Cautare

100 de rezultate pentru "marinas la vibe cafe" (8.64 secunde)
Proiectul de infiintare a doua infocentre in comunele doljene s-a bucurat de un succes nebun, insa nu printre cetatenii avizi de informatii, ci printre scolari, care au descoperit in aceste centre accesul gratuit la internet.
El a fost aplaudat sincer si chemat la bis de spectatorii care au asistat la mini-recitalul dat in Hard Rock Cafe din Capitala. Realizatorul de la Antena 1 si Antena 3 a interpretat mai multe melodii indelung pregatite impreuna cu componentii trupei "Magnolia".
In prezent, in tara sunt deschise 9 magazine (gestionate de 2 francizori oficiali), Leonidas fiind intr-o continua evolutie, alaturi de piata insasi adaptandu-se permanent la gusturile si asteptarile publicului sau. ... Dintre acestea, pralinele Manon Cafe si Gianduja au ramas de mai bine de un deceniu rasfatatele publicului.
anuntase ca va lansa pana la finele lunii septembrie 2008 o versiune in romana a portalului companiei, insa in realitate acest lucru s-a intamplat doar in martie 2011.
Compania RCS&RDS asigura acoperire WiFi si in mall-urile Afi Palace Cotroceni, terasa centrului comercial Baneasa Shopping City si restaurantele Ancuta si Dynasty din Bucuresti Mall (Mall Vitan), restaurantele Hanul cu Tei, Hanul lui Manuc, La Jaratic, La Mitocanu, Malagamba, N.Tonita nr.3, Niste Domni si Fiii, Promenada, Casa Mara, Robinhood, Excalibur, The Floor si pe str.
Dupa succesul inregistrat cu lansarea albumului "Zoologic" si a single-ului "In culori", trupa a fost aleasa pentru a deschide concertul de la Bucuresti al artistei americane Iyeoka.
Potrivit wowbiz.ro, Gabriel Fatu, celebru pentru farsele prin telefon pe care le punea la cale la OTV, o duce excelent din punct de vedere financiar. Fatu, care este si consilier general la Primaria Capitalei, si-a depus recent declaratia de avere, care se refera la castigurile din 2013.
Daca ai avea acces liber la mintile oamenilor? La dorintele, slabiciunile si scenariile fiecaruia? ... Duminica, 7 decembrie, de la ora 19.00, la Godot Cafe-Teatru, trei tineri ne spun aceeasi poveste.
A treia editie BURGERFEST, singurul eveniment din Romania dedicat in exclusivitate burgerilor, are loc intre 19 si 21 mai, la Verde Stop, in Bucuresti.
Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Headlinerii sunt finlandezii de la CHILDREN OF BODOM, brazilienii de la SOULFLY, finlandezii de la SONATA ARCTICA.
Nightwish revin dupa 3 ani in Romania, vineri, pe 17 august la ROMEXPO in aer liber, pentru un concert memorabil! ... Cea mai de succes trupa nordica de metal, Nightwish vor ajunge la Bucuresti pentru a oferi fanilor din Romania o calatorie prin intreaga discografie a grupului finlandez.
Pe 25 februarie, de la ora 20:00, la Sala Palatului, Mihai Margineanu prezinta Zarita”, coloana muzicala a Las Fierbinti, unul dintre cele mai iubite seriale de televiziune din Romania.
De la teatre independente (Green Hours, Godot Cafe sau Teatrul Elisabeta), pana la teatre mari de stat, precum TNB sau Teatrul National din Sibiu, piesele pline de umor, uneori amar, dar si de emotie, ale Liei Bugnar s-au bucurat de mare succes de public.
Pe 16 februarie 2019, la Sala Palatului, incepand cu orele 20.00, Teo, Vio si Costel dau startul la ras cu lacrimi in mega show-ul 100% pareri!
Lume, lume, va asteptam la cea mai spectaculoasa si mai plina de suspans comedie a lui I. ... Evenimentul inceputului de an este D'ALE CARNAVALULUI la TEATRUL PRINCIPAL!. ... Evenimentul inceputului de an este D'ALE CARNAVALULUI la TEATRUL PRINCIPAL!
A doua editie a BURGERFEST a avut loc intre 13 si 15 mai, la Verde Stop, in Bucuresti, iar in seara zilei de duminica, organizatorii au declarat evenimentul SOLD OUT. ... La festival au participat 17 restaurante, carora se adauga diverse tipuri de bar, standuri de inghetata, deserturi sau cafea.
shake-urile proteice gata de baut, Fructe Exotice si Cafe Frappe, dar si batoanele de slabit Gerlinea cu cereale, caise si ciocolata. ... O solutie oricand la indemana pentru micul dejun, alaturi de un iaurt natural, fara grasimi sau de o bautura fara zahar.
Daca mai existau dubii despre cum este posibil ca un singur aparat sa inlocuiasca 12 electrocasnice de bucatarie, joi dimineata oaspetii prezenti la Cafe Athenee Palace Hilton s-au convins de cat de simplu este sa ai un stil de viata sanatos.
ZAIAFEST - festival dedicat cramelor mici romanesti - va avea loc intre 26 si 28 mai, la Verde Stop (Barbu Vacarescu 162 - 164).
ZAIAFEST, primul festival dedicat cramelor mici romanesti se tine la finele acestei saptamani, pe 1 si 2 iulie, la Verde Stop (pe strada Barbu Vacarescu nr.
google-analytics.com