Cautare

1418 de rezultate pentru "marius moga" (4.68 secunde)
Marius Tuca a publicat o poezie de dragoste (mai bine zis erotica) devenita viral pe internet. ... Plus expresia folosita de Marius Tuca. ... Marius Tuca face ravagii pe Facebook cu poezia "Am sa te fut".
Cele trei vedete au luptat alaturi de coregrafii lor, pentru marele premiu, au fost Marius Manole, Alex Velea si Liviu Teodorescu. ... Marius Manole este castigatorul primului sezon UITE CINE DANSEAZA.
Centrul European Cultural si de Tineret pentru UNESCO Nicolae Balcescu si Primaria Sector 4 prezinta spectacolul BucureESTI, un suflet de oras, cu MARIUS VERNESCU (pian), Alexandru Pribeagu (actor), Raluca Stoica (voce), Gabriel Stanescu (vioara) si invitatii lor.
PSD Calarasi/Marius Dulce, candidatul la functia de primar al municipiului Calarasi PSD Calarasi si-a anuntat candidatul pentru Primaria Municipiului Calarasi in prezenta Ecaterinei Andronescu si a lui Codrin Stefanescu.
Sigur, Marius Dulce este emotionat el asa in general, dar nu este emotionat in relatiile cu oamenii. Nu odata am fost cu el si cu colegul meu Cristodor prin oras sa vorbim cu oamenii, iar pentru asta sunt convins ca vom castiga, cu Marius, aici la Calarasi.
Marius de 23 de ani si F. ... Marius si L. ... Marius si M.Veronica in stare de retinere, urmand a fi prezentati Judecatoriei Sectorului 1 Bucuresti cu propunere de arestare preventiva impreuna cu alti faptuitori au savarsit la data de 15.09.2011 o tentativă
Nicolae Moga nu stie cu cine voteaza pritenii sau familia si chiar daca ar fi candidat, nu i-ar fi fortat pe acestia sa voteze cu el. ... Moga ne-a declarat ca, in cazul in care ar fi candidat, probabil l-ar fi votat fiul sau, dar sotia in nici un caz.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
In ceea ce-l priveste, senatorul PSD Nicolae Moga ne-a declarat ca el va vota bugetul “dupa cum imi dicteaza constiinta”, a spus parlamentarul constantean. “Daca in proportie de 99% sunt acoperite necesitatile solicitate pentru judetul Constanta, atunci votez in cunostinta de cauza”, a completat Nicoale Moga.
Nicolae Moga, senator PSD de Constanta, a sustinut o declaratie politica in Senatul Romaniei cu titlul "Scutul antiracheta ne poate salva de amenintarea rachetelor iraniene", pe care o puteti citi in continuare.
Senatorul PSD de Constanta Nicolae MOGA (foto) a sustinut o declaratie in plenul Senatului, intitulata "Anatema mediatica a Presedintelui - sau cum mai mintim poporul cu televizorul", pe care o puteti citi in continuare.
In continuare, puteti citi discursul tinut la conferinta de senatorul Nicolae Moga, vicepresedinte al Senatului Romaniei. Domnule Presedinte, Doamnelor si domnilor, Onorat auditoriu, Este un moment de rascruce al procesului de integrare europeana, care se desfasoara intr-o perioada marcata de profunde nemultumiri la adresa hotararilor luate de institutiile europene.
Permiteti-mi, Stimate domnule vicepresedinte, ca din adancul inimii sa transmit Parlamentului din Muntenegru recunostinta si multumirile noastre pentru tot ceea ce ati facut pentru ajutorarea conationalilor nostri. Cu sinceritate al dumneavoastra, Senator Nicolae MOGA Vicepresedinte al Senatului Romaniei
Nicolae Moga, vicepresedintele Senatului Romaniei, a sustinut in data de 1 Octombrie 2013 o DECLARATIE POLITICA cu titlul: "Fregata "Regina Maria" a plecat in misiune", pe care o puteti citi in continuare :
In ziua de 17 mai 2014, domnul senator Nicolae Moga, membru al Grupului parlamentar PSD, chestor al Senatului Romaniei, a participat la manifestarea organizata in orasul bulgar Silistra, in calitate de invitat al domnului Serghei Stanisev, presedintele Partidului Socialist Bulgar, liderul socialistilor din Parlamentul European.
Senatorul Nicolae MOGA a sustinut o declaratie politica intitulata: : Imunitatea parlamentara. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Libertatea presei - drept constitutional fundamental ce se impune a fi respectat.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica intitulata ""EXISTA REALITATI POZITIVE", pe care o puteti citi in continuare. In ultima perioada stirile promovate pe canalele media sunt in totalitate apocaliptice.
Senatorul Nicolae Moga a sustinut o declaratie politica cu titlul: "ZIUA DOBROGEI - EVENIMENT DEMN DE LUAT IN CONSIDERARE" , pe care o puteti citi in continuare.
Videoclipul a fost filmat in regia lui SAN (Anton Sandu), producator Iancu Moraru, concept creativ Anton Sandu, Andra Moga, Fabian Tatomirescu si Yanka.Este a doua mea colaborare cu regizorul Anton Sandu aka SAN si asta tocmai pentru ca reuseste sa se conecteze puternic la Universul meu interior si sa materializeze ceea ce simt prin imagini.
google-analytics.com