Cautare

277 de rezultate pentru "marina dina" (3.35 secunde)
Intre altele, printul a mentionat "Unchiul meu, care m-a crescut, contele Mountbatten, a vazut un OZN de aproape, in timp ce era in marina militara", adaugand ca el insusi a discutat "in multe ocazii" cu alte echipaje de aviatori care au fost trimise sa intercepteze OZN-uri si ca "Acest complex de la Sto-nehenge si Silbury Hill din Anglia, ar putea reprezenta de fapt vizite ale unei rase nepamantene, intr-un trecut indepartat".
Deocamdata exista doar discutii cu fosti ofiteri de rang inalt din Marina militara a URSS, fara nicio confirmare "pe hartie".
Sa stea ei pe ele si noua sa ne dea tigla si caramida", a spus Elena Marina, din Negoi. Obligat sa se descurce cum poate, primarul din Rast, Iulian Silisteanu, ar primi orice de la oricine.
Pentru a intelege mai bine superficialitatea grupului, subliniez ca marina americana consumase anterior o mie de ore pentru a examina doar unul dintre cazurile prezentate comitetului Robertson (cazul Tremonton - Utah, din 1952);
Din Glyndwr Michael el a devenit William Martin, ofiter de Marina, nascut in 1907. I s-a acordat gradul de Maior, ceea ce insemna ca ar fi putut fi insarcinat cu livrarea unor documente secrete, insa nu atat de important incat sa fie cunoscut de nemti.
Pe cat stia Mellon, marina nu a investigat acest incident. Un alt caz a fost cand la Maui Optical Tracking Facility, destinata urmaririi satelitilor, s-a inregistrat zborul a patru sau cinci OZN-uri stralucitoare care au traversat cerul noptii.
In acest context, in februarie 2016, jurnalistul de stiinta Jon Austin a publicat in periodicul britanic Express un articol despre un fost ofiter din marina militara americana (US Navy) care pretinde ca a vazut in viata sa mii de fisiere OZN ultrasecrete si este gata sa ridice capacul de pe ele.
A fost solicitata si cooperarea dintre Armata, Marina, Paza de coasta si FBI, pentru a facilita transmiterea si investigarea tuturor rapoartelor.Intr-un Memorandum din 6 august 1948, avand ca subiect:
- Unchiul meu, care m-a crescut, contele Mountbatten, a vazut un OZN de aproape, in timp ce era in marina militara.
Cu siguranta acestia stiau deja ca Puthoff lucrase in trecut ca ofiter de informatii in marina militara si apoi, ca civil, la National Security Agency (NSA).
Armata, Fortele Aeriene, Marina si Corpul Marin. Erau enumerate, ca fiind aplicabile anchetei, opt din noua Comandamente Combatante Unificate. Pana in prezent, Dean nu a depus cereri FOIA la niciuna dintre aceste comandamente, dar intentioneaza sa le depuna in viitorul apropiat.
N-ar fi exclus sa existe si alte proiecte, la alte agentii " poate la CIA, poate la nivelul ramurilor militare individuale, precum Fortele Aeriene, sau Marina.
Biologul Walter Seinfeld, seful catedrei de Biologie Marina de la Universitatea Arturo Prat, dupa ce a vazut imaginile micutului umanoid a spus ca ar putea fi eventual o specie necunoscuta de maimuta, dar cel mai sigur era un avorton uman.
O alta personalitate de varf la care articolul face aluzie este amiralul Roscoe Hillenkoetter, primul director al CIA (1947-1950), revenit apoi la marina militara, de unde a trecut in retragere in 1957.
Prima a fost, in 1950, Flying Saucers Are Real (Farfuriile zburatoare sunt reale) a fostului maior din aviatia marina, Donald Keyhoe.
Stratul psihic In ceea ce priveste comentariile unor sceptici, care spun ca militarii din Marina si alti piloti sunt observatori slabi, in a caror marturie nu poti avea incredere, Davis a precizat ca, in calitate de experti in lupta, acesti tipi nu isi pot permite sa aiba abilitati observationale slabe.
- Pilotii din marina militara au avut intalniri foarte convingatoare cu aeronave pe care nu le puteau intelege. Ma socheaza la culme cand ascult marturiile.
FARCAS) Furtuna mediatica pe care au creat-o dezvaluirile privind observatiile OZN inexplicabile facute de marina militara si proiectul Pentagonului in acest sens, au starnit in cele din urma si interesul Congresului american.
In 2001, subofiterul comandant de marina, pensionat, Mike Cataldo, a dezvaluit ca, in seara presupusei rapiri, in timp ce mergea cu masina, impreuna cu colegii de echipaj Ted Peralta si Mack Hanna, pe soseaua 90, de la Pascagoula la Ocean Springs, au observat o aeronava neobisnuita.
Intalniri enigmatice - Aceste chestii erau acolo toata ziua, a declarat Locotenentul Ryan Graves, pilot pe un F/A-18 Super Hornet care a fost angajat in marina militara timp de 10 ani si care a raportat recent observatiile sale catre Pentagon si catre Congres.
google-analytics.com