD va decide, miercuri, la Consiliul National, asupra unei eventuale aliante cu PC, dupa ce luni si marti cele doua formatiuni politice vor discuta despre acest lucru.
Potrivit lui Marius Ionescu, directorul tehnic al Primariei Targu Jiu, suprafata totala prevazuta in proiectul de infrumusetare este de 26.690 de mp, din care s-au finalizat lucrarile pe 13.617 mp.
Spunem asta pentru ca directorul adjunct al ITM Constanta, Marius Ciobanu (foto), care fusese injurat la momentul controlului de catre administratorul "Quadro Industries", a primit scuzele de rigoare.
Jos bastoanele de pe sindicalisti!", a strigat, de la tribuna mitingului, presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu, catre jandarmii ale caror efective au fost suplimentate.
Istoricul Marius Oprea afirma, intr-un interviu acordat pentru Romania Libera, ca nu exista nici un domeniu care sa nu fie afectat de influenta "sistemului", adica de vechea retea extrem de eficienta a fostilor activisti si securisti, "continuata astazi" de odraslele lor.
Propunere legislativa privind prevenirea violentei si abuzurilor sexuale asupra minorului are ca autori mai multi deputati PDL - Claudia Boghicevici, Iustin-Marinel Cionca-Arghir, Catalin Croitoru, Tinel Gheorghe, Stelian Ghita-Eftemie, Mircia Giurgiu, Ioan Holdis, Doru Lese, Nicusor Paduraru, Stefan Pirpiliu, Alin Popoviciu, Marius Rogin, Valentin Rusu, Mihaela Sandru si Marius Spanu.
Sociologul Marius Pieleanu, fondatorul Institutului de Cercetare Avangarde, avertizeaza asupra riscurilor unui astfel de demers. ... Marius Pieleanu, pentru DCnews. ... Marius Pieleanu respinge aceste argumente.
Marius Vlaicu, directorul Parcului Industrial Bumbesti Jiu, care se afla in subordinea Consiliului Judetean Gorj, a precizat ca nici o societate nu si-a redus activitatea:
Presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu, a spus ca, prin numarul de oameni adunati miercuri in Piata Victoriei, ii dezamageste pe cei care estimau cateva sute, dand astfel cel mai important test de castigare a miscarii sindicale si de solidaritate.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... • Marius Tuca: La aceasta intrebare raspunsul este foarte clar.
'Astazi, omul de cursa lunga, teleastul, poetul tainic, gazetarul de exceptionale si surprinzatoare impliniri, Marius Tuca, implineste 44 de ani. ... Ca un veteran al acestui exercitiu, nu atat de simplu cum ar putea parea dupa ce a avut loc, regasesc in Marius Tuca inspiratia si incapatanarea celui care eram.
Marius Tuca a gandit o prima pagina istorica. ... "Marius Tuca a avut si ideea cu prima pagina alcatuita din imaginile surprinse in Piata, acum doua zile si cea cu mesajele manifestantilor. ... Pe zona de grafica, Marius este extrem de inspirat.
Revolta de la Jurnalul national a fost inabusita brutal de Marius Tuca, directorul ziarului, prin concedierea unui redactor-sef adjunct, recte Gabriela Antoniu. ... Marius Tuca a ajuns sa se comporte ca un stapan de sclavi.
Aldana Lupeanu la kumite copii 2 (-30 kg) si kata copii 2, Alexandru Potcovaru (kata copii 2), Marius Macesanu (kata copii 3), Maria Mageri (kata copii 3), Alexandra Popescu (kata minicadeti);
Miza meciului si-a pus insa amprenta asupra inceputului de joc al ros-albastrilor si dupa cateva actiuni ofensive timide, Dinamo a preluat initiativa si a reusit sa deschida scorul in minutul 21, prin Alex Curtean, in urma unei combinatii cu Marius Alexe. ... Marius Alexe este schimbat cu George Tucudean.
Marius Manole este, la 37 de ani si jumatate, actorul cu cel mai incarcat program de spectacole din Romania: ... Cu toate acestea, Marius Manole a anuntat la Matinalul Smart FM de joi, 19 mai 2016, ca se pregateste de maraton.
Inotatorul roman Marius Radu a indeplinit baremul olimpic A de calificare la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, sambata, in proba de stafeta masculina 4x100 m liber, din cadrul Campionatelor Internationale ale Romaniei, gazduite de Complexul Sportiv Dinamo din Bucuresti.
Jumatate din piata IT din Romania lucreaza cu tehnologia Microsoft Peste 400.000 de firme, jumatate din piata de IT din Romania, lucreaza cu tehnologia Microsoft potrivit declaratiei Marius Filipas, responsabil servere Microsoft Romania. ... Suntem conectati la tot ce se intampla in piata romaneasca", a precizat Marius Filipas.
Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache, invitatii spectacolului "Pasiune" Ramona Badescu si-a dorit sa-i aiba alaturi cu aceasta ocazie, pe maestrul Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache. "In cadrul spectacolului "Pasiune" ii am ca invitati speciali pe Gheorghe Zamfir si Marius Mihalache.
google-analytics.com