Cautare

1417 de rezultate pentru "marius moga" (3.18 secunde)
Senatorul de Constanta Nicolae Moga (foto) a sustinut marti, 19 octombrie 2010, in cadrul sedintei Comisiilor reunite pentru strategia de aparare a tarii, un amendament in legatura cu eliminarea punctului referitor la vulnerabilitatea presei.
Brusc, dupa ce a participat vinerea trecuta la lansarea oficiala a lui Marius Stan in cadrul Galelor Premiilor PNL, seful Partidului Alternativa Ecologista, Ion Stefan, a anuntat ca, saptamana aceasta, formatiunea pe care o conduce va gandi un plan pentru alegeri si va stabili listele pentru CL, CJ, dar si candidatul la Primarie.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader. Despre Marius Necula se pot spune multe, dar lucrul cel mai evident este acela ca este avid de putere.
Marius Necula, care a intrat in organizatia democratilor pe usa din dos, odata cu fuziunea dintre PD si PLD face tot posibilul pentru a-i lua locul lui Mircea Toader. Despre Marius Necula se pot spune multe, dar lucrul cel mai evident este acela ca este avid de putere.
"Nu eu am zis despre liderul partidului ca e naiv si ca partidul e in cadere libera dupa turul intai al alegerilor" Doru Resmerita a declarat ca intre el si Marius Necula nu e o lupta, insa ii reproseaza acestuia ca trebuia sa fi discutat cu el in prealabil daca isi dorea atat de mult functia de presedinte la Municipala.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... • Marius Tuca: ... Caci, "Milionarii de la miezul noptii" si "Marius Tuca Show" au facut istorie, o istorie personalizata, pe care epigonii o intregesc astazi dupa putirintele lor. ... • Marius Tuca: ... • Marius Tuca:
Este vorba despre jurnalistul Bogdan Chirieac si sociologul Marius Pieleanu, cel din urma fiind chiar seful AVANGARDE, institutul de sondaje care a inventat aceasta dragoste a poporului fata de cel mai slab Prim-ministru al Romaniei!
Marius Geanta, cel care a venit cu initiativa studiului, este de altfel unul dintre putinii medici din Romania cu responsabilitate medicala, sociala si umana, a declarat Alin Teodorescu, presedintele IMAS. ... Marius Geanta, presedinte al Centrului pentru Inovatie in Medicina (InoMed). ... Marius Geanta, presedintele Centrului pentru Inovatie in Medicina (InoMed).
Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva". Presedintele Senatului, Mircea Geoana, sustine ca excluderea fostului lider al organizatiei PSD Arad, Marius Lazar, din partid este "intempestiva si abuziva".
Ora de incepere va fi aceeasi, 7 si ceva dimineata, doar ca Marius FM de sarbatori va dura ceva mai mult, pana spre miezul zilei, timp in care vor fi prezenti in fata microfoanelor , alaturi de Marius Tuca si Marius Manole, Andrei Hutuleac, Rodica Mandache, Lia Bugnar si Dorina Chiriac, Adrian Naidin, Craioveanu si Dinculescu, Iuliana Tudor, Adina Halas, Adrian Oianu, dar si omul de afaceri Jean Valvis.
MARIUS GAVRILA A LANSAT CARTEA DESPRE SUCCESUL VIETII SALE!
Marius Tuca si Marius Manole.
Mircea Diaconu si sotia sa, actrita Diana Lupescu, au o fata, Ana, care s-a maritat in 2008 cu un fotbalist ce a jucat la Farul Constanta si Sportul Studentesc, Marius Nae. Ana si Marius se cunoscusera in 2005 in circumstante ciudate:
Filmarile videoclipului "Alerg printre stele" au avut loc in studiourile MediaPro din Buftea, in regia lui Iulian Moga, si au durat o zi si-o noapte. ... Marius Moga (octombrie 2012) si "Noaptea de Craciun" (decembrie 2012).
Saptamana trecuta, piesa "Sus pe toc" a hip-hopper-ului Shift in colaborare cu Marius Moga, a ocupat locul 1 in topurile radiourilor din tara, conform Media Forest, si continua sa se mentina pe pozitii si in aceasta saptamana.
Senatorul Marius Marinescu, exclus in urma cu aproape o luna din Partidul Democrat, a intrat in Partidul Conservator. "De astazi, un fost membru marcant al PD a devenit membru marcant al PC'", l-a prezentat presedintele PC, Dan Voiculescu, pe senatorul Marius Marinescu, duminica.
Dupa ce Marius Necula a afirmat ca Organizatia Municipala a Partidului Democrat Liberal s-ar fi "prabusit", presedintele acesteia, Cosmin Paun, spune ca emotiile l-au determinat pe Necula sa faca astfel de afirmatii si faptul ca inca nu si-a definit foarte bine optinunile in ceea ce priveste apartenenta politica.
La Organizatia Municipala, dupa demisia lui Cosmin Paun, a fost numit ca presedinte interimar Doru Resmerita, dar a venit si randul acestuia sa fie indepartat, pentru ca aceasta functie era vanata de fostul social-democrat Marius Necula.
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... Cine este, de fapt, Marius Tuca? • Marius Tuca: ... • Marius Tuca:
Gazetarul si omul de televiziune Marius Tuca a implinit 44 de ani. ... • Marius Tuca: ... Ce reprezinta acestea pentru cariera lui Marius Tuca? • Marius Tuca: ... Indraznesc sa spun ca nu putem exista unul fara celalalt, ca Jurnalul National si Marius Tuca au acelasi ADN.
google-analytics.com