Cautare

100 de rezultate pentru "marinas la vibe cafe" (2.85 secunde)
BT Cafe este prima cafenea bancara din Romania si reprezinta cel mai inedit proiect al Grupului Financiar Banca Transilvania. Lansat pe piata in anul 2004, in Bucuresti, BT Cafe este un mediu informal, dar si de relaxare, un mod aparte de abordare a afacerilor.
Trupa Celelalte Cuvinte va prezenta fanilor doua noi compozitii, intr-un concert special, intitulat "Asta lume", in data de 22 mai, la Hard Rock Cafe din Bucuresti, de la orele 21.30.
- Turabo Cafe in Piata Romana - Grand Cafe Galleron, vis-a-vis de restaurantul "La Mama" de la Romana.
Joaca 10 spectacole in 8 zile la final de vara Inainte de inceperea stagiunii teatrale, publicul are ocazia sa il vada pe actorul Marius Manole in 10 spectacole de marca ale teatrului independent. La doar 34 de ani, Marius Manole este cel mai solicitat actor de teatru din Romania.
Evenimentul are loc la Hard Rock Cafe, iar pretul biletelor este cuprins intre 60 de lei acces normal cu loc la masa si 80 de lei VIP (cu loc in fata scenei) - EXCLUSIV ONLINE pe www.iabilet.ro , bestmusic.ro si pe aplicatia de mobil Cinemagia, dar acestea se pot cumpara si cu 70 de lei respectiv 90 de lei VIP la Hard Rock Cafe cu sau la intrare in ziua concertului.
Celelalte Cuvinte prezinta fanilor compozitia Printre oameni, in avanpremiera concertului de lansare a DVD-ului live acustic Trup si Suflet, din data de 7 decembrie, de la Hard Rock Cafe.
True Artisan Cafe este festivalul in care vorbim despre cafea de specialitate si o mai si gustam.
VUNK, Hara si Cristina Balan (Vocea Romaniei) la Hard Rock Cafe Saptamana aceasta va asteptam la 3 concerte cu 3 nume care nu mai au nevoie de nicio prezentare.
In centrul istoric al Sibiului, doi tineri au inaugurat in locul fostului atelier de aurari din Evul Mediu o cafenea speciala, poleita cu aur si mobilata cu antichitati cumparate la o licitatie din Paris.
Concertul care celebreaza 20 de ani cu Sarmalele Reci si punctul culminant al turneului "Sarmalele Reci - Anul douazeci" va avea loc in Hard Rock Cafe, unul dintre cele mai prestigioase cluburi de live din Bucuresti.
Stefan Stan, prima "Voce a Romaniei", lanseaza "Povestea mea", primul sau album produs de Universal Music Romania album pe care il va prezenta si joi, 23 mai, in Hard Rock Cafe.
Concert Florin Chilian, pe 27 Februarie, la Hard Rock Cafe BestMusic organizeaza la Hard Rock Cafe, joi, 27 Februarie, incepand cu ora 21:00, un concert extraordinar cu una dintre cele mai originale voci ale scenei romanesti, Florin Chilian.
Compania italiana de dans Latin Cafe, condusa de coregrafa Katina Genero, sustine pe 29 aprilie 2013, in premiera pentru Romania, spectacolul de succes: "MIL BESOS por un cafe".
Asociatia Pro Democratia Club Galati a lansat intilnirile denumite "APD Cafe". ... Inainte de orice trebuie spus ca cei prezenti la discutii au fost de acord ca momentul "19 mai" este unul extrem de important pentru Romania.
Preocupat de cariera, solistul de la Vama si-a lansat noul volum "Exercitii de echilibru" la Targul International Gaudeamus, in prezenta unor invitati de marca.
Incepe anul in forta si pregateste-te sa te distrezi la concertele lunii ianuarie Pentru a incepe anul in forta nu ar strica sa va treceti in agendele nou-noute cateva dintre concertele lunii ianuarie.
Vineri, 22 august, la Hard Rock Cafe, legenda britanica Nazareth vine sa racoareasca spiritele intr-o capitala arsa de soare, pregatindu-se pentru un alt concert cu sala plina.
Vibe-ul romanilor nu se poate exprima in cuvinte. ... Sala Palatului, la capitate maxima, a rasunat de aplauze.
Textul poarta semnatura lui Selly, la fel si linia melodica unde a colaborat cu Quick, cel care s-a ocupat si de producția piesei. ... La o luna de la lansare, piesa a ajuns la aproape 6,2 milioane de vizualizari.
Pentru a contracara aceste escrocherii si a evita ca publicul sa le cada victima, Ambasada SUA la Bucuresti a creat o poveste video in forma unei alegorii bazate pe o poveste populara romaneasca in care un vulpoi viclean pacaleste un urs si un pescar increzatori, informeaza un comunicat al Ambasadei.
google-analytics.com