Cautare

100 de rezultate pentru "marinas la vibe cafe" (4.09 secunde)
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
“Inainte de alegeri mi-a promis ca nu va avea o interventie publica pana la al doilea tur de scrutin si a avut acea interventie nefericita dintr-un cotidian central.
zeci de politicieni neagreati de organizatia "Coalitia pentru un Parlament curat” au ramas oplositi pe la mai toate partidele, lider absolut in materie fiind in continuare Alianta PSD+PUR.
Gusa l-a dat in judecata pe Ion Iliescu anul trecut in octombrie, dupa ce acesta l-a calificat drept "o lichea, un veleitar si un caraghios", ca replica la afirmatiile fostului fruntas PSD, potrivit carora seful statului ar fi santajabil, fiind implicat in lovitura de stat din decembrie '89.
in cadrul conferintei de presa care a urmat dupa instalare, Radu Bud a fost intrebat de ziaristul Attila Pesek de la cotidianul Kronika daca a depus juramintul, acesta a raspuns ca nu, intrucit trebuie depus doar din ianuarie 2006.
Funar a declarat ca nu stie nimic despre aceasta sentinta, lucru care nu este de mirare, din moment ce el nu s-a prezentat la nici un termen al procesului.
Seful Delegatiei Comisiei Europene la Bucuresti, Jonathan Scheele, se va intalni maine dupa-amiaza cu ziaristii din Vrancea pentru a discuta despre libertatea presei.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
In cadrul unei emisiuni recente la OTV, Nicolae Vacaroiu a lasat sa se inteleaga ca Nastase este de fapt invingatorul prezidentialelor. La constatarea realizatorului “deci Nastase a castigat alegerile prezidentiale“, Vacaroiu a raspuns: ... Dar la o renumarare a voturilor ar fi 240.000 in plus la Nastase“.
De altfel, candidatii Uniunii Civice Maghiare (UCM) ocupa toate locurile de pe listele Actiunii Populare la alegerile parlamentare din Harghita si Covasna, in timp ce in Mures, Satu Mare, Salaj si Maramures UCM are candidati doar la Camera Deputatilor pe listele AP.
Monitorizarea facuta de societatea civila, reunita in Coalitia pentru un Parlament Curat, asupra candidatilor inscrisi in cursa electorala a dezvaluit ca foarte multi dintre aspirantii la un fotoliu de parlamentar au fost condamnati penal sau au fost cercetati pentru diferite infractiuni de-a lungul timpului.
Senatul se va reuni astazi si maine in sesiune extraordinara. Pe ordinea de zi figureaza proiectul de lege pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.
Ceremonia de instalare a noului presedinte al Institutului Cultural Roman (I.C.R.), Horia-Roman Patapievici, va avea loc astazi la sediul institutului. La festivitate vor participa ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, consilierul prezidential Claudiu Saftoiu, secretarul de stat in MAE Valentin Naumescu, alte oficialitati.
Liderul grupului Partidului Romania Mare (PRM) din Camera Deputatilor, Lucian Bolcas, a solicitat ieri Biroului Permanent inscrierea pe ordinea de zi a infiintarii Comisiei pentru regulament in conformitate cu art.
D din statutul PNL, potrivit caruia "membrii PNL au obligatia sa participe la activitatea organizatiilor din care fac parte sau a organismelor de conducere in care au fost alesi”, respectiv nerespectarea art.13 lit.
Traian Basescu a declarat ieri la Arad ca pana acum negociatorii romani au inchis foarte multe capitole de negociere a integrarii in UE vanzand interesele poporului roman. Basescu s-a referit la necesitatea impusa de Günter Verheugen, de finalizare a ultimelor capitole de negociere in noiembrie.
Candidatul Aliantei PNL-PD la Presedintie, Traian Basescu, si-a prezentat la sfarsitul saptamanii programul electoral in Banat si in Ardeal. ... In Arad, Basescu a cantat "Noi suntem romani", alaturi de oamenii stransi in fata Palatului Administrativ, iar la Timisoara a laudat spiritul revolutionar al locuitorilor orasului.
Internationala Socialista (IS) a devenit, de sambata, un sustinator fervent al PSD la alegerile din toamna, sprijinindu-l pe Nastase & Co.
Sediul UDMR Mures a fost retrocedat in instanta fostilor proprietari, sentinta pronuntata la sfarsitul saptamanii trecute de Curtea de Apel Targu Mures fiind definitiva si irevocabila.
google-analytics.com