Cautare

277 de rezultate pentru "marina dina" (3.21 secunde)
Pe urmele braconierului, Nicolae Dina in varsta de 55 de ani, din Curtea de Arges, au plecat imediat politistii insotiti de oamenii muntelui, care l-au gasit pe barbat cu vanatul langa el, trei capre negre impuscate, una dintre ele fiind taiata in bucati.
Multi dintre acestia sunt personalitati marcante ale Marinei Militare si Civile Romane si ale invatamantului superior de marina din tara noastra.
Istoria Maritime Training Centre Television SA, care a fost pionul central al scandalului declansat la scurt timp dupa incheierea contractelor dintre companiile de stat si MTC, iar ulterior dintre acest post de televiziune si o firma privata din domeniul mass-mediei, incepe in anul 1991 cand la Constanta ia fiinta Centrul de Pregatire a Personalului din Marina Civila.
In ceea ce-l priveste pe Traian Basescu, candidatul Opozitiei este considerat de AFP drept un fost comandant din marina comerciala dotat cu un puternic instinct politic, ceea ce il transforma intr-un adversar redutabil pentru actuala Putere.
Un marinar la carma tarii Liderul Opozitiei romane, Traian Basescu, invingatorul alegerilor prezidentiale de duminica, este un fost capitan in marina comerciala dotat cu un solid instinct politic, transmite AFP.
Discutiile cu Tony Blair vor viza securitatea din zona Marii Negre si rolul celor doua fregate britanice achizitionate de Marina romana, cooperarea militara romano-britanica in Irak si Afganistan, precum si sprijinul acordat de autoritatile de la Londra pentru lupta impotriva coruptiei in pregatirea aderarii la UE.
Decanul de varsta al ambasadorilor, reprezentantul Sfantului Scaun, monseniorul Jean-Claude Perisset, a luat cuvantul si a facut referire la cariera in marina a sefului statului roman.
"Formarea mea este de inginer agronom, dar cum in agricultura nu mai misca mare lucru, fiecare s-a dus sa-si castige o paine pe unde a putut. Am fost plecat o vreme pe o platforma marina, dar trebuia sa ma intorc la un moment dat acasa.
Marina Muresanu Ionescu, Facultatea de limba si literatura franceza, Universitatea ' Al. I .Cuza ' Iasi; Dr. Carmen Musat, Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti;
Stiu foarte bine, din discutiile pe care le-am avut de atatea ori, ca avem in continuare nevoie de capabilitati militare moderne si in aviatie, si la marina " sa nu uit niciodata de faimoasa baterie a submarinului pe care trebuie s-o cumparam odata si odata ", si pentru fortele terestre si faptul ca aceasta stabilitate exista, putem sa incepem proceduri care, de obicei, dureaza si care insa asigura pe termen mediu si lung un sprijin de care aveti nevoie si de care toti beneficiem.
Marina Badulescu, editor online: Daniela Juncu) Franta sarbatoreste ziua nationala la 14 iulie. Aceasta marcheaza aniversarea caderii Bastiliei (1789). Situata in Vestul Europei, Franta are limite Belgia, Luxemburg, Germania, Elvetia, Italia, Monaco, Marea Mediterana, Spania, Andorra, Oceanul Atlantic si Canalul Manecii.
Ieri si astazi, Comisia pentru Protectia Marii Negre impotriva Poluarii desfasoara la Istanbul cea de-a 14-a editie a reuniunii extraordinare in care Romania este reprezentata de o delegatie a Ministerului Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA), Ministerului Afacerilor Externe si Institutului National de Cercetare-Dezvoltare Marina "Grigore Antipa" - Constanta, condusa de Lucia Ana Varga, secretar de stat in cadrul MMGA, membru din partea Romaniei al Comisiei pentru protectia Marii Negre impotriva poluarii.
In prezent, Jurnalul National este condus de Marius Tuca - director general, iar redactori-sef ai publicatiei sunt Dan Constantin, Valentin Zaschievici, Marina Constantinoiu si Victor Ciutacu.
Ne confruntam, de asemenea, si cu fenomenul eroziunii costiere in privinta caruia trebuie sa se actioneze si chiar si in ceea ce priveste gripa aviara”, ne-a declarat Simion Nicolaev, directorul Institutului National de Cercetare si Dezvoltare Marina „Grigore Antipa”.
In prezent, Jurnalul National este condus de Marius Tuca - director general, iar redactori-sef ai publicatiei sunt Dan Constantin, Valentin Zaschievici, Marina Constantinoiu si Victor Ciutacu.
Eu mi-am umplut manecile cu toate tresele la care imi dadea dreptul calitatea de absolvent al Institutului de Marina", a declarat Basescu.
Matei Tibacu-Blendea (tobe, voce), Adrian Moisoiu (chitara, eBow), Tiberius Ciucinciu (chitara bariton), Dan Badescu (bas), Teodora Gusoi (voce), Marina Anghel (voce), si Emma Nita (clape) alcatuiesc componența actuala The Details, proiect care a fost deja laudat de publicații din strainatate, dar si de membrii unor trupe precum The Doors, The Beach Boys, Faith No More, Big Star, sau Henry Rollins.
Din raspuns ar reiesi apoi ca in 2004, MApN a identificat ca Basescu ar fi fost recrutat in anii '70, in perioada in care era student la Institutul de Marina Militara.
si ca tacerea fara apostolat, este comoditate. - Editura PAULINE - Autor: Ignacio Larranaga - Colectia: Cuvinte de viata - Traducere: Marina Fara
Pilotul, care a servit 9 ani ca ofiter in marina militara, iar apoi ca pilot pe linii comerciale, a decolat in amurg pentru un circuit care trebuia sa dureze 2 ore, incepand si terminandu-se la Statia Aeriana Navala din Pensacola, Florida.
google-analytics.com